Eşimin kilo takıntısı psikolojimi bozuyor.

Söyleyince işe yarıyor mu peki? Bence bu bir çocuga ders çalış demek gibi. Kimisi söylendiği için inat eder çalışmaz kimisi tam tersdir yönlendirilmek ister. Yani kişiye göre davranmak gerekir ben yönlendirilmeyi sevmem mesela kaldı ki bir şey yanşlışsa bunu doğru yap değil de neden yanlış sebeplerin üstüne gitmeyi tercih ederim

Eşiniz zaten dediğim gibi sizi öncelikle sağlık olarak yaklaşmıyor fiziki güzellik beklentisi ile yönlendirme yapıyor. Her şeyden önce kendiniz için isteyin. Yoksa birini kırarak ona istediğini tabi ki yaptıramazsın. Eşinizin kilosu, görünüşü nasıl bari umarım bi Cüneyt Arkındır :)

Sabah 10-11 kahvaltı 2de kahve yanına bi çikolata bişey akşam da 5te yerım ekmek yok yemem en sıkıntılı öğün akşam 8 çayı her zaman olmasa da yanına yedigim sey mesela bu akşam kuru kayısı ve antep fıstıgı yedm yanında, su pek içmiyorum bi ara icmeyi denedim fark ediyordu musluk suyu içemiyorum süreçte ihmalkarlıklarım var yok değil ama bunları da yaptıgım 500 gram vermiştim sinir bozucu Son 2 yılda denediklerim body shape+roll shape(-3 kilo en işe yarayn bu olmuştu düğün arifesinde ) diyet + andulasyon (-1 kilo) 3 ay spor (değişim yok) , suanda da EMS deniyorum doğru yöntemi bulacam inşallah

Bence de sağlığın için söylyorum dediğinde inanıyordum artık anladım ki değilmiş.. 180-83 kilo normal bence cünkü biraz kilo alsa her yere yürüme gidiyor

yok fotograf atmıyor dger kişi aynı ucakta kızı zaten görmüş

Ama zaten birden kilo vermeyeceksiniz öyle tak diye kilo vermeye başlarsanız tak diye de geri alırsınız sağlıklı olan yavaş yavaş vermek keşke devam ettirseydiniz direnç kilo diye bir şey var onu kırdığınız an zaten gelecek kilo verme süreci

Biraz sabırsızım her gun tartılıyorum veremediysem hemen bozuyorum başlarım diyetine diyip..

Ben eşinizi haklı bulmuyorum onu diyeyim önce ama 3 ay spor yapıp nasıl değişim olmuyor onu anlayamadım 8 haftada etkiler ortalama görüntüyü.
Sporu mu yanlış seçiyorsunuz yoksa spor yapıyorum nasıl olsa diye kaçamakları mı abartıyorsunuz?
Yoksa ilaç kullanmanızı gerektirmeyen bazı besinlere dikkat etmenizi gerektiren tiroidinizden dolayı mı spor da mı etki etmiyor anlamadım orayı

kilodan farklı sorunlarınız var

Arkadaşı eşinizin kalemini zevklerini falan iyi biliyor belli ki … bu adam hiç sağlam papuç değil. Ve tabi ki çocuk hazırlağındasınız asla şaşmaz… ne desek boş bence.. zorlu bir hayat sizi bekliyor.

Yağ kasa dönüştüyse bilmiyorum kilo farketmemişti bi gün bacak bi gün karın gibi çalıştırıyordu hoca haftada 3 gün gidiyordum. O dönem kardeşim de ilk ay benleydi 1 ayda 1,5 kilo vermişti o mesela. Metabolizmam çalışmadığı için yediklerim az da olsa yakamıyorum galiba kalori açığı oluşmuyor diye yorumluyorum ama 7 yıl önce aynı bu sporla 7-8 kilo vermiştim 2 ayda o zaman daha dertsizdim sanırım içimize attıklarımız kilo yapıyor bence ben psikolojik etkisine inanıyorum vücuttaki yağlar kendimizi savunma mekanizmamızmış onlara tutunuyoruz

Önceden karşılaştığım mesajlar o kişi ile ilgili olurdu ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ben de açıkçası şoktayım hala ne yapacağıma net karar veremedim sevgiliyken aşırı sadık olup ayrıyken bile beni beklemesi .. ama evliyken bunu görmem bilmiyorum cidden

Oncelikle agirliginizi koyun şu kilo konusundaki laf carpmalarina. Bir tersleyin,bir daha laf soylemesin
Enistem oyleydi benim , yemek masasinda , ablama dirseğini vurur. Cok yeme diye soylenirdi hep. Kendi ama , apdi' nin kazı gibi gotururdu masadakileribitirmedi bunu 30 yildir. İnsan sevdigini her haliyle begenir ya, ki siz kilolu bile sayilmazsiniz..
Ucak konusundada, icinizden nasil geliyorsa oyle davranin. Bir gun bu konuda patlayacaksiniz nede olsa..

