- 27 Ağustos 2024
- 286
- 112
- 18
- Konu Sahibi babynative
-
Yok düşünmüyorum da çünkü ilişkim sallantıdaÇocuğunuz yok dimi?
Çocuk evlenmek istiyor aile de mecbur kabul ediyorBence konu sahibi bir şeyleri yanlış aktarıyor. İnanasım gelmedi böyle aile ilişkilerine. Gerçekten anlattığı gibiyse de o ailenin içinde hala ne işi var o zaman?
Sen bu adam bozuntusunu boşa. Boşanma davalarında uzman bir avukatla hareket et. Dava açmadan git danış.Konuştum benim hareketlerime karışamazsın ben samimi davranırım o çok arkadaş canlısı çok iyi bir insan niye anlamak istemiyorsun bana karışmayacaksın dedi sonra tabii bunları söylediği için yine saatlerce kavga ettik çünkü ben mesafeli olalım dedim o zaman benim düşüncelerime saygı duy bana karışma ben mesafeli olacağım dedim zamanla buzlar eriyecek sende eskisi gibi olacaksın sapık zihniyetini değişeceksin o kıza vefali iyi davranacaksın felan filan bir sürü şey söyledi kendisi samimi olduğu gibi bana da böyle olmam için zorluyor tamam bir şey yaşandı gitti ama samimi olmak istemiyorum
Dün konuştuk belki hata yapıyorum biliyorum birazda olaylara onun açısından bakmak istiyorum ama kavgalar ikimizi de çok yordu dün evden çıkıp gitmek istedi ben yine zor bela tuttum nereye kadar dayanırım bilmiyorum umursanmadığımı düşünüyorum kendime olan saygım yitti evim dağılmasın diye uğraşıyorum belki boşa kürek bilmiyorum en azından bir aile terapisti ile görüşeceğim en iyi ihtimalle o beni sağlıklı yönlendirir bitmesi gerekiyorsa uzman görüşü almış olurum destek de alacağım için doğru kararlar veririmSen bu adam bozuntusunu boşa. Boşanma davalarında uzman bir avukatla hareket et. Dava açmadan git danış.
Siz okuduğunuzu mu anlamak istemiyorsunuz yoksa laf kalabalığıyla, alakasız şeylerle kendinizi mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım ben.Çocuk evlenmek istiyor aile de mecbur kabul ediyor
Sen bizi sinir etmeye çalışıyorsun bence. Zor bela tutacak kadar gurursuzsan sus madem unut olayları. bizi de germe yaDün konuştuk belki hata yapıyorum biliyorum birazda olaylara onun açısından bakmak istiyorum ama kavgalar ikimizi de çok yordu dün evden çıkıp gitmek istedi ben yine zor bela tuttum nereye kadar dayanırım bilmiyorum umursanmadığımı düşünüyorum kendime olan saygım yitti evim dağılmasın diye uğraşıyorum belki boşa kürek bilmiyorum en azından bir aile terapisti ile görüşeceğim en iyi ihtimalle o beni sağlıklı yönlendirir bitmesi gerekiyorsa uzman görüşü almış olurum destek de alacağım için doğru kararlar veririm
Evet,bu hayatı tercih ettim ama bir konu da eşimle konuşmak anlaşmak istiyorum sanırım bu da mümkün değil benim anlayamadığım nokta bu zaten.Çok büyük kavgalar ediyoruz ve ben kendimi günün sonunda suçlarken buluyorum hatam olabilir ama bütün hata ben de mi ? Eşime hep sorduğum soru bu bana kendimi çok suçlu ve kötü hissettiriyorSiz okuduğunuzu mu anlamak istemiyorsunuz yoksa laf kalabalığıyla, alakasız şeylerle kendinizi mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım ben.
Sonuç olarak herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar. Siz de bu hayatı tercih etmişsiniz, ediyorsunuz. Yapacak bir şey yok.
Sinir olacak ne var anlayamadım sen en ufak şey de yuvanı bozacak birisi olabilirsin ben olayı büyütsem bile ilişkimde neyi düzeltebilirim diye düşünüyorum geriliyorsan yazmayabilirsin.Sen bizi sinir etmeye çalışıyorsun bence. Zor bela tutacak kadar gurursuzsan sus madem unut olayları. bizi de germe ya
Evet bütün hata sizde. Gidin özür dileyin eşinizden bir daha bu konuları açmayın, elini öpün barışın. Diğer kızdan da özür dileyin eltiniz olacak sonuçta.Evet,bu hayatı tercih ettim ama bir konu da eşimle konuşmak anlaşmak istiyorum sanırım bu da mümkün değil benim anlayamadığım nokta bu zaten.Çok büyük kavgalar ediyoruz ve ben kendimi günün sonunda suçlarken buluyorum hatam olabilir ama bütün hata ben de mi ? Eşime hep sorduğum soru bu bana kendimi çok suçlu ve kötü hissettiriyor
En ufak şey: aldatılmak, dayak yemek, sokağa atılmakSinir olacak ne var anlayamadım sen en ufak şey de yuvanı bozacak birisi olabilirsin ben olayı büyütsem bile ilişkimde neyi düzeltebilirim diye düşünüyorum geriliyorsan yazmayabilirsin.
