Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Yalnız kız da ne rahat !!! Çok sinirlendim gercekten okudukca, ne disem diye düşündüm kendi başıma gelirse ne yaparım diye düşündüm durdum ve sonunda şuna karar verdim! Ya döverim dalarm direk adamı da kızı da yada öldürürüm!

Kıza hemen birini ayarla. Bir tanışma organize et. Eşinin ve kızın tavırlarına orada bak birde
Kizin istedigi biri daha dogmadi anasindan. Surekli birilerini buluyor annesi falan da armutun sapi uzumun copu . o oyle bu boyle.

Milyonlar bayanlar çalışıyor kimse sizin eşiniz günü yapmıyor . yapacağınız tek şey eşiniz le konuşun eğer gene gorusmeyecek devam edersen işinden olursun ikiniz i de rezil ederim de . kimden cekiniyor suk eve gelir gelmezde al telefonu kapat konuursa da kufur et kdina bardak kır birşeyler yap işte ya

Ben bu sitedeki en rahat kadınlardan biriyim. Eşimi kıskanmam, kadın erkek arkadaşlıkları problem değildir benim için.

Ama eşim sizin eşiniz gibi davransa çoktan kapının önüne konmuştu. Aldatılmak değil mesele, saygısızlık. Bunun kadınla alakası yok. Eşimin bana saygı duymadığını beni yok saydığını farkettiğim anda çekerim ipini.

Kiz icinde bu durum belki normaldir. Bana surekli ben ve esimi ksrdes gibi gordugunu dile getiriyr her gorustugumuzde. Esim diyor ki kiz duysa bu dusunceni cok uzulur kirilir. Ededim bende uzuluyrm sen art niyetlisindiyor.
Uzulurse uzulsun kizdan kardes olmaz kandirmislar bence uyari olmassa bu boyle devam eder kiz kendine ceki duzen versin.

Benim de iş yerinden çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım var. Sabah akşam, haftaiçi haftasonu fark etmez whatsapp tan da konuşuruz. Bu davranışlar aşırı ve saygısızca.
Sevgilimin iş yerinden samimi erkek arkadaşı var, bir seferinde sırf onun keyfine benim çok heves ettiğim bir programımızı degistirmeye kalkmıştı da kavga çıkartmıştım. Cinsiyet meselesi değil yani bu.

ben olsam kıza erkek arkadaşlarımdan birini ayarlardım 4ümüz dışarı çıkardık

eğer eşin kıskançlık yaparsa kız adama ters davranırsa aralarında itiraf edilmemiş hoşlantı olduğu tescillenirdi

aslında gerek yok ya..

bu dediğimi eşine okut: o kız sen güzel olduğun için eşinle ilgileniyor eşin seni ezip o kıza ilgi gösterince senden güzel hissediyor çünkü

adamı kapıya koyduğun anda hiçbir albenisi kalmayacak çünkü artık güzel bir kadının tekmeyi koyduğu adam olarak mimlenecek ve kadınlar bu sorunlu diyip kaçıcak

inan sen olmasan o kız eşinle bu kadar samimi olmazdı

bazı çirkin kadınların böyle kocaman egoları oluyor

eşin de kendini hint kumaşı zannetmiş. genç güzel bekar anne meraklısı çok erkek var dışarıda emin ol sana prenses gibi davrananını bulursun bu sırada kız başkasını bulur eşin dımdızlak gibi kalır çocuğuna cici babasının düzenlediği doğum günü partilerine facebooktan bakıp ağlar

benim öngörülerim hep çıktı konu sahibinin eşi bu laflarımı hafife alma. gerekirse paspas ol o kadına kendini affettir güvenini geri kazan.

ben olsam o iş yerinden ya kız ya kocam istifa edene kadar da barışmazdım ayrıca

Konu sahibi bak sephora gerçekten de hic kiskanc biri degildir. Bu tip konularda hep "adamin is arkadasi o, ne var bunda, bi de alin fanusa koyun isterseniz bu ne kıskançlık" tarzı yorumlar yapar.

Ama düşün o bile kapinin önüne koyarim dedi. Bunu göz önünde bulundur.

Eşinize sorsanıza ''bu yaptıklarını ben yakın bir erkek arkadaşıma yapsam'' diye...Burada yazdığınız her şeyi ona sorsanıza mesela ?
Ortama girdiğinizde ilk onunla konuşsanız,arabada siz onun yanına otursanız,çocuğunuzun doğum gününü ona göre ayarlasanız,sürekli mesajlaşsanız,fotolar gönderseniz...O ne dermiş ?
Ama ciddi bir şekilde sorun ve ciddi bir cevap isteyin.

