Eşimin kızı bize taşındı

Ayrı oda vardı eşyası eski diye oğlana verdi ben de yeni alıyım dedim borçlar bitmesini bekliyordum.
Oğlunuz kaç yaşında.icten içe üzülmüştur.borclari bı zahmet eşiniz ödesin çalışsın eve katkısı olsun.oyle babalık havadan olmaz hemen oda değiştir ver yerleştir kızı oh ne ala.keske baştan tepki verseydiniz hayır diye bilseydinz inanın durum daha farklı olurdu

Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar be

Oğlum 13yasinda o da sessiz çocuk bişey demedi .Ben tepki verince eşim beni susturur ama kızı babasına karşı tepki verirse babası korkudan susup kalıyor.Beni insan yerine koymadigini anladım .Bı insan çalışmak isterse ne iş olursa olsun çalışır, eline iş geldi ama bahane edip işini iptal etti şuan boşanma duruma geldik zaten kız yüzünden .geldi herşeyi mahvetti lanet kızı.

Her şeyi mahvetti mi

Ortalık zaten mahvolmus durumdaymış

Sorun eşiniz ve sizde. Eşiniz denge kuramayıp sizi ezdiği için suçlu, siz de durumu kabullendiğiniz için suçlusunuz. Madem çalışmıyor, size ve çocuğunuza böyle davranıyor. Onlara bakacağınıza ayrılın çocuğunuza ve kendinize bakın.

Kızıyla bir ilgisi yok adam kira vermeden sizi ve oğlunuzu barındırdığı için çalışıp herşeyi karşılamanız gerektiğini düşünüyor sanırım. Ev siz evlenmeden önce mi alınmıştı? Eğer evin taksitlerine ortak olduysanız sizinde hakkınız var demektir. Ama anladığım kadarıyla böyle devam edeceksiniz. Lanetleyip çalışmaya eve para getirmeye devam. Yapacak bir şey yok.

Boşanmaktan önce konuşun adamakıllı karşılıklı orta yolu bulmaya çalışın kız 21 yaşında her şeyin farkında ona meydanı boş bırakmayın derim.ama tabi bu süreç sizi ve oglunuzu yopratabilir. kararlı bir şekilde hakkınızı ve hakliliginizi her fırsatta hissettirin.

Kiz zaten dolmuş gelmiş. "Ev annemin parasıyla alındı" falan, misyonu belli, cicibabayla annesinin arasını bozduğu gibi cicianneyle babasının arasını da bozmak istiror. Ve kızda iş yok. Bu konuda hem fikiriz.
Ama siz de yeteri kadar sinir bozucusunuz bence. Sonuçta hep sabahın besinde iş için çıkıp yorgun argın geliyordunuz. Bugune kadar oğlunuz mu temizledi evi,siz yokken yemek yaptı? Hiç sanmıyorum çünkü o erkek, öndeki organı yüzünden ev işlerinden muaf (ha değilse,ne değişti. Grev mi yapıyor abla gelince,neden bıraktı işleri?)
Aynı şekilde iki senedir bir baltaya sap olamayan kocanız eve geldiğinizde önünüze iki lokma yemek koyar miydi? Çamaşırları yıkar kurular asar miydi??? Onu da hiç sanmıyorum. Çünkü onda da aynı organdan var.
Siz kendinizi evin kölesi gibi kullanmissiniz, kullandirmişsiniz. Hem ise gitmissiniz,hem temizlik, hem yemek, hem ekonomi...her şey sizden sorulmuş.
Eve bir başka pipisiz gelince birden evin erkeklerinin size kurduğu hegomanyayi siz de ona kurmak istemissiniz. Çocuğunuz donunu çıkarıp halıya bıraksa odasından toplayacakken kocanizin çocuğu kirlilerini kirliliğe attı diye, evin kadını olarak yükünüzü almadı diye, yemek temizlik yapmadı diye delirmişsiniz.

Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar beni
Her şeyi kabul ederim ama evladınıza yapılan beni çok sinirlendirdi. bu adamdan ne fayda elde ediyorsunuz ki çekiyorsunuz böyle? Oğlan da sizinmiş zaten, bilmiyorum ben katlanmazdım.

Esiniz ayri bir degisik kızı ayri.... Niye siz calisip onlari besliyorsunuz yahu. Evde kedi köpek besledigimizde bile bize faydalari oluyor bu faydasizlar icin ugrasmaya gerek var mi? Sizi hozmetci falan zannediyor olmali. Ayırın hanfendinin camasirlarini bulasigini herseyini terbiyesiz ya

Kesinlikle katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum. Oğlun da bu eşinden değilmiş ama odasını üvey babası boşaltmış kıza vermiş sizde hiçbir şey dememişsiniz. Eşin saçma sapan şeyi bahane edip işten ayrılıyor bu ne alaka anlamadım. Baba kız evde yatacak onları mı besleyeceksiniz. Hemde evde su bardağını bile alıp kaldırmayan insanlar resmen. Çok sinir bozucular sizde kendinizi kullandırtmayın. Bu noktada sadece kızın iş yapmaması değil eşinin tutumu daha kritik nokta

Eski konularinizi okudum da gercekten üzüldüm
Niye hâlâ evlisiniz bu adamla ? Sizi birlikte tutacak hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…