- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Daha bisey olmadi ama kizla konusucam ne olursa olsun.
Tabi tabi kızla konuşun. Sizi yok sayan, saygı duymayan hatta belki de aldatan kız zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bisey olmadi ama kizla konusucam ne olursa olsun.
Savunma mekanızması olduğunu biliyorum ismini hatırlayamadım hani yansıtma yüceltme... falan var ya onlardan biriSavunma mekanizmalarından mı bahsediyorsunuz? :)
Savunma mekanızması olduğunu biliyorum ismini hatırlayamadım hani yansıtma yüceltme... falan var ya onlardan biri
Süper yorumAbartmışsın Evet . . .
Bu kadar şey anlatıp , üzerine bir de abartıyor muyum diye sorarak ... iyi niyet sınırlarını epey bir abartmışsın !
Farkında mısın bilmem ?
Sen işin ben güzelim o değil ... acaba sevgililer mi boyutundasın sadece de ... eşin her hangi sıfatla olursa olsun (kanka,arkadaş,sevgili) bu kadına senden fazla değer veriyor .
Bu derece 2. planda kalmayı ...değil bir hemcinsim de eşimin erkek arkadaşın da ... akrabasında da ... ana babasında da kabul etmem imkansız.
Son kez konuscsm baktm degisiklik hokkizla konuscam
Kiz icinde bu durum belki normaldir. Bana surekli ben ve esimi ksrdes gibi gordugunu dile getiriyr her gorustugumuzde. Esim diyor ki kiz duysa bu dusunceni cok uzulur kirilir. Ededim bende uzuluyrm sen art niyetlisindiyor.