Ben bir kadın ve bir erkeğin çok yakın arkadaş olabileceğini düşünüyorum ama bu çok başka bir boyut...Üzgünüm ama açıkça size saygısızlık.

+1
Bir saattir bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Karşı taraf erkek bile olsa farketmez.konu aldatma vs değil,konu saygısızlık ve hiçe sayılmak..
konu sahibi bunu bir türlü anlamadi

Siz bir meleksiniz gercekten. Esiniz bunca seyi yapti ve siz hala cok sakinsiniz hala o adamla ayni evdesiniz. Esim birkere arkadasini esini( o kizda anlattiginiz bu kiz gibi yilisik bisey)dakikalarca hic lafini bolmeden dinledi ( beni hic o kadar uzun dinlemedi hep yarida boler konusmami heycanla dinlemez anlattigimi) diye sinirden kudurdum. Ve cok siddetli kavgalar ettik defalarca ki hicbir tartismada kadinin tarafini tutmadigi halde unutamiyorum hep aklimda gozunu dikip o kizi dinleyisi siz bunca seye ragmen hala durumu duzeltmeye calisiyorsunuz. Yuvaniz icin veriginiz mucadeleyi tebrik ederim.

Esinizin okuyacagi kisma gelirsek.
Abicim yapmayin etmeyin. Hic kimse sizim esinizden daha degerli degil. O kizla acilen araniza mesafe koyun bunu yapmamak icin hicbir bahaneniz yok ama yeterli sebebiniz var cunki esiniz o kizla samimi olmanizi istemiyor. Aksi halde devam ederseniz farkin olmadan esinizi kendinizden sogutursunuz ve birgun bi bakmissiniz yuvaniz dagilmis(allah korusun)

Sonuna kadar haklısın cnm.

Şurda yanlışın var. Senin güzel olman yada onun çirkin olması aldatılmana engel değil. Ne güzel kadınlar var çevremde, kocaları gitmiş bulmuş çirkin birşey. Düşün adriana lima aldatıldı bu dünya da

Ama şunu söyleyeyim senin kocanla o kız resmen flört ediyor. Daha da ilerler bu yakında.

Diline vurma devamlı. Akıllı ol. Önce bu kız hakkında konuşmayı bırak. Umursamıyormuş gibi yap. Bi yandan da tetikte kal. Gerekirse takip et. Eline koz geçerse önce yüzüne tükür sonra kozunu da suratına fırlat.

Kızın ne düşündüğü istekleri seninkinin önüne geçmiş. Eşin sana göre değil Ona göre yaşamaya başlamış. Aranızda bir şey var mı deyip aklına sokma. Kız arkadaşlarınla arana sınır koyamayacaksan ben yokum de. Bu çekilir mi böyle. Ben olsam şimdiye kadar ya eşimin ya o kızın saçını başını yolmustum. Anlayış bir yere kadar. Bunlar sınırı aşmış böyle arkadaşlık olmaz. Sen Hangi arkadaşınla bu kadar içli dislisin. Çocuğunun Doğum gününü bile Ona göre ayarladigin biri var mı.

+1
Bir saattir bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Karşı taraf erkek bile olsa farketmez.konu aldatma vs değil,konu saygısızlık ve hiçe sayılmak..
konu sahibi bunu bir türlü anlamadi

Konu sahibi kadın hayatlarından çıkarsa durum düzelecek sanıyor. Mesele o kadın değil ki. O kadın olmaz diğer adam olur. Konu sahibinin eşi karısına değer vermiyor, saygı duymuyor. Problemin düğümü eşi..

Ağzım açık kaldı okurken. Bu anlattıklarınıza nasıl tahammül edebiliyorsunuz. Bir erkekle bir kadın kesinlikle bu şekilde kanka olamazlar. Hem düşünün bi kankası olsa bile anlattığınız olayda eğleniyormusun diye sorması gereken kişi eşi olur. Anlayışlı olmak değil aldatıldığını kabullenmek gibi sizinki.

Son düzenleme:

Savunma mekanizmalarından mı bahsediyorsunuz? :)

Aynen öyle. konu sahibinin çok sert davranması gerekiyor bu durumda.Ayrılmayı göze alırdım ben olsaydım. Eşim bana değer vermeyecek bende onu kocam diye koluma takicam..yok artık.

Eşiniz baya baya mokunu çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…