Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Ayy Allah korusun ya ben delirirdim sen iyi dayaniyosun.Seni doldurmak istemem ama var bisiler

Millet henüz eşinin başka bir kadınla tokalaşmasına hazır değilken evimde kalıyor deyince ayarları bozuluyor böyle. Alıştıra alıştıra söyleseydin keşke.

Bu işler güzellige bakmaz canım. Bence bu duruma bir dur demelisin...yoksa sonuç iyi gözükmüyor. Ben olsam denerdim çocuğuma bak bu senin halan derdim babanın kardeşi ve surat mimiklerine bakardim. Her fırsatta ne güzel kardeş gibisiniz derdim...ben anlardım ama siz sanırım konduramiyorsunuz..sinir oluyorum böyle erkeklere.

Tamda o konuya degincektim sen yazmissin..uzmanlar hep soyluyor canim..kendinden ustun kadinla evlenen erkekler egosunu tatmin etmek icin yanlis yollara sapabiliyor.cok dikkatli ol bukadar sessiz kalma resti cek

Tamda o konuya degincektim sen yazmissin..uzmanlar hep soyluyor canim..kendinden ustun kadinla evlenen erkekler egosunu tatmin etmek icin yanlis yollara sapabiliyor.cok dikkatli ol bukadar sessiz kalma resti cek
bazen inanamıyorum karısı güzel aldatıyor olmayan aldatıyor yeterki istesin aldatır demiyoruzda sürekli bir bahane bulmak zorundayız

Simdi bisey diyecektim ama............. ......... .... ... Anladin?

Kadının aklıni niye bu kadar kötü bir senaryo ile bulandırıyorsun yazık değilmi bebeği var...sizin erkek arkadaşlarınız öyle yapabilir belki ama gözleriyle görmusler gibi nasil bir senaryodur pes yani. Ne kadar kötüsunuz...

Sanki sen bu kizin üstüne kuma gelmişsin... Çok saçma ve çok gereksiz bir ilişki içindeler.

O sizin fikriniz. Ben kendi deneyimimden bahsettim. Farkli goruslere acigim ama deneyim boyleyse boyledir. Dunyanin her yerinde bu "acgozluluk" "sululuk" bu derecede yok. Burada bir gozu doymamislik soz konusu. Bana ahlaksiz erkekleri savunmayin lutfen.

Yani "bi avuc bozuk adam" Turk degil oyle mi. Onlara ne deniyor peki?
Bu olayin vatanla milletle ilgisi yok.
Kadinlarin o "bi avuc bozuk adam"lari savunmalarini da abes otesi buluyorum, ozellikle tecavuzun gundemde oldugu bir ulkede.

Son düzenleme:
bazen inanamıyorum karısı güzel aldatıyor olmayan aldatıyor yeterki istesin aldatır demiyoruzda sürekli bir bahane bulmak zorundayız
Valla ya asagilik kompleksi olur aldatir.evdeki karisindan tatmin olmaz aldatir..cani sķiin olur aldatr..icer gezer egle ir kafasi guzel olur aldatir bu arkeklere nasil guvenicez biz yaa ben dizi izlemesine bile tahammul edemiycek kadar kiskancim konu sahibinde peygamber sabri varmis gerckten

bence cek restını adam cozurtmus ne ayıp bısey cok karaktersızce

Nasıl izin verdin ya bu sacmaliklara. Yeminle o işyerinde bile bir dk durdurmazdim esimi ya da yol verirdim başka yolu yok. Sanki eşi o. Çocuğun doğum günu olayı hele ki..

Iyi de esin elalemin karilariyla mesafeyi ayarlayamadiktan sonra o kız evlense nolur. Başkasını bulur güzel vakit geçirecek.

Sonunu okumaya dayanamadim sinirden.bu nasil bi kendini bilmezlik.ben ikisinide rezil ederdim en ufak bisey gorsem.olay bu boyuta gelmezdi yani.esin yuzsüz pisligin teki.allah sabir versin.

Kuman hayirli olsun... Bi ayni evde yasamaniz eksik o da olsa kuman bi farki yok bence.. Belki birliktelerdir bile.. Hani demissin ya isten erken cikmis eve gec geldi diye ne biliyon belki otele falan gittiler olamaz mi? Nekadar rahatsin.. Gozunun onunde iliski yasiyorlar pess..

Arkadaşım çok üzgünüm ama bu arkadaşlık falan değil. Ayrıca hiç bir zaman evli bir kadın veya erkeğin karşı cinsten arkadaşı olamaz. Olmamalı. Yok böyle bir dünya. Böyle evlilik yürümez. Eşin:"sonuna kadar inkar" diyor belli ki. Karar senin.. Allah yardımcın olsun

yani aldatacağı varsa aldatır siz ne yaparsanız yapın
hiç kıskanç değilim asla kıslançlığımdan ötürü benden sıkılmamıştır
ortak erkek bayan arladaşlarımız vardır problem yapmıyoruz gerek yok
eğer beni istemiyorsa başka biri ile daha mutlu olacağına inanıyorsa müsade istesin müsade onundur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…