Saldım ben sen de sal.Sen bizi sinir etmeye çalışıyorsun bence. Zor bela tutacak kadar gurursuzsan sus madem unut olayları. bizi de germe ya
en ufak şey : insanların içinde üstüne saldırılıp tekmelenmek. mutluluklarSinir olacak ne var anlayamadım sen en ufak şey de yuvanı bozacak birisi olabilirsin ben olayı büyütsem bile ilişkimde neyi düzeltebilirim diye düşünüyorum geriliyorsan yazmayabilirsin.
Peki bana yapılanlar tamamen görmezden gelmiş ve hatalıyım demiş oluyorum asıl kendimi o zaman gurursuz hissederim.Herkes kendi yaptığını kabul eder örtbas edilme çabasına ailecek girmezlerse ben üzerime düşeni fazlasıyla yaparım.Evet bütün hata sizde. Gidin özür dileyin eşinizden bir daha bu konuları açmayın, elini öpün barışın. Diğer kızdan da özür dileyin eltiniz olacak sonuçta.
Güzel kardeşim senin gururun yok ki zaten. Sen de sal kendini. Belli ki bı moktan adamla kurduğun moktan evliliği sürdüreceksin. O yüzden kasma fazla. Çocuk falan yap kafan dağılır, unutursun.Peki bana yapılanlar tamamen görmezden gelmiş ve hatalıyım demiş oluyorum asıl kendimi o zaman gurursuz hissederim.Herkes kendi yaptığını kabul eder örtbas edilme çabasına ailecek girmezlerse ben üzerime düşeni fazlasıyla yaparım.
siz kendi kendinize cümle uydurup yorum yapıyorsunuz ben bu siteye eski konularda yazdığım da da tekmeleme olayı oldu doğru ama bu herkesin için de değildi yani bunun savunulacak bir tarafı yok herkesin için de olup almaması da önemli değil zaten tekmeleme yazınca yere yatırıp evire çevire dövmek mi anlıyorsunuz anlamadım bacağıma bir tane tekme attı çok çirkin bir hareket mi evet savunulacak bir yanı var mı hayır ama konum zaten bu değil ve bütün olanlar zaten başlı başına bir sorun.en ufak şey : insanların içinde üstüne saldırılıp tekmelenmek. mutluluklar
Çocuk düşünmüyorum kimsenin kararıyla da hareket edemem çoğu yorumu haklı buldum farkında olduğum şeyler oldu kendi yanlışlarımı gördüm benim tek derdim eşim de görmesini sağlamak.Güzel kardeşim senin gururun yok ki zaten. Sen de sal kendini. Belli ki bı moktan adamla kurduğun moktan evliliği sürdüreceksin. O yüzden kasma fazla. Çocuk falan yap kafan dağılır, unutursun.
Tamam elti tü pis kaka, kayınaile godoş, eşin süper. eşin ailesiyle küssün düzelirsiniz.siz kendi kendinize cümle uydurup yorum yapıyorsunuz ben bu siteye eski konularda yazdığım da da tekmeleme olayı oldu doğru ama bu herkesin için de değildi yani bunun savunulacak bir tarafı yok herkesin için de olup almaması da önemli değil zaten tekmeleme yazınca yere yatırıp evire çevire dövmek mi anlıyorsunuz anlamadım bacağıma bir tane tekme attı çok çirkin bir hareket mi evet savunulacak bir yanı var mı hayır ama konum zaten bu değil ve bütün olanlar zaten başlı başına bir sorun.
HayırTatil beldesine taşınmak istiyordu kocan taşındınız mı?
samimi olmak istemediğiniz insanla samimi olmazsınız. Fikrinizi söylediniz ondan gayrı eşinizin de davranışlarına karışamazsınız. Eşinizin anladığım kadarıyla sıcak ve samimi davranmak onun doğal hali.Konuştum benim hareketlerime karışamazsın ben samimi davranırım o çok arkadaş canlısı çok iyi bir insan niye anlamak istemiyorsun bana karışmayacaksın dedi sonra tabii bunları söylediği için yine saatlerce kavga ettik çünkü ben mesafeli olalım dedim o zaman benim düşüncelerime saygı duy bana karışma ben mesafeli olacağım dedim zamanla buzlar eriyecek sende eskisi gibi olacaksın sapık zihniyetini değişeceksin o kıza vefali iyi davranacaksın felan filan bir sürü şey söyledi kendisi samimi olduğu gibi bana da böyle olmam için zorluyor tamam bir şey yaşandı gitti ama samimi olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?