Eşimin kullandığı antidepresanlar

yani bilinçsizce kaba tabirle lap diye bıraktı

daha beter olmasın Allah korusun
heryerde söyleniyor kontrolsüz bırakılmaz daha kötü bir şekilde geri döner diye
eşinizin cinsel sorunları varmış ve örtbas etmiş hiç kusura bakmayın bu bir gerçek
ve sanırım ciddi psikolojik rahatsızlığı da var

Cinsellik dışında gayet mutlu olduğum bir ilişki böyle bir durumda bitirmek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü ben cinsellik konusu dışında onunla gayet mutluyum
Siz tüm suçu ilaçlara atmışsınız ama ilaçtan dahi olsa eşinizin bunu istememesi (dr gitmeyi) normal mi? Ayrıca iki lafla depresyona giren adam sağlıklı bir beyine sahip değildir. İlaçtan önce çok iyidi diyosunuz ama o iş öyle değil malesef. Evliliğinizden cinselliği çıkartırsanız iki arkadaştan öte olamazsınız, eşiniz doktora gitmeyelim diyerek bencillik yapıp evliliğini hiçe sayıyor.
Yada elini size tercih ediyor. Bu kadar basit aslında

Antidepresan kullanımının yan etkilerinden biri de cinsel isteksizlik, bu normal. Ben kullanacağım zaman da doktor bu konuda uyarmıştı. Ancak ben yüksek dozda kullanmamıştım. Eşiniz eğer o şekilde kullandiysa belki vücudundan atması daha uzun sürebilir. Doktoru ne diyor?

Bana vücut seğirmelerim,istemsiz hareketlerim için psikolojik sorun olduğunu söyleyerek doktorum xanax yazdı ama bana uyku ilacı olduğunu söyledi. Yeşil reçeteli bir ilaçtır ileride iş hayatını etkileyebilir ve antidepresandır deseydi yazdırmazdım ama etki etti mi evet seğirmeleri anlık ve kısa süreliğine de olsa geçiriyordu. Ben aldıktan sonra öğrendim ağır bi ilaç olduğunu. Ha xanax gibi etken maddeleri aynı ama daha uzun süreli tedavi edici özelliği olan ilaç vermesini istedim doktorumdan vermedi. Öyle isteğe göre de vermiyorlar. Sen de sadece kaygı bozukluğu var diyip reçetesiz de satılabilen bi ilaç verdi. O kadar ısrarıma rağmen alamadım. Diğer üyelerin dediği gibi başka bi sorunu olabilir eşinizin.

Son düzenleme:

Eski erkek arkadaşımda iktidarsızlık oluşmuştu o ilaçlar yüzünden. Hiç birlikte olamadık. Aseksüel olmadığına eminim, sapasağlam adamdı. Konu sahibi özelden sorarsa başka ayrıntılar da vereceğim

Yok ilaçlar onda yan etki yaptı ve bırakınca çok şükür 1 aydır eskisi gibi iyi

Hayır gerçekten başka bir sorunu olmadığına eminim onu yıllardır tanıyorum ve ilaçlar onda yan etki yaptı

Doktoruyla bu konuda görüşmedik ama görüştüğüm başka bir doktor bu sürecin geçici olduğunu ve etkisini vücuttan atmasının kişiden kişiye değiştiğini söylemişti

Onu ilaçlara biraz da ben ve ailesi itti maalesef. İki tane çok yakınını peş peşe kaybetti ve birkaç hafta içine kapandı ama biz bunu abartıp onu doktora gitmesi için zorladık. İlk başta gerek yok geçici dedi ama yaşadığımız tartışmayla gitti. Az önce de bu konuyu eşimle konuştuk ve her geçen gün kendini daha iyi hissettiğini, cinsellik konusunda da zamanla iyi olacağını söyledi

Bunlar çok ağır sözler. Burcu yengeç olsa ne ,olmasa ne. Söylediğiniz şeyler unutulacak gibi değilki

Bunlar çok ağır sözler. Burcu yengeç olsa ne ,olmasa ne. Söylediğiniz şeyler unutulacak gibi değilki
Canım çok yanmıştı ne dediğimi bilmiyordum. Bilinçli şekilde çıkmadı ağzımdan ama evet bu tarz cümleler kurdum ben de seni aldatacağım dedim gidip başka erkeklerle ilişki yaşayacağım sonra da eski sevgilimle evleneceğim dedim sen de git erotik şovlar izle kendini tatmin et dedim

Sizinle evlenen adamda hata tuhaf bir adammış eşiniz.

geçen gün ihtiyacı olan birine kan verecektim
kullandığım cilt kremlerinden birinde steroit varmış
kremi bıraktıktan sonra bile değil, bıraktıktan altı ay sonra kan verebilirmişim
ilaçların etkilerini hafife almayın
elinde olmayan bir şey için adamı zorlamayın

Sizinle evlenen adamda hata tuhaf bir adammış eşiniz.
İyi hoş da hem sorunu olup hem tedaviye yanaşmayan adamın delirten bir özelliği var. Ben sorun çözüldüğünde bile bir müddet böyle konuları okumadım, durduk yere kuruluyordum, adam bu sefer elalemin ç.ksüzlüğünün şamarını yicekti.

çok ilginç ya
neye güveniyorsunuz bunları söylerken
sonsuzda kadar herkes size katlanır sevgileri asla bitmez mi sanıyorsunuz
kırk yıllık evliler boşanıyor bu ne cüret

İyi de kadın bu lafı evlenmeden önce etmiş. Cinsel sorunlar yüzünden değil. Bu lafı duyup evlenen erkeği de hiç duymamıştım.

Vajinanın geniş gelmesi , yeterince sertleşemediği için . Kendi yaparken film, açık saçık videolar izliyordur, eliyle sıktığı için değil( amma da yalan uydurmuş, elle sıkma olayında) , o kadınlardan daha çok tahrik olduğu için sertleşiyor ama sizden gerektiği gibi tahrik olmadığı için sertleşmesi ya olmuyor ya da hemen sönüyor.
Sizi iyi kandırıyor. Sorunları çarpıtıyor, tedavi için uğraşmıyor, bahaneler buluyor. Ben söyleyeyim size, gelecek sene hala düzelmemiş olacak, 5 yıl sonrada , başta ne ise o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…