Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip içip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben çalışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı görünce sinir oluyorum . Kızı da hergun çamaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gün işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra çamaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kölen miyim kendin topla dedim birden bir yükselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yükseldi çünkü misafir gibi hiç biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gün iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kaç gündür düşünüyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız öyle bı zor durumdayimki