Eşimin kızı bize taşındı

Boşanan ailenin çocukları genelde sorunlu oluyor .Çünkü boşanma sürecinde çocuğun neler yaşadığını kimse önemsemiyor .Kızın yaşı ufak değil ,ancak hareketleri üslubu hiç hoş değil .Bellki cici babasıda bu yüzden istememiş .Siz çalışıyorsunuz ,o kendi odasını ,çamaşırlarını bile toplamıyor .Birde üstüne üstlük ağır konuşmalar ,saygısızlık .Durumunuz çok zor gerçekten .Eşinizle konuşun ,kızıyla oturup konuşsun kendine çeki düzen versin .Yoksa bu evlilik bu şekilde gitmez .

Yeterince bıçak sırtı bir durumdayken siz büyük bi tepki vermişsiniz. Biri bana bunu söylese ben senin tüm bunları yapabileceğini düşünüyorum diyip odadan çıkardım. Tartışmaya kesinlikle girmemeniz gereken biriyle tartismissiniz.

Tovbe estagfurullah.Ne demek simdi siz kavga edersiniz diye isi birakmakta nesi oluyormus.is bulmak kolay bir seymis gibi..
ya cok kotu bir sey kimse kimsenin hizmetcisi degil.Ben de bunu anlamiyorum.21 yas kendi islerini yapabilmesi icin kesinlikle kucuk bir yas degil.pes dogrusu

Biraz sert olabilir ama siz elin adamına ve elin çocuğuna bakmak için mi evlendiniz? 2 senedir çalışmayan bir adamdan bahsediyorsunuz bence burada asıl sorun bu. Kızının gelmesi de cabası olmuş. Kendinize bakıcı muamelesi yapılmasına izin vermeyin derim.

Boşan bacım 5 TL al yememe bak. İkisi de asalak ömür törpüsü. Çekilecek çile değil be

Ben kız olayına takılmadım da eşinin çalışmamasına hem de iş bulup bahane yapıp iptal etmesine fena halde takıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…