Oğlunuz kaç yaşında.icten içe üzülmüştur.borclari bı zahmet eşiniz ödesin çalışsın eve katkısı olsun.oyle babalık havadan olmaz hemen oda değiştir ver yerleştir kızı oh ne ala.keske baştan tepki verseydiniz hayır diye bilseydinz inanın durum daha farklı olurduAyrı oda vardı eşyası eski diye oğlana verdi ben de yeni alıyım dedim borçlar bitmesini bekliyordum.
Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar be
Oğlum 13yasinda o da sessiz çocuk bişey demedi .Ben tepki verince eşim beni susturur ama kızı babasına karşı tepki verirse babası korkudan susup kalıyor.Beni insan yerine koymadigini anladım .Bı insan çalışmak isterse ne iş olursa olsun çalışır, eline iş geldi ama bahane edip işini iptal etti şuan boşanma duruma geldik zaten kız yüzünden .geldi herşeyi mahvetti lanet kızı.Oğlunuz kaç yaşında.icten içe üzülmüştur.borclari bı zahmet eşiniz ödesin çalışsın eve katkısı olsun.oyle babalık havadan olmaz hemen oda değiştir ver yerleştir kızı oh ne ala.keske baştan tepki verseydiniz hayır diye bilseydinz inanın durum daha farklı olurdu
Oğlum 13yasinda o da sessiz çocuk bişey demedi .Ben tepki verince eşim beni susturur ama kızı babasına karşı tepki verirse babası korkudan susup kalıyor.Beni insan yerine koymadigini anladım .Bı insan çalışmak isterse ne iş olursa olsun çalışır, eline iş geldi ama bahane edip işini iptal etti şuan boşanma duruma geldik zaten kız yüzünden .geldi herşeyi mahvetti lanet kızı.
Sorun eşiniz ve sizde. Eşiniz denge kuramayıp sizi ezdiği için suçlu, siz de durumu kabullendiğiniz için suçlusunuz. Madem çalışmıyor, size ve çocuğunuza böyle davranıyor. Onlara bakacağınıza ayrılın çocuğunuza ve kendinize bakın.Oğlum 13yasinda o da sessiz çocuk bişey demedi .Ben tepki verince eşim beni susturur ama kızı babasına karşı tepki verirse babası korkudan susup kalıyor.Beni insan yerine koymadigini anladım .Bı insan çalışmak isterse ne iş olursa olsun çalışır, eline iş geldi ama bahane edip işini iptal etti şuan boşanma duruma geldik zaten kız yüzünden .geldi herşeyi mahvetti lanet kızı.
Boşanmaktan önce konuşun adamakıllı karşılıklı orta yolu bulmaya çalışın kız 21 yaşında her şeyin farkında ona meydanı boş bırakmayın derim.ama tabi bu süreç sizi ve oglunuzu yopratabilir. kararlı bir şekilde hakkınızı ve hakliliginizi her fırsatta hissettirin.Oğlum 13yasinda o da sessiz çocuk bişey demedi .Ben tepki verince eşim beni susturur ama kızı babasına karşı tepki verirse babası korkudan susup kalıyor.Beni insan yerine koymadigini anladım .Bı insan çalışmak isterse ne iş olursa olsun çalışır, eline iş geldi ama bahane edip işini iptal etti şuan boşanma duruma geldik zaten kız yüzünden .geldi herşeyi mahvetti lanet kızı.
Hamileyken evlenmiştir belki.Eşle ortak değil mi oğlunuz. 14 yıllık evlilikte 13 yaşında oğlunuz nasıl sadece sizin oluyor
Doğru tahmin ettiniz hamileyken beni kabul etmişti sonra evlenmiştikHamileyken evlenmiştir belki.
Sadece kira vermemek için hem evle hem onların kahriyla hem işle ugrasiyosunuz değer mi.Doğru tahmin ettiniz hamileyken beni kabul etmişti sonra evlenmiştik
Çocuk eşinizden değil mi? Benim çocuğum dediniz çünkü.Doğru tahmin ettiniz hamileyken beni kabul etmişti sonra evlenmiştik
Evet eşimden değil .Çocuk eşinizden değil mi? Benim çocuğum dediniz çünkü.
Sizi öyle kabul etti diye herşeyi sineye çek diyor sanırım. Kendi oğlu olsaydı öyle davranmazdı.Evet eşimden değil .
Yorumlarınıza teşekkür ederimSizi öyle kabul etti diye herşeyi sineye çek diyor sanırım. Kendi oğlu olsaydı öyle davranmazdı.
Her şeyi kabul ederim ama evladınıza yapılan beni çok sinirlendirdi.Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar beni
Rica ederim. Sizi öyle kabul etti diye herşeyi sineye çekmek zorunda değilsiniz. Kendinizi değersiz görmeyin. Siz de çocuğunuz da değerlisiniz.Yorumlarınıza teşekkür ederim
Esiniz ayri bir degisik kızı ayri.... Niye siz calisip onlari besliyorsunuz yahu. Evde kedi köpek besledigimizde bile bize faydalari oluyor bu faydasizlar icin ugrasmaya gerek var mi? Sizi hozmetci falan zannediyor olmali. Ayırın hanfendinin camasirlarini bulasigini herseyini terbiyesiz yaEşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki
Kesinlikle katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum. Oğlun da bu eşinden değilmiş ama odasını üvey babası boşaltmış kıza vermiş sizde hiçbir şey dememişsiniz. Eşin saçma sapan şeyi bahane edip işten ayrılıyor bu ne alaka anlamadım. Baba kız evde yatacak onları mı besleyeceksiniz. Hemde evde su bardağını bile alıp kaldırmayan insanlar resmen. Çok sinir bozucular sizde kendinizi kullandırtmayın. Bu noktada sadece kızın iş yapmaması değil eşinin tutumu daha kritik noktaKiz zaten dolmuş gelmiş. "Ev annemin parasıyla alındı" falan, misyonu belli, cicibabayla annesinin arasını bozduğu gibi cicianneyle babasının arasını da bozmak istiror. Ve kızda iş yok. Bu konuda hem fikiriz.
Ama siz de yeteri kadar sinir bozucusunuz bence. Sonuçta hep sabahın besinde iş için çıkıp yorgun argın geliyordunuz. Bugune kadar oğlunuz mu temizledi evi,siz yokken yemek yaptı? Hiç sanmıyorum çünkü o erkek, öndeki organı yüzünden ev işlerinden muaf (ha değilse,ne değişti. Grev mi yapıyor abla gelince,neden bıraktı işleri?)
Aynı şekilde iki senedir bir baltaya sap olamayan kocanız eve geldiğinizde önünüze iki lokma yemek koyar miydi? Çamaşırları yıkar kurular asar miydi??? Onu da hiç sanmıyorum. Çünkü onda da aynı organdan var.
Siz kendinizi evin kölesi gibi kullanmissiniz, kullandirmişsiniz. Hem ise gitmissiniz,hem temizlik, hem yemek, hem ekonomi...her şey sizden sorulmuş.
Eve bir başka pipisiz gelince birden evin erkeklerinin size kurduğu hegomanyayi siz de ona kurmak istemissiniz. Çocuğunuz donunu çıkarıp halıya bıraksa odasından toplayacakken kocanizin çocuğu kirlilerini kirliliğe attı diye, evin kadını olarak yükünüzü almadı diye, yemek temizlik yapmadı diye delirmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?