Eşimin kardeşinin sevgilisi sarhoş olup hayatımızı mahvetti, eşim halen bir şey yokmuş gibi davranıyor ne yapayım?

babynative

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
151
41
Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.🙏

Burda hep anlatırım, yeni evliyken bir tartışma esnasında eşim evden gitmeye kalktı, anahtarını bırak öyle git gideceksen dedim. Gururlu kadın böyle olur. Bedel de ayaklarına kapanıp gitme diyerek ödetilmez şekerim 😏
zor bela durduruyor ama adam bedel ödüyor. aynen

Mesajlarında kıskançlık yaptığını gösterir şeyler gönderme. Kıskanç olduğunu söyleyip seni sıkıntışı insan haline sokacaklardır. Attığın her mesaja dikkat et bundan böyle. Sizin sonunuz belli, sen ne kadar kondurmasan da boşanacaksınız, sen değil eşin boşanmak isteyecek. Şimdiden önlemini alarak hareket et. O bedel dediğin şeyi ödetmek için delil gerek.
Haklısınız adam gitmeyi kafaya koymuş eninde sonunda boşanır ben karar verene kadar bir bakmışım noktayı o koymuş o yüzden ortada kalmamak için önlem almam lazım artık kavga etmemeye çalışacağım duygularımla hareket edersem zararlı çıkarım

Siz benim abimsiniz diyerek yaptı her şeyi
Yazdıklarınız çok tutarsız hem bulunan ortama davetsiz gittiğinizi hem aile toplantısı olduğu söylemişsiniz. Kaynınız bu kadar geniş ise kardeşlerinin olmaması mümkün değil fabrika aynı fabrika. Diğer eşlerinden kavga ettiğini ayrılık aşamasına geldiğini ama durumu ört pas ettiklerini ancak sizin eşinizin rahatlığına devam ettiğini yazmışsınız. Orada 3 kadın bir fırrı yellinin hakkından gelememişsizniz. Ki asla sizin anlatıklarınıza inanmadım. Kaynınız evlenme kararı aldığı bir kızı sizinle aynı ortama getirmiş kız belli ki alkolün etkisi ile saçma hareketlere bulunmuş ki alkollüde olsa insan ne yaptığını bilir. Siz de olayı abartıp hatta farklı yönlere çekip buraya gelmişsiniz. Eşinizi değil kızı kısmanmışsınız. Bir de aile toplantısı denilen şey (biz hiç yapmayız)ana baba evinde olmaz mı?

Yazdıklarınız çok tutarsız hem bulunan ortama davetsiz gittiğinizi hem aile toplantısı olduğu söylemişsiniz. Kaynınız bu kadar geniş ise kardeşlerinin olmaması mümkün değil fabrika aynı fabrika. Diğer eşlerinden kavga ettiğini ayrılık aşamasına geldiğini ama durumu ört pas ettiklerini ancak sizin eşinizin rahatlığına devam ettiğini yazmışsınız. Orada 3 kadın bir fırrı yellinin hakkından gelememişsizniz. Ki asla sizin anlatıklarınıza inanmadım. Kaynınız evlenme kararı aldığı bir kızı sizinle aynı ortama getirmiş kız belli ki alkolün etkisi ile saçma hareketlere bulunmuş ki alkollüde olsa insan ne yaptığını bilir. Siz de olayı abartıp hatta farklı yönlere çekip buraya gelmişsiniz. Eşinizi değil kızı kısmanmışsınız. Bir de aile toplantısı denilen şey (biz hiç yapmayız)ana baba evinde olmaz mı?
Ben öyle ifade ettim aileler vardı diye anne baba olmayan bir ortam bir yılbaşı kutlamasıydı inandırmak zorunda değilim 3 kadın derken biri eltim biri o kız diğer kadın da evde misafir olan kadındı onun kocasıyla olan bir sorun yaşanmadı ama benim evli olan kaynım ve kocamla alakalı sorunlar yaşandı kızın alkollü olmasından dolayı kız saçma sapan davrandı ben de susmadım olayı büyüttüm işte olay bu

Ha o günü bekliyorsun yani, kendine yediriyorsan beklemeye devam
Niye bekleyeyim bugünden sonra önlemimi alıp duygusal davranmayacağım tabii ki ama bu süreçte başıma bu gelirse en azından yapmaz asla diyemem gitsin kurtulurum diyorum demekki buradan bile adamın güvensizliği size yansıdı bu şeyleri dile getirdiniz

Ne desem dalga malzemesi yapıyorsun yazmayın rica ediyorum zaten canım burnumda yani kolay şeyler değil bunlar
Dalga geçmiyorum ironi yapıyorum. İkisi arasında çok büyük fark var.

Kolay şeyler değil evet ama bunları yaşamak isteyen, yaşamak için çırpınan, çözüm yerine soruna bir düğüm daha atan yine sensin.

Bunların hepsini yaşayacağız muhtemelen ben kendimden ödün vermek istemiyorum varsın suratsız desinler ben mesafeli kalacağım eğer boşanmazsak ailenin içine girdiği için politik olmak zorunda kalacağım.
Kendimi hemen koyvermem önce bi nazlanırım diyorsun.

Eşinin seni sevdiğini sanmıyorum. Bu konuyu boşanma noktasına getirip, ‘vefalı davranacaksın’ diyecek kadar sizi umursamıyor. Elin kadını ne yapmışta neyin vefasıymış, neyin zorunluluğuymuş sıcak davranmak için. Sana bu konu nedeniyle şiddet uygulamış zamanında, evden atmış komşuda kalmışsını, aileler girmiş devreye, olaylar olaylar. Ve hala yaşadığın hassasiyeti görmezden geliyor, umursamıyor seni. Çok mu zor iyi tamam, yakın davranmam, seni üzmek istemiyorum demek. Eş severse, kaybetmek istemezse, umursarsa o evlilik kurtulur. Zaman kaybediyorsun, pişman olup yazacaksın ilerde buraya.
Bugün benim için cidden kafama vurduğum belki yüzlerce kez okuduğum yazılar var bende sadece anlaşılmak istedim ortada kalmamak adına önlemler bugünden itibaren alacağım kafama cidden bazı şeyler artık tak etti

Dalga geçmiyorum ironi yapıyorum. İkisi arasında çok büyük fark var.

Kolay şeyler değil evet ama bunları yaşamak isteyen, yaşamak için çırpınan, çözüm yerine soruna bir düğüm daha atan yine sensin.
Terapiste gideceğim işte düğüm atan insan niye gitsin ben yine ben de hatalı göründüğüm düşünüldüğü için aile terapisine önceki gitmemizde çoğu terapi parasını ben ödedim

X