Eşimin İş Yerindeki Kız

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.632
731
123
39
Merhaba hanımlar size çok kısa anlatmaya çalışacağım...Bu konu 1 aydır gündemimizde sürekli kavga artık bıktım. eşim bir yerde işletme müdürlüğü yapıyor. Buraya benim için geldi(tayin alamıyordum o geldi) iş buldu çalışıyor. Neyse. Bir kaç haftalığına memlekete gittim. İnstagramda eşimle orada çalışan bir kız karşılıklı takibe almışlar. Eşime sorduğumda telefonda bir şeye bakıyordum o , telefonumu istedi bir şeye bakabilir miyim abi demiş, istemiş, ordan kendini eklemiş kız. eşimde kabul edip ona istek göndermiş. sebebi de ayıp olmasınmış. Ben bu bahaneyi duyunca çok sinirlendim çok aşırı kavga ettim. Daha önce de işyerinde kızlarla takipleşiyorlardı hiçbir şey dememiştim.Gayet normal. Ama eğer kız telefonunu isteyip alıp ekleme cesareti gösteriyorsa burda bir samimiyet burda bir rahatlık var. Neyse kavgalardan sonra eşime kız beni arayacak söyleyecek bu ne demek diye direttim. Sonra kız mesaj attı özür diliyor, yanlış anladınız vs.diyor. Aslında burda kızın değil de eşimin zor durumda kalmasını sağlamaktı amacım.Sonra neyse bu konuyu zor bela kapatmaya çalıştım. Az önce eşimin telefon faturasında arananlara mesaj atanlara baktım fatura gelince. Bu kızın bana mesaj atmasından 1 hafta sonra, bulunduğumuz şehire gitmeden 1 gün önce gece 22.30 ile 00.00 arasında eşim ona 6 defa mesaj atmış.(kızın kaç tane attığı görünmüyor malum.) Eşime sorduğumda iş içindir vs.vs.diyor o zamanlar kız işten çıkacakmış biriyle kavga etmişte o yüzden attım diyor. Yeminler ediyor, sevdiğini, benim için geldiğini söylüyor buraya. Kız zaten yarın işten çıkacak diyor.(kız eşimden 8-9 yaş küçük). O ay içinde benimle dahi o saatte konuşmamış ve mesajlaşmamış sadece o kız var. Ayrıca bundan 3-4 gün önce sabah mesaj atmış. 2-3 defa.Kız orada garson erken gelmesini söyledim işte şu eleman yoktu onun için diyor. Ama bu mesajları da siliyor sebebi de benim olay çıkarmammış.Eşimle 5 yıldır tanışıyoruz daha önce böyle bir şeye denk gelmedim ve çok üzülüyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sinek küçük ama mide bulandırıyor. Benim de midem bulandı.

Eşinizi ziyarete gidin,telefon kayıtlarına bakmaya devam edin yani varsa bir şey zaten karşınıza çıkar umarım yoktur.

Eşiniz iş yerinde müdür dimi?
Garson çalışan ile bu ne samimiyet.
Telefonunu kıza vermeler, kızın arkadaşlık istegi gönderme sekli, gündüzleri çuvala mi girmiş gece mesajlasıyorlar.
Ben size hak verdim.
Göz açtırmayın haklısınız.

5 6 mesaj cok onemli degil gibi ya bizimdd oluyor hocalarla veli hakkinda olsun ogrenci hakkinda konustugumuz durumlar. Ama ne olur ne.olmaz yani telefonunu isteme komusunda kafam karisti benim gozlemle kavga etmeden

Konuyu kapatmış gibi görünün, gözlemlemeye devam edin... çalıştığım kurumda müdürümde bana mesaj atabiliyor sabah erken veya geç saatte işimiz gereği ancak bu denli telefonu eline alıp kendini eklemesi hiç normal değil dikkat edin ...

Kocanızla sorunu halletceğinize ufacık kıza musallat olmuşsunuz ya beni arayacak falanlar kızın isten çıkmasının nedeni bile sizsiniz belki de. Derdiniz neyse bi dahakine kocanızla halledin son olmayacak bu belli ki

aynen bende devlet kurumunda çalışıyorum benim amirim de atar ama böyle bir şey görmedim

ne yapayım şimdi 3 ümüz yüzleşsek nasıl olur sizce bir daha nasıl güvenmeliyim eşime çok üzgünüm

Yahu ben de bu adamları kızları anlamıyorum. İnstagramdan da takiplesmeyin arkadaş. Sanki instagram çok matah bir şey gibi. Anca resim koyuyorlar. Evli adama ne elin kizinin instagrama koyduğu fotoğraflardan. Elin kızına ne evli adamın koyduğu fotoğraflardan. Bence eşinize tepkinizi koyun hiç bı kadini eklemesin bu ya da başkası. Çok da gerekli değil yani. Bu olayda da gözlemlemek lazım kesin bir şey yok ortada. Ama ben şu evli adamlara mesafeli olmayan kadınlara da çok sinir oluyorum. Eşiniz sonuçta aynı yerde çalıştığım insan yüz yüze bakıyorum diye düşünmüş olabilir.

Böyle bir şey olmuştu çünkü. Çalistigim yerden bir bekar adam beni eklemişti. Ben de bekardim. Şimdi yüz yüze bakıyorum sildi demesin diye kabul ettiydim. Sonra mesaj falan attiydi erkek arkadaşım görüp engellemis sinir olmuştu ben de sinirlenmistim adama. Adamla da iş yerinde konuşmaz olduydum.

Yani eşiniz ayıp olmasın diye yapmıştır doğru ama kız bana itici geldi açıkçası. Eşinize guvenin. Sizi sevmese o kadar açıklama yapmaz. Huzurunuzu bozmayın hic.

kız bana da itici geldi uzaktan tanıyorum da. eşim o olaydan sonra instagramını kapattı tamamen ama b çözüm mü bilemiyorum

kız bana da itici geldi uzaktan tanıyorum da. eşim o olaydan sonra instagramını kapattı tamamen ama b çözüm mü bilemiyorum
Yani bence eşiniz de rahatsız olmuş. Evdeki huzuru bozulsun istememis kapatmış. Bana eşiniz anlatımıniza göre güven verdi. Ama tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…