eşimin, kızını ziyaretine ben de gitmeli miyim ?

Ben olsam giderdim. Sonucta evlenirken esiniIn bir cocugu oldugunu biliyordunuz gormeyide kaldirabilceginizi tahmin ederdiniz. Eski es kucuk kizin kafasini ne kadar karistirabilir ki 11 yasinda kiz gidin gorusun

Zaten birlikte geçirecekleri çok az vakitleri var annesi doldurmasa da sizinle bu vakti geçirmek isteyeceğini sanmıyorum.Bi iki saatte de fikri degismez zaten aksine daha çok tepki cekebilirsiniz.

Bunun yerine uygun zamanlar da çocuğu öyle gitmişken görelim gibi değil de evinizde ağırlasanız mesela arada bence daha çabuk fikirlerini değiştirebilirsiniz.Hiç bi kız babasıyla 6 7 ayda bir bi kaç saat geçirmek istemez herhalde

Merhaba. ..tam o yaşta bir kızım var ve Eşimin ilk evliliginden de iki kızımız var. ..çocuklarla ilgili her ne olursa elbette senin yerin eşinin yani arkadaşım. ..çocuk sizi bir bütün olarak kabullensin ki görsün. ..önemli olan verdiğiniz mesaj ...Kadın elbette çocuğuna zarar veriyor aklisira evladını doldurarak ..size ve evliliginize ancak faydası olur ortak hareket etmenin....eşinizle beraber olun ve hatta siz destekleyin daha çok vakit geçirmeyi. ..hem Hak katında hem halk katında makbul denir ya öyle iste. ..küçük çocuk sonuçta tam bu yaşta ne görse onu kabullenir. ..ya eşiniz sizi istemeyip yalnız olmayı tercih etseydi? Musterih olun nihayetinde çocuk. ..hatta keşke çocuğu ailenizin evine getirseniz ve hep beraber mutlu olumlu bir ortamda olsaniz. ..

Haklısın canım

Harika yazmışsın tatlımHaklısın sanırım gitmeliyim ve bu ilişki daha çok pekişmeli , ama abartmadan :)

Aslında çok zor oldu daha önceki konuma bakarsanız görürsünüz:) hatta çok zor zamanlar geçirdim ailem istemediği için ama aştık o sorunları görüşüyoruz artık :) sen tabi elinden geldiğince ikna etmeye çalış onlar senin ailen , ben dinlemedim ailemi ama Allah beni kararımdan utandırmasın inşallah :) biraz sabır gerekiyor bu süreç için .. ama erkek arkadaşının kızını görüp zaman geçirmen güzel :)

Siz de haklısınız
siz de haklısınız aslında ... yanı o kadın da çoçuğun belli bi yaşa kadar etkileyebilir . Bi de bizim bulunduğumuz yerden önümüzdeki yıl tayin isteyip gidicez. O zaman yakın olacağımızdan daha güzel olur diye düşünüyorum , inşallah ..

Canım öyle değil , WhatsApp fotomuzdan tut da eşimin bana tek taş alıp almadığını bile soruyor :)))

Ben gitmezdim . Görüşülecek süre az olduğu için hem baba kız başbaşa vakit geçirsinler diye hem de kendi aileme biraz daha vakit ayırmış olmak için görüşmeye gitmezdim.

Isminiz neyse merhaba canim ben x ablan tanidin mi diye giris yapin
Babanla evlenmem annen oldugum anlamina gelmez gibi.yasina uygun sirin bir hediye alin.o yaslarda hello kity parfumleri vs severler.
Alt tarafi yarim gun.

Bende olsam esimin ailesini degil iki gun cocugumu doya doya gormek isterim.Bence sizde pazar gunu onlara katilin hep boyle uzakta mi kalcaksiniz kocam seninailen artik

Benim anne babam da ayrıydı ve babamla baş başa geçirdiğim hiçbir an olmadı, hep eşi vardı yanımızda. Elbette karısı, onunla olması doğal ama çok rahatsız ediciydi benim için. Babamı da kaybettim. Telafisi de mümkün değil artık. Kardeşlerim var o nedenle hala görüşüyorum eşiyle de. Ama arada zaman tanımak da lazım. Biz mesela yaz tatillerinde görüşürdük ve hep eşinin ailesine giderlerdi, malum babamın da tatili tekti. E kadının anası babası abisi kız kardeşi bilmem nesi. Hayatımda kendimi bu kadar yalnız, mutsuz ve dışlanmış hissetmedim bir daha. Aklım ermeye başladığı ilk zamanda da asla gitmek istemediğimi belirttim. Kendi babannemi, amcalarımı, kuzenlerimi görmeyi tercih ettiğimi belirttim. Konuyla ilgisiz gibi oldu biraz ama zaten yakın şehre taşınacakmışsınız. O zaman görüşürsünüz. Kırk yılda bir görüştükleri durumda yalnız kalmaları daha iyi.

Ben olsam gitmezdim. Çocuğun babasıyla özel zamanını kendi egom için gasp etmezdim. Kız zaten uzakta yaşıyor, sizi sevsin sevmesin tanısın tanımasın ne önemi var ki? Dünya sizden ibaret değil, babasının evlendiği bir kadınsınız bu kadar, kendinizi kız için çok önemli bir konumda görmeyin.

dün akşam gidicem diyordum, şimdi de gitmeyeyim diyorum. bi taraftan da çok istemiyorum gitmeyi , yani sırf geçen sefer eğlenmiştik, şimdi de gidersem beni artıkbabasının eşi olduğumu kabullenir ve annesi benim hakkımda kötü bişey söylese bile bi yerden sonra aldırmaz diye düşündğüm için.. çünkü eşim de etkileniyor doğal olarak ,bana farkettirmemeye çalışıyorsa da ben anlıyorum.. ççocuk ters bişey söylediğinde üzülüyor..yoksa tabiki kendi ailemle daha iyi vakit geçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…