Eşiniz madem çalışmıyor ev işlerini o yapsın bir zahmet. Utanmaz kızına da bir şey söylesin.Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki
Bahane oldu bizim tartismamiz ,işten de çıksam otursam daha da stres olurum en iyisi ise çekip gidiyorum ne haliniz varsa görün diyeSizin kavganızla eşinizin bırakması ne alaka şimdi madem öyle sizde çalışıp bakmayın eve evinizin işini yapın ha o kızada haddini bildirin
Bosancaz dedim kendisi anlaşmalı olur sana 5000 $ veririm eve karişamazsin bı katkı payin yok diyor ya utanmazEşinizinde tam bir bahaneye ihtiyacı varmış konu üzerine denk gelmiş dengeyi kurabilirse ne ala yoksa siz çalışır onlara bakarsınız yada çekmez bosanirsiniz
Beş binden fazla katkıb olduğuna eminim. Bırak bosan embesilBosancaz dedim kendisi anlaşmalı olur sana 5000 $ veririm eve karişamazsin bı katkı payin yok diyor ya utanmaz
14 sene ömrümü verdim gençliğimi verdim benden 17yas büyükBeş binden fazla katkıb olduğuna eminim. Bırak bosan embesil
Ne kadar süredir evlisiniz? Ortak çocuğunuz var mı?Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki
Oğlunuz kaç yaşında ve onun odasını neden verdiniz bilmiyorum şartlarınızı tabi ama oglunuzun fikrini sordunuz mu odayı verirken.bir de akşam işten geldiğinizde neden siz topluyusunuz mutfağı kendi toplasın.ne alaka utule katla ver.o kız daha çok başınızı agritir gibi hem siz dışarda çalışın hem evde oh baba kız yan gelip yatsın.ezdirmeyin kendinizEşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki
Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki
14senedir evliyiz ortak çocuk yok benim oğlum varNe kadar süredir evlisiniz? Ortak çocuğunuz var mı?
Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar beniOğlunuz kaç yaşında ve onun odasını neden verdiniz bilmiyorum şartlarınızı tabi ama oglunuzun fikrini sordunuz mu odayı verirken.bir de akşam işten geldiğinizde neden siz topluyusunuz mutfağı kendi toplasın.ne alaka utule katla ver.o kız daha çok başınızı agritir gibi hem siz dışarda çalışın hem evde oh baba kız yan gelip yatsın.ezdirmeyin kendiniz
Çocuğunuza ayıp edilmiş. Müsade etmeseydiniz bu duruma. Kurulu düzeni bozan kız olmuş oluyor bu durumda. Evde fazla oda varsa ona da ayrı bir oda ayarlanabilirdi. Ndene bu kadar taviz veriyorsunuz?Babası hiç bir şey sormadan etmeden boşalttı verdi eşyalarını yerleştirdi bide .Neyse dedim sustum kaldim .Artık bunalttilar beni
Ayrı oda vardı eşyası eski diye oğlana verdi ben de yeni alıyım dedim borçlar bitmesini bekliyordum.Çocuğunuza ayıp edilmiş. Müsade etmeseydiniz bu duruma. Kurulu düzeni bozan kız olmuş oluyor bu durumda. Evde fazla oda varsa ona da ayrı bir oda ayarlanabilirdi. Ndene bu kadar taviz veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?