Eşin bunları okuyorsa şunu bilsin ki, sen bu adama baya bi sabır ve tahammül göstermişsin.
İlla yatakta basmak gerekmiyor benim gözümde bu aldatılmaktır resmen. Sen karısısın, herkesten önce senin önceliğin olmalı. Sen rahatsız olduğun halde seni çiğneyip geçiyorsa, o kıza senden daha fazla değer veriyor.
Yerinde olsaydım çoktan boşanmıştım. Hatta kolundan tutup kapının önüne getirip ''şimdi bilmem ne yap git ona kıy nikahı, en azından karı koca olursanız şu yaptıkların tuhaf görünmez'' der kapıyı suratına çarpardım.
Çocuğumu bile göstermezdim, gitsin o çok değerli çok sevgili kızdan bi tane çocuk yapsın ona babalık etsin.
Benim eşim bunları yapsa var ya o kızı da eşimi de rezil eder, bi daha da ne benim ne çocuğumun yüzünü göstermezdim.
İş dışında konuşmaları bile kabul edilemez. Ben ''şunu giy'' diyeceğim de, eşim tutup ''bir de x'e sorayım'' diyecek?
o takacağı kravatla boğarım onu orda. benim olduğum ortamda eşim başka kadınla asla ilgilenemez! ben varken eşimin yanına başka bir kadın asla oturamaz!! hoş evli barklı bi adam karısı yanında yokken bile başka bi kadınla bu denli samimi olamaz! hayat arkadaşı sen misin o kız mı?? herkes yerini bilecek, evli barklı adam gibi davransın.
ha madem bu kadar normal, sen de bul kendine bir erkek arkadaş, sen de böyle yap, o sana kızdığında da ''aaa canım sen art niyetlisin'' de.
kusura bakmasın da eşinin bu yaptığının bizim lugatımızda çok güzel bir ismi var da, hakaret ve küfür yasak olduğu için yazamıyorum, senin eşin yüzünden banlanmama değmez!!!
Çok sinirlendim öyle böyle değil. Eşin ya evli barklı adam gibi davransın, kız da haddini yerini bilsin, ya da boşan sana hakettiğin değeri verecek biriyle evlen. Bu hayat böyle gitmez, nokta!