Evet uyku tutmadı bişeyi kafaya takınca 7/24 onu düşünüyorum bence biraz da o düşünmeli bu konuyu içime atamayacağım hatta başka kafama taktığım şeylerle birleştirip söyleyeceğim . Artık bi gün eve geldiğini bildiğim saatlerde bir mesaj yazar ama evde olmaz gitmiş mi olurum orayı tam bilmiyorum ama 3. Kişilere de çok hissettirmek istemiyorum ailemize yani düşünecem bunu

Kocanız başkalarının hamilelikte aldığı kilosuna yorum yapma saygisizligini nerden alıyor pardon kocanız kimki milleti beğenmiyor ben o mesajları gördükten sonra o telefonu ağzına sokmadiysam yazıklar olsun bana bide bunu ilgisiz boş bırakmıyor diyosun ayy olmaz olsun öyle düşünme valla düşünme şöyle olur hanımefendi doğumda 10 kilo aldım hemen verdim ama doğumdan sonra 15 kilo aldım zaten kilolu biriydim 85 e kadar çıktım şuan diyet yapmaya çalışıyorum canım tatlı istiyor çok düşkün biriyimdir moralim bozuluyor yiyince de eşim boşver diyeti canın istiyorsa ye verirsin ben senin her halini begeniyorum kilolu halinde tatlı diyo evet vermeliyim ama bunu duymak insanı mutlu ediyor mesela düşünme budur nasıl düşünme ki kocanizdaki düşman başına

Al bir tane şişme bebek hediye et. "Senin bir kadında kıymet verdiğin verebileceğin bu işte, kendine bakmaksızın hayal ettiğin bir vücuttan ibaret. Hatta siz evlenin ne konuşur, ne yer, ne de kilo alır. Çünkü bir kadın nasıl sevilir senin hiç haberin yok, sana da böyle duygusuz, kalpsiz, orası burası şişme bir bebek yakışır. Benim 3-5 kilo fazlamla uğraşana kadar dön de kendine bir bak. Hamdolsun çok güzelim, fıstık gibiyim, senin beni beğenmene ihtiyacım yok. Senden çocuk falan da istemem, seni de istemiyorum. Size şişme bebekle mutluluklar" deyin. Bu arada eşiniz de sapık. Yanında oturan genç kızı kesip vücudunu incelemiş ve arkadaşı ile geyiğini yapıyor üstelik "EVLİ" olduğu halde. Sizi de sürekli bir kalıba sokmaya, davranışları ve sözleri ile de manipüle ederek sindirmeye çalışıyor. Kendinizi değersiz ve yetersiz hissettirecek böyle. Bilerek yapıyor. Mutsuz olmanız da ne hissettiğiniz de kırılıp kırılmadığınız da hiç umrunda değil. Doyumsuz herif. Kendinizi seviyorsanız kaçın kurtulun bu değişikten. Anlattıklarınıza göre çocuk falan da yaparsanız aldatma ihtimali çok yüksek. Çocuk olmasa da yüksek. Söyleyeceklerim bu kadar.

Kiloyu kendin ve sağlığın için ver. Öncesinden zayıf biriymişsin bence yapabilirsin.
Ama eşinin arkadaşıyla yazışmasını hoş bulmadım. Geyik mi yapıyor yoksa gerçek duyguları mı? Aldatma potansiyeli var mı sence? Ama senin okumanda yanlış. Benim mesajlarımı kocam okusun istemem açıkçası.

Akşam 8 çayı öğün değil. Veremediğiniz kilo en çok geç saatte yediklerinizle oluyor. Kayısı hurma masum görünüyor ama çok şekerliler. Antep fıstığı üstelik tuzlu kavrulmuşsa, isterse o saate kadar hiç yememiş olun. Tek başına yeter kilo almaya. 48 yaşındayım ve ömrüm genç kızlığımdan beri kilo al ver diyet yap boz tekrar başla döngüsüyle geçti. Benim de metabolizmam çok yavaş (1.400)

35 yaşından sonra kilo vermek daha zor hele hamilelikten sonra. Hemen verenlere bakmayın vücutları hızlı yağ yakanlar şanslılar, bizim gibiler zor kilo veriyor. Bizim evde akşam 5 ten sonra bir şey yenmez. Çocuklar okuldan 4- 4,5 gibi geliyorlar ve o zaman yemek yiyoruz. Onlar da ergenlik dönemindeler ve böyle alıştılar. Akşam acıkan da salatalık havuç vs yer.

Saat 2 de kahve yanında çikolata mesela kaç gram, tablet çikolata mı yoksa gofret vs tarzı mı? Kakao oranı yüksek %70 %80 vs çikolata yiyin bari. Ben de su içmeyenlerdendim ama suyu tatlandırıyorum. Tarçın çubuğu limon kabuğu zencefil kekik biberiye çeşit çeşit su oluyor dolapta. Şimdi kış soğuk içemem derseniz içine biraz sıcak su ekleyin. Bütün gün evdeyseniz de zor kilo verirsiniz.

Siz niye milletin yorumlarına karışıyorsunuz? Yani kendi fikrinizi yazarsınız zaten ama siz sizin düşünceniz haricindekileri tamamen yanlış görüp bir de "asla yapma konu sahibi" diyorsunuz. Mutlak doğru siz ve sizin fikirleriniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…