- 24 Nisan 2019
- 121
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi YesilArmut
Merhaba, Eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama kız kardeşiyle aramız iyiydi deli dolu şımarık bi kız seviyodum ama eşya alma huyu var.. Nişanlıyken orjinal spor hırkam eşimde kalmıştı boldu biraz bende eşime sen giy senin olsun demiştim kız kardeşi üniversiteyi farklı şehirde okuyo giderken bana foto atmış ceketi çarptım gibisinden.. Öncesindede kız kardeşi bana yattıgı erkek sayısını söylemişti hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler muhabbetler falan.. Neyse ben eşime söylendim hırkayı sana verdim neden almış herşey onda şuan falan filan söylendim. Hırkayı geri bıraktırtmış kardeşine..şimdide hırka evde ama ben onun giydiği bişeyi evimde tutmak istemiyorum
Atsam eşim neden attın o kadar söylendin hiç bişekilde seni memnun edemiyorum dicek biliyorum :/
İnsanların hassasiyetleri olabilir. 2.el kıyafet siteleri falan bana çok uzak mesela.. neden bu konuda eleştiriliyorum. ve kızın anlattıklarıda hassasiyetimi arttırdı. Orj diye belirtmemim sebebi milyarlar kazanmıyoruz para biriktirip aldığım bişeyi neden başkası alıp götürüyor ve siz bunu neden normal karşılıyorsunuz.

İnsanların hassasiyetleri olabilir. 2.el kıyafet siteleri falan bana çok uzak mesela.. neden bu konuda eleştiriliyorum. ve kızın anlattıklarıda hassasiyetimi arttırdı. Orj diye belirtmemim sebebi milyarlar kazanmıyoruz para biriktirip aldığım bişeyi neden başkası alıp götürüyor ve siz bunu neden normal karşılıyorsunuz.
Son düzenleme: