O para nereye gitmiş ya da gidicek önce onu bir araştır derim
3 milyar 750 milyonu nerden çıkardınız ki, ben rakam belirtmedim.3 milar 750 milon naptın sen bu parayı? Diye sorma vakti gelmiş.
eşinize "ben senin eşinsem alacak verecek ne varsa bilmem gerekiyor, bunun adı "karışmak" değil "karı-koca" olmaktır.. neyse borcumuz harcımız, neyse ödeme planın anlat ben de bileyim.. bu şekilde hem beni yersiz şüphelere düşürüyorsun hem de beni saymıyorsun" deyin ve bu söylediklerinizi yapmadan da elinizdeki parayı vermeyin "sorun para verip vermemem değil sorun hiç bir şey bilmemem" diye de ekleyin..
sevgiler..
ya gizli bir şey yok, nakit avans dışında kredi kartına ait.Ekstreyi incelemelisiniz bence gizlediği bir harcama var da ve bu yüzden kendi yatırmak istiyor gibi geldi.
3 milar 750 milon naptın sen bu parayı? Diye sorma vakti gelmiş.
konu sahibi para belirtmemiş ki,nerede yazıyo bu miktar? şu msj yüzünden 10 kez okudum konuyu ya
malum mu oldu nerdir
Canım bir internet fenomeni var onun esprisini yapmış arkadaş, ben çok gülerdim ona ya taklitini yapardım iş yerinde herkes gülerdi.
dalga konusu oldu yani.. ilgilileri tebrik ederim.Canım bir internet fenomeni var onun esprisini yapmış arkadaş, ben çok gülerdim ona ya taklitini yapardım iş yerinde herkes gülerdi.