- 27 Ağustos 2024
- 340
- 130
- 18
- Konu Sahibi babynative
-
Temas? Sevişti mi ne bu nasıl bir temas?Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.
HayırTemas? Sevişti mi ne bu nasıl bir temas?
Aile gevşekse yapacak bir şey yok büyütsen ne olacak
Alkol almadığı zaman nasıl? Bazıları alkol alınca kontrolsüz davranabiliyor.Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.
Alkol almadığında bir sorun yok tabii ama en son kızla görüşmek durumunda olduğumuzda eşimin ilgili tavırları sıcakkanlı davranması sinirlerimi bozdu kızı terslesin demiyorum ama soğuk davranabilirdi neler yaşadık yaniAlkol almadığı zaman nasıl? Bazıları alkol alınca kontrolsüz davranabiliyor.
En son görüştüğünüzde kız da mı eşinize ilgiliydi?Alkol almadığında bir sorun yok tabii ama en son kızla görüşmek durumunda olduğumuzda eşimin ilgili tavırları sıcakkanlı davranması sinirlerimi bozdu kızı terslesin demiyorum ama soğuk davranabilirdi neler yaşadık yani
Evet kız da o günden sonra sanki samimiyetinde hiç azalma olmamış gibi davrandı bu konu baya büyümüştü çünkü konunun kendisiyle alakalı olmadığını düşünüyor olabilir belki bilemiyorum. Konuştum eşimle hem de defalarca kızla bile uzak durmamı baya sorun etmişti burnun sürtecek senin diye tehdit ediyordu sürekli bilmiyorum bu olanların hepsinin normal olduğunu ve kabul ettirmeye çalıştığını düşünüyorumEn son görüştüğünüzde kız da mı eşinize ilgiliydi?
Zaten aslında burada mesafe koyması gereken eşiniz. Eşinizle ilgili aslında sizin probleminiz.
Rahatsız olduğunuzu bilerek hala devam ediyor galiba.
Bazı insanlar evlense de, sevgilisi olsa da eşlerinin/sevgililerinin düşüncelerini önemsemiyor maalesef.
Sanırım konuştuğunuzda da sizi desteklemiyor
Siz de sarhoş olun kaynınıza sürtünün öyle bakalım nasıl oluyor? Kızla alakası yok sizin koca beş para etmez. Sizi tutmayan, saydırmayan kocanız. Boşuna kıza bilenmeyin. Onun için normaldir belki, hem evleneceği adam için de normalmiş demek bi tepkiyle karşılaşmıyor. Tek sorun sizin yanınızda tuttuğunuz adam.Evet kız da o günden sonra sanki samimiyetinde hiç azalma olmamış gibi davrandı bu konu baya büyümüştü çünkü konunun kendisiyle alakalı olmadığını düşünüyor olabilir belki bilemiyorum. Konuştum eşimle hem de defalarca kızla bile uzak durmamı baya sorun etmişti burnun sürtecek senin diye tehdit ediyordu sürekli bilmiyorum bu olanların hepsinin normal olduğunu ve kabul ettirmeye çalıştığını düşünüyorum
Sizin probleminiz eşinizle. Başka kadınla da samimi olabilirdi. Aslında kadına bu kadar kızmanıza gerek yok.Evet kız da o günden sonra sanki samimiyetinde hiç azalma olmamış gibi davrandı bu konu baya büyümüştü çünkü konunun kendisiyle alakalı olmadığını düşünüyor olabilir belki bilemiyorum. Konuştum eşimle hem de defalarca kızla bile uzak durmamı baya sorun etmişti burnun sürtecek senin diye tehdit ediyordu sürekli bilmiyorum bu olanların hepsinin normal olduğunu ve kabul ettirmeye çalıştığını düşünüyorum
Siz de sarhoş olun kaynınıza sürtünün öyle bakalım nasıl oluyor? Kızla alakası yok sizin koca beş para etmez. Sizi tutmayan, saydırmayan kocanız. Boşuna kıza bilenmeyin. Onun için normaldir belki, hem evleneceği adam için de normalmiş demek bi tepkiyle karşılaşmıyor. Tek sorun sizin yanınızda tuttuğunuz adam.
Haklısınız ben sadece kıza sinir oluyorum demiyorum eşimin tavırları hoşuma gitmiyor işte problemim onunla evetSizin probleminiz eşinizle. Başka kadınla da samimi olabilirdi. Aslında kadına bu kadar kızmanıza gerek yok.
Eşimle böyle bir şey yaşamış olsaydım eğer, eşime kızardım ve onu suçlu bulurdum.
Böyle insanlar da kolay kolay değişmiyor. Ya çok net ve katı olmanız gerekiyor. Her yaptığının karşılığı olduğunu bilmeli, ya sorun etmeyip kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız
Temas derken neyi kastediyorsunuz?Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?