Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bacim senin adamin bu kıza gonlü kaymış belliki
sen iyisi kıza dek eşimle arkadaslık yapmam ailede huzursuzluk cıkarıyor
Birdaha eşimle görüşmeyin
eger eşinize karsı boşsa ceker gider yok hala oralardaysa sizin yuva sallantıda

İkinci secenek kıza manıra yapın bi gonül işi olayı cözer
Allah evliliğinizi korusun

Öyle şeyler deme eşine ya hoşlanıyonuz falan. davetiye çıkarma. bunu da ilk duyuyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ortada bi sıkıntı var ama ne? senin yerinde olsam olay çıkartırdım. paralarım o kızı saçını başını yolup verirdim kocamın eline baksın ağıt yaksın dursun artık.

Gerçekten konusuna saygısızlık yapmak istemiyorum
Çünkü okuyanlar içinde çok can sıkıcı bu durum
(Araya başka konulu mesajların girmesi, gereksiz sayfa kabarması)
Onun için özelden yazıcam
Yaa ama Bende merak ettim şimdi. Nasıl tir tir titrettin kadın bacağına yatınca kocasi hiç mi bir şey yapmadı

Ondan güzel olabilirsin belki eşin onda farklı şeyler buluyordur..

Doğum günü konusuna gelirsek ben evde çocuğuma doğum günü kutlaması yapardım eşim ve çok değer verdiği arkadaşını çağırmazdım..

Sanki eşinle okıza sen bu yolu vermişsin gibi geldi bana arkadanmı yürüdün ben eve gidiyorum size iyi gezmeler, eşinemi yaklaştı kolay gelsin ben bozmayayım sizi, eşin onun istediği gibimi giyindi dönüşte o giydiklerini çöpe atardım...

o kadar milliyetçi ki türkçeden haberi yok
en son alfabede w harfi yoktu insan okuduğunu anlar öyle yorum yapar
Sen okudugundan ne anladin banada soyle yanlis anladiysam hepiniziden ozur dileye bilirim fakat asil soyleneni anlamayan sizsiniz soylermisin turk erkegi dirayetine sahip cikamayan yetersiz karaktere sahip benim icim = karaktersiz demek oluyo bu bunu baska nasil anlaya bilirim bayanin ettigi hakaretten cok v harfi yerine w yazmama takilmissiniz bu turk erkeklerine ettigi hakareti es gecmeme bir sebebmidir ki?hanim efendi kendi cumlesiyle deneyimledigi erkeklere hakaret etmekte ozgur fakat Turk erkegi diye bi genelleme yapamaz benim soyum ceddim Turk erkeklerinden gelmedir asla kabul edemem bu hakareti !konu sahibi sizden cok ozur dilerim soylemeden dursam icim icimi yerdi konuyla alakali baska birsey yazmayacagim sirf size olan saygimdan yoksa w yazmami ti ye alarak kendilerine edilen hakareti gormezden gelenlere tonlaaa cevabim var fakat kendini asagilamaya alisan insanlara zaten ayirilan vakit bos vakittir

Ben kiyameti koparir olmadi ayrilirdim one be oyle esiniz resmen sizi aldatiyor gozunuzun icine baka baka.
Sabriniza hayran kaldim
.

Sabır ile saflık aynı şey değildir.
Okurken fenalık gecirdim.
Çocuğunuzu alıp evden bir süre ayrılın. gözü korksun. kıza da yolu verin. gerekirse iş değişikliği yapsın. yoksa çocuk bile yapar bunlar

Çok basit bir olayı bu kadar büyütmek ve çözmek için başkalarını da katmak cidden çirkin.

