- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
Sessizce gözlemle,karşına çıkarsa delil topla öğrenciyken bende garsonluk,baristalık yaptım müdürle böyle samimi olanı görmedim. Hoşuma gitmedi benim
Ne yapacaksanız eşinizle yapın, elin kızını emin olmadığınız bir şey için rahatsız etmeyin
aynen bende devlet kurumunda çalışıyorum benim amirim de atar ama böyle bir şey görmedimKonuyu kapatmış gibi görünün, gözlemlemeye devam edin... çalıştığım kurumda müdürümde bana mesaj atabiliyor sabah erken veya geç saatte işimiz gereği ancak bu denli telefonu eline alıp kendini eklemesi hiç normal değil dikkat edin ...
Adam resmen “gel benden şüphelen” diye bas bas bağırıyor. Şu erkeklerin kafalar hiç çalışmıyor yeminle
Eşiniz iş yerinde müdür dimi?
Garson çalışan ile bu ne samimiyet.
Telefonunu kıza vermeler, kızın arkadaşlık istegi gönderme sekli, gündüzleri çuvala mi girmiş gece mesajlasıyorlar.
Ben size hak verdim.
Göz açtırmayın haklısınız.
Birgün attığı mesajı silmeyi unutacak eşin. O zamana kadar gözlemle.
Yahu ben de bu adamları kızları anlamıyorum. İnstagramdan da takiplesmeyin arkadaş. Sanki instagram çok matah bir şey gibi. Anca resim koyuyorlar. Evli adama ne elin kizinin instagrama koyduğu fotoğraflardan. Elin kızına ne evli adamın koyduğu fotoğraflardan. Bence eşinize tepkinizi koyun hiç bı kadini eklemesin bu ya da başkası. Çok da gerekli değil yani. Bu olayda da gözlemlemek lazım kesin bir şey yok ortada. Ama ben şu evli adamlara mesafeli olmayan kadınlara da çok sinir oluyorum. Eşiniz sonuçta aynı yerde çalıştığım insan yüz yüze bakıyorum diye düşünmüş olabilir.
Böyle bir şey olmuştu çünkü. Çalistigim yerden bir bekar adam beni eklemişti. Ben de bekardim. Şimdi yüz yüze bakıyorum sildi demesin diye kabul ettiydim. Sonra mesaj falan attiydi erkek arkadaşım görüp engellemis sinir olmuştu ben de sinirlenmistim adama. Adamla da iş yerinde konuşmaz olduydum.
Yani eşiniz ayıp olmasın diye yapmıştır doğru ama kız bana itici geldi açıkçası.
Yani bence eşiniz de rahatsız olmuş. Evdeki huzuru bozulsun istememis kapatmış. Bana eşiniz anlatımıniza göre güven verdi. Ama tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz.kız bana da itici geldi uzaktan tanıyorum da. eşim o olaydan sonra instagramını kapattı tamamen ama b çözüm mü bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?