Eşimin iş için şehir değiştirmesi.

kontes11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
13
2
1
26
Kızlar tekrar merhaba herkese daha öncede evliliğimle ilgili bir soru sormuştum farklı yorumları görmek iyi gelmişti şimdi tekrar farklı bir konu açıp görüşlerinizi okumak istiyorum.

Şuan 7 aylık hamileyim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım zaten eşimi yıllardır tanıyordum bir şüphem yoktu bu konuda.
Ama sorun şu ki kendisi iş için 2 aylığına farklı bir şehire gitti. Beni üzen nokta da bu durumda gitmemeyi düşünmedi yani zorunlu bir durum değildi gitmememesi çok büyük bir sorun çıkarmayacaktı ama kendisi gitmek istedi. Ben de haliyle hamile halimle bu zamanda beni yalnız bıraktığı için çok kırıldım ve bunu söylediğimde de çok bunaldığını ileri tarihte gitse yani doğumdan sonra vs daha zor olacağını bu yüzden de gitmek istediğini söyledi. Belki haklı ama benim ona bu zamanda ihtiyacım olduğunu çok açık şekilde belirttim bir kaç hafta olsa belki ama 2 ay onsuz bir çok konuda sıkıntı çekeceğimi biliyordu yani. Yani kendisine de söyledim gitmesine değil ama gitmeyi bu karar istemesine çok kırıldım. Size göre normal bir durum mu ben mi hormonlarımın etkisiyle abartıyorum?

Doğumdan sonra gitse daha kötü olmaz mıydı? Önce gitmiş, iki ay çok uzun bir süre de değil.

Doğum öncesi gitmek evet iyi fikir. Sizin de en dertsiz zamanlarınız. Bebeğiniz doğunca eşinizin desteğine ihtiyacınız olacak.

Bu arada işten mi bunalmış orayı anlayamadım. Evlilikten sizden bunaldıysa söyleyin geri gelmesin

Doğumdan sonra gitse daha kötü olmaz mıydı? Önce gitmiş, iki ay çok uzun bir süre de değil.
Evet tabi daha kötüydü ama hiç gitmemek gibi bir seçeneği de vardı. Bunu teklif dahi etmedi şirkete zaten benimle konuşurken de bu konuyu zorundayım vs demedi gitmek istiyorum çünkü psikolojik olarak bana iyi gelecek vs tarzı şeyler söyledi.

O 2 ayı her halükarda gidecek miydi?

dedigi gibi ya bugun ya yarin gitmesi gerekiyorsa keske daha erken gitseydi. 7. aydasin zaten çocuk dediğin ya sekizde doguyor ya dokuzda
ama bebek doğmuşken gitse daha kotu olurdu.
bilemedim...
sen yalnız misin? annen, calismayan kardesin varsa o gelseydi tek kalmasaydin :/

Ay başlarım onun psikolojisine ya. Çocuksuz son zamanlarda mecburiyet de yokken gitmek istemesi yanlış bana kalirsa. Ben izin vermezdim.

Gitmeme şansını kullansa iyi olurmuş. Ama psikolojisi bozuk, hamileliğin son aylarını size zindan edecek bir kocadansa iki ay uzakta kalmış ama kendini toparlayarak dönmüş bir kocayı tercih ederdim ben olsam. Kimden, neden bunalmış bilmiyorum. Ama bir insan bunaldığını söylüyorsa ona alan açmak gerektiğini biliyorum.

21 Mart 2025 konunuzdan

Her sorunda beni bırakmak istiyor. Tanıdığım günden beri aynı. Küçük ya da büyük her tartışmada ayrılmak istiyor ve ben sürekli sakinleşelim diye çaba gösteriyorum.

1 yıllık evlilikte belki 10 kere boşanmayı dile getirdi eşyalarını topladı vs vs.

Eşiniz evliliğinizdeki tartışmalara çözüm bulamadığı için iş için bir başka şehre 2 ay gitmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.

Yani soru sahibi 2 ay kısa bir süre tolere edilebilir ama şu konuda haklısın gitmek mecburi değilse niye gitti? Bunaldım lafını ailevi problemleri ve borçlardan dolayı mı dedi sadece?

Belki ama bu sorunları baya çözmüştük uzun süredir çok güzel gidiyordu her şey
Zaten evlenip kısa süre sonra hamile kaldım demişsiniz. Ne ara sorun yaşadınız, çözüldü ve uzun süre geçip hamilelik planladınız? Boşanma kelimesini pelesenk etmiş adam ne kadar çabuk güven tazeledi?

Evlenmeden önce uzun süredir tanıdığımı söylüyorum ilişki dönemimizde uzun sürdü yani. Önceki soruda bahsettiğim durumları da son zamanlarda yaşamadık hiç yani gitme durumu ortaya çıktığında gayet mutluyduk birlikte. Benimle bi sorunu olduğu için gitmek istese o zaman giderdi sorunsuz geçirdiğimiz şu günlerde gitmezdi diyorum.

Bazen bir seyi bitti sanıyoruz bitmiyor
Size göre hani sorunlu dönem bitmiş ya ona göre bitmemiş
Bas edemeyeceğini anlayıp sizi sürekli alttan almış olabilir ben şahsen acıdım yani uzaklaşmaktan başka çare görememiş bunun bir üst leveli intihar Allah korusun
Adamların canına yetmeyin ya sevmiş evlenmiş yazık günah siz bir cezamisiniz ki ona bunları yasatiyorsunuz
Ne kadar mutluyum harikulade bir eşim çok güzel bir ailem var da dedirtebilirdiniz değil mi ? Eşiyle muhabbeti olmayan erkeğin çocuğuyla da olmuyor kusura bakmayın dost acı söyler acilen kendinize çeki düzen verin

21 Mart 2025 konunuzdan

Eşiniz evliliğinizdeki tartışmalara çözüm bulamadığı için iş için bir başka şehre 2 ay gitmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.
Bi konu açılınca ajan gibi eski konuları araştırıp buraya editleyip nasıl tekrar gündem yapmayı başarıyorsunuz ,belki düzeldiler belki aştılar belki konu sahibi bu konularının anılmasını istemiyor.
Bazen reelde 1 hafta önce olan derdimizi bile aşıyoruz çözüyoruz.
Kk de 10 yıl önce açtığım konular bile hortluyor yeri geliyor inanın ben unutmuş oluyorum.
Bu sitenin en kötü tarafı bu malesef eski konular 1 hafta içinde otomatik silinmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…