eşimin kıskançlıkları

35 yaşındayım, hala babamla sarmaş dolaş olur şakalaşırım. Sarılır öperiz birbirimizi doya doya. 50 yaşında olsam yine böyle olurum.
Eşim de hiç rahatsız olmaz bu durumdan. Kendi babasını birkaç yıl önce kaybetti eşim. Biz sevgiliydik o zaman. (Onlar da mesafeli samimilerdenmiş.) Aksine ben birkaç gün babamı aramasam. Neden aramıyorsun babanı özlemedin mi götüreyim mi diye sorar. Bizim bir tanecik babamız var der. Hatta babamla bir oluruz ben eşimi babam annemi şikayet ederiz birbirimize -eşim ve anneme duyuyarak- aha derler buldular birbirlerini yine bizi çekiştiriyorlar. Güleriz hep birlikte..

Geçen günkü konuya gelince, okudum fakat yorum yapmamıştım. Çünkü bana normal geliyor. Anne bu baba bu tabi ki sevecek evladını. Bir gün onlarsız kaldığımızda neden daha çok sarılmadık, koklamadık, öpmedik diye pişman olmak da var. Ölüm diye bir şey var.. Kvler Kpler gelinleriyle damatlarıyla kendi çocuklarının arasına girip kötülük düşünmüyorsa sarılsınlar ya öpsünler koklasınlar. Yaşın ne önemi var ki. Yaş kaç olursa olsun bir çocuk hep çocuktur anne babasının yanında. Üstelik öpmek de sarılmak da canım oğlum kızım kuzum demek de sevgi göstergesidir. Bazı insan içinden sever bazısı dışa yansıtır..
Ben çok merak ediyorum, kvsi eşini samimi seviyor diyen kadın bir gün oğluna nasıl davranacak? Gelinine nasıl davranacak?
Ya da bir kız ile babayı kıskanan adam bir gün kızına nasıl davranacak? Sevgi göstermeyerek mi sevmeyerek mi yoksa öperek sarılarak mı?

Esin iyice sacmalamis ..

Kiskanacak baska birini bulamamis mi ? Babani kiskaniyor .. Tövbe tövbe...

Daha once hicmi ailenizin icine girmedifr gormedi aile iliskinizi ??

Tebrik ediyorum,kk daki çifte sıtandartın çok güzel bir örneğisiniz.
Konu sizin babanız olunca ''Dunyaya gelme sebebim babam istersem yaninda yatarim istersem kucaginda otururum bu neyin kiskancligi yahu''

Oğlunu şapur şupr öpen,yanına uzanan kaynana olunca 'Munasebetsiz kadin''

Açıklamada çok enteresan ''Diger nisanin annesi olayine gelince o farkli birsey. Sonucta kiz babasi gel oglum senide kucagima oturtup seveyim diyemez ama erkek annesi daha ilimli yaklasabilir''

Erkek annesi niye elin kızını kucağına oturtup sevsin Allah aşkına.Hayatta istemem kaynanamın beni kucağına oturtmasını,gitsin oğlunu sevsin.

Oglunu bu dengi opmesi bana normal gelmiyor. Bu alisma surecini daha normalgecirebilirler. Hic hos degil ama baba kiz olayi farkli. Kv ler mimlenmis bu kacinilmaz bi gercek. Babalarin kiskandirma amaciyla yapabildigini dusunmuyorum. Farkindaysaniz burdaki ayni seyi kizin annesi yapsa bende canak tutsam ozaman cifte standart olurdu. Sen daha cifte standardin ne oldugunu bilmiyorsun kanimca. Cifte standart olabilmesi icin anneye anne babaya baba olmali.

Yormayın kendinizi,anlaşıldı olaylara nasıl baktığınız.
Keşke konuları yorumlarken gerçekten empati yapılsa burda.

Olaya nasil baktigim seni ilgilendirmiyor. Ben konu sahibine yaziyorum. Ben boyle bakiyorum.

Benim takıldığım yer sarılmak falan normal de babanızın sizi eşinizin yanında ''kucağına alması''
ve babanızın yanında eşiniz de varken sizin uzanmanız Hadi o yokken aile içi rahat olursunuz da ne bilim..

Eee ona bakacak olursanız dünyada kendi kızına af buyurun tecavüz eden zilyon tane baba var. Bu açıdan bakarsanız da babalar mimlenmiş durumda. Ama çocuğuna cinsel istismarda bulunan anne sayısı çok çok çok azdır. Ee bu mantığa göre de o zaman babalar kızlarına sevgi gösterisinde bulunmamalı, anneler oğullarını istedikleri kadar sevebilirler oysa ki. :))
Hem annesini oğlundan kıskanan her gelin, uyuz edilmeyi sonuna kadar hak ediyordur. O gelinler de o kadar özgüvensiz olmayıversinler canım. Valla öyle bir gelinim olursa ona inat oğlumu şapır şupur dakka başı öperdim, sonra oğlumu öperken 100lerce fotoğraf çeker, tüm evi onlarla donatırdım.
Kayınvalide olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

onunki çok aşırı yengemler konuştu bak onlar kuzen ama birlikte büyüdüler kardeşler diye fayda olmuyo ona kendi abisiyle bile konuşmamı istemiyor

Bence doktora gitmeli o zaman.

Herkesten kıskanıyor da kendisi de o zaman herkese o gözle bakıyor.

O yengesine hangi gözle bakıyor ki abisinden kıskanıyor...

Asena halt eder yanınızda...

Sizin gibi kv turevleri oldukcada ogullar n.h mutlu olur. Allah korusun vicik vicik kv den

neden kıskanıyormuş babanızdan?

benim de ex sevgilim erkek kardeşim beni kucagına aldı dıye kıskanmıştı.. çocuk güç gösterisi yaptı halbuki seni kaldırabiliyorum bak abla dıye (17 yaşında)... neler var neler işte

ilk okurken babanızın sizi eşinizin yanında kucağına alması açıkçası itici geldi.
tamam sevgi güzel şeydir fakat herşeyin yeri vardır.
yani ben herşeyin belli bir saygı çerçevesinde olması taraftarıyım
bana fazla geldi. he şuda var eşinizin dieğr kıskançlık halleride hiç normal değil.

Benim çocuğum olana kadar babam beni severdi
başka küçük mü var kimi sevicem ben derdi
normal bir durum yani
eşiniz kuzen yada yeğeniniz den kıskansa anlarım da
babanız sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…