- 30 Ekim 2023
- 137
- 118
- 23
- 28
- Konu Sahibi Karamellikahvemveben
Merhabalar sayfayı uzun zamandır okuyorum ama kendim yeni kayıt olup yazmaya karar verdim çnkü maalesef ki beni dinleyen anlayan en azından anlamak isteyen bir eşim yok kendisi küs ve her zman ki gb uyuyor. Belki burada birileri ile dertleşirsem rahatlarım diye düşündüm. Ben 27 eşim 33 yaşında 1 buçuk yaşında bir kızımz var Allah'ıma çok şükür aslında eşimle böyle az az ara ara tartışmalarımız olsa da ya ben alttan alır konuşurdum ya da o ertesi gün birşey yok gb yapar konuyu kapatırdı ama bu hafta hafta başından beri sürekli tartışma halindeyiz ben çok bunaldığımı hissediyorum tartışırken onu dinlemek bile istemiyorum tartışma uzadıkça kalbimi kıracak kelimeler söylüyor pazartesi tartışmamızda beni çok kıracak şeyler söyledi 2 gün küs kaldık çarşamba barıştık gb oldu çok ağır şeyler söylüyorsun kırılıyorum eskisi gb olmam zaman alıyor dedim bana sende beni sinirlendirme o lafları duymak için çabalıyorsun diyor bu nasıl laf ya bu nasıl kendini beğenmişlik üstelik gerçekten hatalıydı şimdi gene tartıştık çık odadan seni görmek istemiyorum sen Allah'tan belanı istiyorsun flan diyor benimle bu şekilde konuşmasını kaldıramıyorum küs kalmayı sevmiyorum ama onunla konuşmakta istemiyorum bu hafta özellikle çok bunaldım bir kere hatasını kabul edemiyor velev ki hatalı olma karın bu kadar bunalmış bir sarıl bir dinle dmi yok bizimki anca dönsün uyusun şimdide gitmiş yastığını alıp odaya yatmış hiç kaldıramayacağım yatsın kanepede
Neyse çok konuştum kusura bakmayın...
Neyse çok konuştum kusura bakmayın...