Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
Hep çirkinler mi akdatılıyor. Guzelsinşz , tamam! Ama mesele guzellik değil. Eşiniz o kıza karsı fazla yakın ve ılgılı ortada. Bırbırınıze ilginizi ıtıraf edın dıye neden dıyosunuz eşinize anlamış değilim. Siz arkadasların da dedıgı gibi restinizi çekin. Kızla tum baglantını bıtır yoksa yokum diyin

Ay okudukça daha saçma geliyor ya.. Oğlunun doğum gününü kız hasta diye mi kutlamadınız cidden??
Bu konunun sahte olduğuna inanmak istiyorum:oha:

Ay okudukça daha saçma geliyor ya.. Oğlunun doğum gününü kız hasta diye mi kutlamadınız cidden??
Bu konunun sahte olduğuna inanmak istiyorum:oha:

Bu konu ne ara bu kadar sayfa uzadı böyle.. Gerçekliğinden bende şüphe ediyorum artık :KK57:

O sizin fikriniz. Ben kendi deneyimimden bahsettim. Farkli goruslere acigim ama deneyim boylyese boyledir! Hayir efendim dunyanin her yerind ebu "acgozluluk" "sululuk" bu derecede yok. Burada bir gozu doymamislik soz konusu. Bana ahlaksiz erkekleri savunmayin lutfen.

Yani "bi avuc bozuk adam" Turk degil oyle mi. Onlara ne deniyor peki?
Bir de polemik yapmaya yeltenmeyin, isi milliyetcilege donusturmeden o toz kondurmadiginiz
"bi avuc bozuk adam"in hareketlerini yargilayin, olayin vatanla milletle ilgisi yok.
Kadinlarin o "bi avuc bozuk adam"lari savunmalarini da abes otesi buluyorum, ozellikle tecavuzun mesru edildigi bu ulkede.
He he daha öncede hacda şehit olanlara pestil olmuşlar demiştin değilmi buda ayrı bir algı!!sanırım... neyse aykırı bir tipsiniz hiç bir ortak noktada buluşabileceğimizi sanmıyorum çünkü dost olduğunuzu düşünmüyorum... olayı milliyetçilik olarak algılayıp eleştirenlere de birinin yazdığı w ile dalga geçenlere de hiç şaşırmıyorum çünkü özünde sorun olmasa çıkıp burada sizin yazdığınız o ince ama kasıtlı hakareti algılayacak..... neyse siz orada 1-2 belkide 100 bilemeyeceğim adamı test etmiş olabilirsiniz sapık da olabilirler ve Türk de eee sizin o ülkedeki çok beğendiğiniz arkadaşlar dahamı düzgün eğer evet ise ok o zaman biz başka dünyada yaşıyoruz haberler de yalan hayırsa çıkın meydana söyleyin bakalım sizin erkekleriniz böyle diye aynen Türk erkeklerine söylediğiniz hakaretleri kast ediyorum!! bakalım sizi orada nasıl barındırıyorlar!!!neyse gene söylüyorum özünde biraz Türk olsa bu kadar genelleme yapamazsın ama sanırım tartışılacak mevzu değil sizin için çok geç kalınmış.....

Abla sen hala abartuyormuyum diye soruyormusun Allah aşkına? bunun abartmasımı kalmış adam bırak gizliyi seninde önünde aşk yaşıyorlar sanki onlar karı kocaymış gibi valla diyecek bişey bulamadım Allah ıslah etsin böyle kadınları

Valla adam kızla karısının gözleri önünde düpedüz flört ediyor ve kadın sadece laf sokuyor.. Hiç inandırıcı değil :duduk:

Kesinlikle :KK58:
Valla ben olsam buraya konu açıcağıma malum hanım şahısla muhattaplığımı çok değişik boyutlara taşımıştım o kacayada iyi bi ayar vermistim çoktan :cool:

Hanımlar özür dilerim araya girmem lazım.
Bu konuyu sevmediğiniz üyelerin üstüne gitme, polemiğe girip banlanma yerine çevirirseniz haklı haksız demeden polemikten banlanırsınız.
Her üye üyelere veya 3. şahıslara hakaret etmeden, üslubunu bozmadan, polemiğe girmeden fikrini söylemekte özgürdür.
Sitede uyuşmadığınız üyeleri göz ardı et butonu olduğunu unutmayınız lütfen.

Ve lütfen şimdi konuya odaklanın üyelere değil.

afzelya afzelya

Tesekkurler Mune.

Eee yorumları esime okutcam yazmıştın okuttun mu beyfendiye ne diyo
Şimdi de bütün KK art niyetli düşünüyo diyodur kesin....

adam bildiğin yıllarca kadını kandırmış ve fesat düşündüğüne ikna etmiş... Bu kadın fesatsa biz şeytaniz herhalde :D

Konu gerçek bence

Konu sahibi eşiniz öğretmen ve muhtemelen o kadında müdür yada müdür yardımcısın falan

Çok açık ve net bir şekilde yapmanız gereken gidip okula öğretmenler odasına bunları rezil edip şok etmen
Zaten bence diğer öğretmenlerde ikisinin bu yakınlığını farketmişlerdir
dedikoduları yapılıyodur farklı ortamlarda
Siz rezil edincede ispatlanmış olur herkesçe
Artık il milli eğitim müdürünemi gidersiniz şikayete başka merciye mi bilmem ama bunu yanlarına koymayın yoksa sessiz kaldığınıza pişman olursunuz ilerde

O değişik kocanızda bu olaydan sonra (göreceği işlemler falan) belki korkar döner af diler
Belki feci sinirlenir işler iyice kopar

Amaa bana sorarsanız bu evliliğe birdaha asla dönmemek üzere noktayı koyun. Çünkü aksinde sadece yıllarınızı boşa harcadığınızı anlayıp çok pişman olacaksınız

Evlilik canlı varlık gibidir, sizin evliliğiniz çoktan ölmüş
Ruh bedenden ayrılmış, ısrarla bedeni diri tutmak ve ruhun yeniden döneceğini düşünmek sadece boşa çaba

Yaşınızın yıllarınızın kıymetini bilin

Bence konu gerçektir, bu kadar olayı kimse kafasına göre yazamaz herhalde.
Ama sahte olmasını isterdim doğrusu.
Bu nasıl evli/lik...

Millet henüz eşinin başka bir kadınla tokalaşmasına hazır değilken evimde kalıyor deyince ayarları bozuluyor böyle. Alıştıra alıştıra söyleseydin keşke.

aslında ben de kıskanç biriyim ama eşine ve arkadaşına güvendikten sonra bi yerde kıskançlıkta hissetmiyorsun pek.
mesela benim annemin de bi arkadaşı var, ben de severim ablam gibidir, bazen gelir bizde kalır film gecesi falan yaparız,

apartmanda dedikodumuzu çıkarmışlar ''kadın nasıl gelip bizim evde kalabiliyormuş, evin adamından hiç çekinmiyor muymuş, bu nasıl genişlikmiş bizdeki, kadın gelip babamın olduğu ortamda otururken annem hiç mi rahatsız olmuyormuş''
daha neler neler.

evinde yangın mangın da çıkmadı, canımız istiyor öyle planlıyoruz. annem diyor ki ''ben babanla x'i aynı odaya koyup kilitleyim günlerce orda kalsınlar, yine de birbirlerine o gözle bakmazlar, biri 25 senelik kocam, biri 18 senelik dostum''

ama bunu dışardan gören gözler genişlik, midesizlik olarak algılıyor artık o pis kafalarında neler canlanıyorsa.

Back