Eşimin İş Yerindeki Kız

kız benim kocamı neden ekliyor telefonda bir şeye bakabilir miyim diye peki. yaş küçük olabilir ama bazı kızlar vardır ki yaşında değillerdir.

Müdürün telefonunu alıp instagram uygulamasına girip kendi ekleyebilmesi oldukça enteresan, nerden geliyormuş bu rahatlık ki. Takılmakta haklısınız ancak fevri hareket etmeyin, gözlemleyin

Ufacık kız da elin evli adamını eklememesi gerektiğini bilsin bı zahmet. Eşi rahatsız olur belki diye düşünsün azicik.

Müdürün telefonunu alıp instagram uygulamasına girip kendi ekleyebilmesi oldukça enteresan, nerden geliyormuş bu rahatlık ki. Takılmakta haklısınız ancak fevri hareket etmeyin, gözlemleyin

nasıl gözlemleyebilirim sürekli oraya gitmem gerek. Öyle de rahatsız oluyorum her gün her gün oraya ayıp olur sanki. beynim karıncalanıyor

kız benim kocamı neden ekliyor telefonda bir şeye bakabilir miyim diye peki. yaş küçük olabilir ama bazı kızlar vardır ki yaşında değillerdir.
Kocanızdan o samimiyeti almış demekki.Ayrıca olayın öyle olduğunu nereden biliyorsunuz da kıza sıçrıyosunuz siz hanımefendi bu kız gider başka kız gelir yerine malum. Bazı kızların yaşını bilemediği gibi bazı kocalarda kocalığını bilemiyor sanırım

ne yapayım şimdi 3 ümüz yüzleşsek nasıl olur sizce bir daha nasıl güvenmeliyim eşime çok üzgünüm
Dur cnm sakın ol.
Ani fevri hareket etme.
İki taktik var önünde ya adamı canından bezdircen bu konuda ama tavsiye etmem.
Ya da sinsi ve alttan alttan yürüyeceksin bu konu kapanmış gibi davran hiç konu üzerinde durma dahi, ama sen araştırmalara telefon karıştırmaya devam.
Bir gün mutlaka acik verecek.
Birde iş yerine git sürpriz yaparsın sözde :)
Ama kıza sakın sert ve ters yaklaşma.
Hemen eşin ve kız zeytin yağı gibi üste çıkarlar.

Unutmuş üzerini kapatmış gibi görün gözlemlemeye devam et telefonunu yokla varsa bir şey önünde sonunda çıkıyor ortaya

ben benim kocam masum kız suçlu demiyorum asla. ona o cesareti samımıyetı veren de kocam. defalrca soyledım soyluyorm da sadece ne yapmam lazım su durumda bılemedıgım ıcın yardım ıstedm

iyide kocan öyle söylüyor.
normal ekleşmişler belki korkudan kız ekledi dedi.
kocan zaten rezil olacağı kadar olmuş kıza sizi arattırıp özür diletmiş falan kız totosuyla gülmüştür. öyle bir adamlada sevgili olacağını sanmam kimsenin.

öyle mi dersiniz
Sadece Instagram da eklemekten ilişki var diyemezsinjz. Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz. Bu devirde herkes herkesi ekliyor bana göre yanlış ama çoğu insana göre normal. Eşiniz sadece ayıp olmasın diye kabul etmiş olabilir. Yüz yüze baktığın insan sonra 'sanki yedik mi neden kabul etmiyor' tarzında yaklaşabiliyor.

kendim aşırı fevriyim zaten maalesef. sinsi sinsi unutmuş gibi nasıl davrancam aynı evde bilemiyorum.

Hergün gitmeniz olmaz tabiyki ama zaman zaman habersizce işyeri ziyareti yapabilirsiniz ayrıca telefon dökümünü sosyal medya hesaplarını ve kredi kartı dökümlerini inceleyin mutlaka.

Ufacık kız da elin evli adamını eklememesi gerektiğini bilsin bı zahmet. Eşi rahatsız olur belki diye düşünsün azicik.
Ya adamdan yüzünü bulmasa nasıl eklesin mesela?Kaldıki olay böyle mi o bile belli değil belki adam beni zorla ekledi diye yalan söyledi. Birisi de önce kocaya laf söylese şaşarım ne koca sevdasıymış arkadaş

Böyle durumlarda kendini onun yerine koy
Müdürsün
Garson eleman var
Gece niye ararsın
Neden sabah Msj atarsın
Neden bunları kocandan saklarsın
Neden yalan söyleme gereği duyarsın

evet tabiki sabah bir eleman gelmemiş onu çağırmış yok sen gel diye onun ıcın atmış . geceyi aklım almıyor. açıklaması kız işten çıkcakmış yarın gelmicekmiş onu haber vermiş vs

kız kendi mesaj attı ben ekledim yanlış yaptım düşünemedim diye msaj atıp özür dilediği için olayı öyle kabul ediyorum bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…