Siz dahil bir çok kişi yerden yere vurmuş yazdığımı. Fakat her erkeği kendi eşlerinizle kendi kocalarınızla bir tutmayın. Bu çözümümü ister cüretkar görün ister çirkin o sizin bakış açınız. Alkış alma amacı ile yazanda sizlersiniz. Malum burada kim kimi eleştirirse alkışı o alıyor. Ben korkusuzca, tepki alacağımı bildiğim halde örnek vererek bir şeyler yazdım. Hiçte utanç duyulacak bir yanı yok. Ben kadının yanında olduğumu belirtmişim gayette. Ama ata-erkil / erkek egemen toplum düzeninin zihniyetine sahipseniz belkide o yüzden dokunmuştur bu yazdıklarım size. Eğer böyleyse asıl siz utanç duymalısınız. Açık konuşayım yeri gelir iyi bir insanda olabilirim mecbur kalırsam kötü biriside olabilirim. İçim dışım bir. bu da benim samimiyetim. burayada ne istersem saygı çerçevesince yazmakta özgürüm. Konu sahibinin eşi böyle biriyken elbette bu iyi niyetli kadına kendini ezdirmemesi için dişe diş bir çözüm olsun istedim. Sizler eşlerinizle sevgilinizle kocanızla problemlerinizi kendi aranızda halledebiliyorsanız zaten kimseye veya dolaylı yollara başvurmazsınız zaten ihtiyacınız kalmaz. Konu sahibinin eşide konuşmaktan kaçan erkeklerden anladığınızı umarsam. Biliyor musunuz bazen resmen savaşmak gerekiyor kazanan olmak için. Bence sizler bu tarz durumlar yaşamadığınız yada yeterince empati kurmadığınız için bu yazdıklarım size abartı geliyor. Hiç birinizin samimiyetine inanmıyorum orası ayrı. Yerden yere vurmaya çalışmadan önce yazan kişiyi değil yazan kişinin ne yaşamışta bunlara başvurabilmiş olacağını düşünün önce. Kayınvalide konusuna gelince, müstakbel kayınvalidem modern ve hemen hemende genç birisi. Onunla arkadaş gibiyiz ve oğlunun değil benim tarafımda ( kendi ağzındanda duymuşluğum var ) demek ki o yüzden bazı ricalarımı kabul ediyor. Siz oğlunuzun alkolik olmasını ister misiniz? O da o yüzden evde dursa daha iyi düşünüyor haliyle? Oğlunun sorumsuzluklarını, vurumduymazlıklarını bildiğinden, onunla başa çıkabilecek ve onu çekip çevirecek kızın ben olduğumuda biliyor. Bendende oldukça memnun kendisi. At gözlükleriyle bakmamalı kimse hayata. Çok değişik çok farklı hayatlar var bu dünyada. Dert olmasın size yani müstakbel kayınvalidemle aramızda sizinki gibi bir kaynana-gelin iletişimi değil arkadaş iletişimi var bende memnunum bundan. Sizlerin beni asıl anlayamadığı noktaya gelecek olursam. Bazı erkeklere baskıcı, müdahaleci olmak gerekiyor. Hatta bazı erkeklerde buna kasti olarak ihtiyaç duyuyor, bunu yapmamızı bekliyor. Her erkek aynı değil, özgür bırakıldıklarındada normal davranışlar sergileyecek diye bir kaide yok bildiğiniz üzere. Bu bir tür, fazla sahiplenici olmak. Bazı erkeklerde böyle seviyor bunu istiyor. Benim sevgilimde böyle. Zaten bundanda memnunum, yumruğunu vurunca masaya beni susturan, bana şiddet uygulayan ezen bir erkektense, iki oyun yapıp akıllandırırım ikide şirinlik yaparım gönlünü alırım, bir şekilde böyle döndürürüm çarkı. Ha birde neden öyle bir adamla birliktesiniz, bunları yapmanıza ne gerek var diyenler olmuş. Ben sevgilimi mantık süzgecinden geçirip, parası var mı, işi veya evi var mı diye düşünerek seçmedim yazdıklarımı eleştiren bazı kişiler gibi. Benim tavsiye amaçlı yazdığım şeylerden birazı kendi ilişkimden bir tür örnekti, yaşantısı iletişimi/karşı tarafla olan samimiyeti vs... uygun olan, bu kadarınada ihtiyacı olan uygular yada uygulamaz. Ben yazmış bulundum, sadece konu sahibi için değil, illaki buradada sevgilisiyle ilişkisi nabza göre şerbet şeklinde ilerleyen kızlar var benim gibi. Ben istemez miydim her şey güllük gülistanlık olsun ben tamamen ona iyi olayım, Her erkek sizin eşleriniz kadar saf temiz kalpli olamayabiliyor, aşk bu her şeye konabiliyor, seçmekte kimsenin elinde olmayabiliyor. Aklının şeytani tarafı çok çalışan erkeklere karşı, biz kızlarda bir takım şeytanlıklar yapmak zorunda kalıyoruz ki bastırabilelim. Son cümledede okuduğunuz üzere, ben baskın taraf olmak istemezdim, bu yollardan geçmeyide istemezdim. Mecbur kalınabiliyor. Bunlar tamamen erkeğin zor olması ile ilgili, zoru sevmekle ilgili. Herkesin kendi ilişkisine göre çözüm yolları var ama iyi, ama kötü. Anlamadan dinlemeden eleştirmeyi çok seviyorsunuz gerçekten. Alkışlarınız sizin olsun 4-5 beğeni almayı çok önemli görüyor olmalısınız, alkış alacağını sandı yazarken heralde dediniz ya, asıl siz kendiniz gibi sandınız heralde, bana çamur attığınıza göre. Biriside 'ben kayınvalidesi olsam bu kız kendine güvensiz derim' demiş. Ben kendime gayet güveniyorum o konularda siz merak etmeyin. Güvensizliğim kendime değil ona. Dobra olmakta gerekirse kimin benimki gibi sevgilisi olsa güvenemez. Zamanında çapkın, etrafında bir sürü kız olan biriydi. Yaptıklarım işe yaramış olmalıki zamanında diyebiliyorum. Güven bir tuğla gibidir, sen kalkar ev yaparsın ama aşkla doğru orantılı en ufak bir hatada sarsılabilir. (kaldıki yaşıma göre gayet normal bunlar.)
Benim bu kadar abartılı ve kimine göre şeytani olarak yazmamdaki tek amacım hem konu sahibine üzülüp, eşine fazla kızdığımdandı ( ki eşinin gerçekten böyle iyi, sabırlı bir kadını hak etmediğini düşünüyorum ) hemde yazdığımı okuyan ve vurdumduymazlık yüzünden, zor erkekler yüzünden, kafasına göre hareket eden sevgililerine karşı içi rahat olmayan kızlara destek olmaktı.
Eğer ben artniyetliysem,
Yargılamadan önce sizler, içinizden iyi niyetle düşünüp
'kim bilir ne yaşadıda böyle şeyleri düşünüyor, ee kim bilir belkide o bunu hakettiği için yapıyordur ' diyemediğinize göre en az benim kadar artniyetlisiniz.

