• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardeşi için Ankara'da iş arıyoruz

reyyan1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
2.638
4
0
40
Çorum
arkadaşlar
ben bi konu açmıştım jouberd sendromu diye

işte bizim bi emir bebeğimiz var mayısta inşallah 1 yaşına girecek ama yavrum jouberd sendromlu ( konuşma -yürüme-algılama problemi olan anne karnında teşhiş edilemeyen ve tedavisi olmayan bir genetik rahatsızlık)

neyse asıl konum emir eğerki fizik tedavi görürse yürüme ve konuşma sansı olabilirmiş

ancak kaynım ve eltim köyde yaşıyorlar kaynım genelleikle yazlar Ankara ya çalışmaya gidiyor inşaate

ilçemizde bi rehabilitaston merkezi var ama ben yeretli olduğunu düşünmüyorum pek

geçenlerde ANKARA da ülkerde işci alımı var diye duydum bi arkadaşımın akrabasıda orada çalışıyor hatta çocuk sağolsun konuşmuş durum böyle böyle
hani gelse işe alınırmı durumlarıda malum

neyse gelsin başvursun demiş

şimdi git 20 gel 20 köyden ilçeye in şu bu derken sadece yol parası ortalama 60 lira

e ANK içinde dolmuş şu bu

bu para çoğunuza göre belki önemsiz bu ama çocuk zaten para kazanacam diye çırpınıyor
sırayla çalışıyorlar
şu an kayınbabam ankarada bekçilikte mesela

ki henüz geri dönen olmadı

burda niyetim marka kötülemekte değil sonuçta işci alımını yapanda bi çalışan

eğerki burada çevresinde ,yada kendisine ait ANKARA da oturan ve iş verebilecek durumda olan arkadaşlar var ise
(sigortalı 800-1000 arası maaş bile olsa yetecek)

ister buradan ister özelden ulşabilerlermi

yada bir tavsiyesi olan

kaynımın öyle belli bi ustalığı yok ama eminimki her işin üstesinden gelebilecek bi çocuk

evladı için ben bi iş sahibi olmasını çok istiyorum

ki buna vesile olanlarında sevap kazanacığını düşünüyorum
şimdien teşekkürler :34:

INSALLAH kisa zamanda is bulur canim ya ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

isci bulma kurumu yokmu orayada basvursa :26:

amin canımmm

ya bak ben ona bunu hiç sormadım

bi sorayım canım inş.

ama başvurmuştur gibimede geliyor

cevap için teşekkürler ederim :34:

rica ederim canim,ankaradada varmis is ve isci bulma kurumu subesi ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
rica ederim canim,ankaradada varmis is ve isci bulma kurumu subesi ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
bende bakıyorum canım şimdi hep ankara iş ilanları diye bakıyodum sağlıklı sonuç alamıyodum
şimdi işçi bulma kurumu diye bakınca bişeyler çıktı

Alah yardım etsin canım.
Bebeğinize de sağlık versin..

aminnn canımm dua edin

o bebek yüzünden kayınvalidemlerde gitmek istemiyorum

görünce kendimi kötü hissediyorum

ah madam ahhhh

ben dedim sana burda kim okuyacak bari bi kaç gün dursaydı o açtığım yerde lütfennnnnnnnnnn:34::34::34::34:

Back