- Konu Sahibi Gecekusum999
-
Hayır hiç de öyle olmuyor.bir şekilde bu duruma tüm güçleriyle itiyorlar sizi.ne kadar mücadele etseniz de bir bakmışsınız size kalmış.ben iş yerinde bu durumdan şikayetçi olduğum için salmaya çalışıyorum.ortalık birbirine giriyor.ee tek sorumlu ben miyim deyip çekilecek olsan bu sefer de diğer çalışanlar sana geliyor ier aksıyor diye.kalkıp yine sen toparlıyorsun.olmuyor öyle.açık açık kavga çıkarmadan düzelmiyor bazen bu tarz durumlar. o kadar sinsi ki insanlar.Kızlar aile danışmanım bu şekilde tavsiye etti maalesef köy kafasına sahip insanlar olduğu için..O da sadece yediğimi içtiğimi kaldırmak o kadar.Bu çay meselesini aşamıyorum sadece..
Kv deyim. Eşim de yok üstelik.
Az önce kp çayımı doldurdu. Arz ederim efenim.
Mesajdaki kayınpederim 65 yaşında 1 gün bile şehirde yaşamamış bir insan.Köy şehirli kafasıyla ilgisi var şimdi.köylüleri koruyacağım diye gerek yok.
Kızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
Çok haklısınız bu durumda kv ve kb size mi güveniyorlar çocuklara bakarsınız diye sizin de sonuçta özel hayatınız var hizmet etmeyi de bırakın nasıl başlarsanız öyle gider öyle alışırlar hep beklerler çünkü..madem eşiniz sizi haklı buluyor ozaman kv ve kb nızı uygun bir dille uyarsın ama siz hiç karışmayın aralarında çözerler...Kızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
Yapmayın ? Zaten küçük çocuk çay içmez sağlıksızKızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
Bununda buraya sormazsin amaKızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
hatayı başta yapmışsınız. ben çayları koyuyorum ikinciye sormuyorum . s evde açmı karınları ekmek ve reçel çikolata gösterin. ev işi yaptırın , sen süpür o vileda yapsın .Kızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?