Dediklerini çok çelişiyor.
Hem kadın hakları diyorsunuz hem de erkeği bir insan olarak görmüyor gütmelik koyun olarak görüyorsunuz.
Ben ne masaya yumruk vuran adam severim ne de yönetilmeye muhtaç erkek.
İnsani bir iletişim kurmak tercihimdir.
İlişkilerde stratejilerle gütmek yerine uzlaşma, uzlaşamıyorsam da yoluma bakma benim tarzım.
Biri alkolik olacaksa olur. Onun özgür iradesini annesini arkadaşını sokarak ancak bir kaç yıl ertelersiniz. Evlenince bunu da yapamayacaksınız. Kısacası stratejiler ancak günü kurtarır.
Evlenmeden önce biz de kayınvalidemle arkadaş gibiydim konum var açın okuyun bana kazaklar ören ilk kızım sensin diyen kadındı. Ama evlenince araya mesafe koymazsa işin rengi değişiyor. Siz evlenmeden mesafeleri kendinize koz olacak şekilde yıkmışsınız. İşin kötüsü kayınvalideniz de oğlunun özgür iradesini hiçe sayıp karısının onu gütmesini istiyor.
Ben gütmelik erkeğe saygı duymam höt zöt kaba saba masaya yumruk vuran erkeğe de saygı duymadığım gibi

Ne demek mesafe koyda koyamam
Oyle adami paralar kendinle baş başa bırakırım .

Biraz disinizi gecirin arkadasim
Bekar adam degil bu

Daryana inşallah evlenince de arkadaş gibi olursun kaynananla

Ayrıca ilk yazında kız gelebilir diye engel koyduğunu yazdın şimdi alkolden bahsediyosun

Her neyse uzun uzun yazman iliskindeki sorunları içten içe bildiğini gösteriyor zaten, güvenmediğin adamla birlikte olmak seni yorar şimdi yorulmam zannedersin sene seneyi aratır

Hem çapkın hem alkol sorunu olan bir adamı ömür boyu adam etmek için çabalamak çok yorucu gerçekten.
Sürekli strateji sürekli savaş, adam kendini yönetemiyor diye bir ömür birinin çobanı olmak kabus gibi olur gerçekten.
Üstelik sürekli bir diken üstünde durma durumu olacak. Aman kıza mı gitti aman çok mu içer diye diye ömür mü geçer?
İnsan güvenemeyecekse bir ömür neden ilişkiye devam eder ki?

Burası özgür, herkesin düşüncesini dile getirebildiği bir platform diye eleştri almayacaksınız diye bi durum yok. Bakış açınız sorgulanmaya aşırı müsait. Dolayısıyla eleştirilir. Olaylara evlilik ciddiyetiyle bakamadığınız belli. Günü kurtarmaktan bahsediyorsunuz. Bugün içecek, engelledim içemedi. Bugün gidecekti, bişey çıkardım gidemedi. Bunlar hep kendini rahatlatmalık şeyler. Herkes bir insan sürekli bocalayacak yanlış yapacak diye peşinde oyunlar yapacak, arkasını toplanakla uğraşacak kadar işsiz ya da yüzsüz değil. Evlilik hayatı kolaylaştırmak için, yükü paylaşmak için, yeni yükler edinmek, bebek bakmak için değil. Hata yapmanın karşılığı daha çok ödül daha çok ilgi değildir. Ben kusura bakmayın normal bulamadım. Strateji, aşk, ihtiras, yalan rüzgarları. Böyle hayat mı geçer. Güdebildiği, güderek strateji yaptığı bir adama kimse saygı duymaz. Bunlar çok yozlaşmış, aşkın, evliliğin amacından çıkmış şeyler. Savaş oyunu değil bu neyin stratejisi. Bir de üstüne "zamanla kaderin oyunu diye düşünür" gibi bir saçma bakış getirmişsiniz. Yani o kadar komik ki. Ha normalde saygı duyarım karışmam sizin görüşünüzdür de en ufak eleştiride parlayıp en iyi ben bilirim gibisinden yazmışsınız. En iyi siz bilmiyorsunuz yani. Dünya çok büyük, milyarlarca insan milyarlarca hayat var. Bu işler bu kadar sığ değil, sandığınız kadar basit değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…