- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
TovbeeeAdam yavru ceylanı ürkütmeden adım adım hedefe ilerliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TovbeeeAdam yavru ceylanı ürkütmeden adım adım hedefe ilerliyor
Yav belki doguserekte sevişmek istiyo, hemen de kadını bozDeğil mi değil mi????? Geçen de kv ile dogustuk demişti Allah kadına yardım etsin.
Seni sevmesem heyecan istesem haberin haberin haberin olmaz parçası kafamda yankılandıBaşka kadınlara bakıp tahrik olması sizi rahatsız etmeyecek mi ? Ayrıca bekarlıkta bir iki kere izlemiş şuan hiç izlemiyor helede gizli sekmesini görüyorum diyerek fazla emin olmayın. İzlemese size bunu teklif etmez
Savaşma seviş, savaşır gibi sevişYav belki doguserekte sevişmek istiyo, hemen de kadını boz
Ben sustum bacım sen konuş saygilarsssssYav belki doguserekte sevişmek istiyo, hemen de kadını boz
bence devamı gelirSürekli olarak izlemek istemiyor sadece bir kez
Yok bende konuşmamBen sustum bacım sen konuş saygilarsssss
Tabi kv sorduğun da doğuşuyorduk der...hem videoda ki sesler hem kendi sesleriSavaşma seviş, savaşır gibi seviş
Tabi caniiim.o da bekarken bir iki kez izlemiş
Rahmetli de profil foton ya tam o sesle okudumTabi caniiim.
Bazi insanlar izlemekten de hoslaniyor bence onayla zevk katabilir.Kizlar herkese selamlar.
Eşimle cinsel ilişkimiz çok uyumlu ve güzel gidiyor.degisik şeyler ve farklı fantaziler hoşumuza gidiyor tabi birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde .dün eşimle bu konulardan konuşurken bana bı teklifte bulundu. Sen de islersen cinsel içerikli video izleyelim mi dedi.
Birkac kez ben izlemiştim tabi o da bekarken bir iki kez izlemiş ama evlendikten sonra hiç izlemedi adım gibi eminim buna.cunki takip ediyorum her hesabını.sizce onaylamali miyim eşiyle izleyen varmı böyle şeyler
Ben de nerden hatırladım diyodumDeğil mi değil mi????? Geçen de kv ile dogustuk demişti Allah kadına yardım etsin.
Rahmetli de profil foton ya tam o sesle okudum
Valla hersey tamamen ortada artıkHayatınızda başarılar o zaman böyle kişiye özel birşey de sormak ne bileyim çünkü herkesin yatağı ve inancı kendine
Zevkten mi acıdan mı ???? Vajinismuslu olarak sormak boynumun borcu inş zevktendir kardeşBen izlemem. Eşimin de izlemesini başka kadınların çıplak vücutlarına bakarak rahatlamasını asla istemem rahatsız olurum. Eşime böyle bir teklifte de bulunamam. Çünkü kendisi filmlerdeki açık sahnelere bile bakmaz.(inanç yönünden)
Diğer ses olayına gelecek olursak başkalarını bilemem ama muhtemelen benim sesimi komşular duyuyor
İlişkide resmen çığlık atan bir insanım
Ama yapabileceğim çok bir şey yok
Bir iki derken sonunda 2 tane sıfır varmışTabi caniiim.
KesinnnnBir iki derken sonunda 2 tane sıfır varmış
Bu çıģlık özelliğini törpülemeye bakin derim. Yarin bir gün çocuk olursa bu sekilde olmaz. Bir de esinizin acik sahnelere inanç yönünden bakmamasi ama sizin çığlıklarınıza da biraz kendini tut dememesi ironik geldi.Ben izlemem. Eşimin de izlemesini başka kadınların çıplak vücutlarına bakarak rahatlamasını asla istemem rahatsız olurum. Eşime böyle bir teklifte de bulunamam. Çünkü kendisi filmlerdeki açık sahnelere bile bakmaz.(inanç yönünden)
Diğer ses olayına gelecek olursak başkalarını bilemem ama muhtemelen benim sesimi komşular duyuyor
İlişkide resmen çığlık atan bir insanım
Ama yapabileceğim çok bir şey yok