Evet tabi daha kötüydü ama hiç gitmemek gibi bir seçeneği de vardı. Bunu teklif dahi etmedi şirkete zaten benimle konuşurken de bu konuyu zorundayım vs demedi gitmek istiyorum çünkü psikolojik olarak bana iyi gelecek vs tarzı şeyler söyledi.Doğumdan sonra gitse daha kötü olmaz mıydı? Önce gitmiş, iki ay çok uzun bir süre de değil.
O 2 ayı her halükarda gidecek miydi?Kızlar tekrar merhaba herkese daha öncede evliliğimle ilgili bir soru sormuştum farklı yorumları görmek iyi gelmişti şimdi tekrar farklı bir konu açıp görüşlerinizi okumak istiyorum.
Şuan 7 aylık hamileyim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım zaten eşimi yıllardır tanıyordum bir şüphem yoktu bu konuda.
Ama sorun şu ki kendisi iş için 2 aylığına farklı bir şehire gitti. Beni üzen nokta da bu durumda gitmemeyi düşünmedi yani zorunlu bir durum değildi gitmememesi çok büyük bir sorun çıkarmayacaktı ama kendisi gitmek istedi. Ben de haliyle hamile halimle bu zamanda beni yalnız bıraktığı için çok kırıldım ve bunu söylediğimde de çok bunaldığını ileri tarihte gitse yani doğumdan sonra vs daha zor olacağını bu yüzden de gitmek istediğini söyledi. Belki haklı ama benim ona bu zamanda ihtiyacım olduğunu çok açık şekilde belirttim bir kaç hafta olsa belki ama 2 ay onsuz bir çok konuda sıkıntı çekeceğimi biliyordu yani. Yani kendisine de söyledim gitmesine değil ama gitmeyi bu karar istemesine çok kırıldım. Size göre normal bir durum mu ben mi hormonlarımın etkisiyle abartıyorum?
Ay başlarım onun psikolojisine ya. Çocuksuz son zamanlarda mecburiyet de yokken gitmek istemesi yanlış bana kalirsa. Ben izin vermezdim.Evet tabi daha kötüydü ama hiç gitmemek gibi bir seçeneği de vardı. Bunu teklif dahi etmedi şirkete zaten benimle konuşurken de bu konuyu zorundayım vs demedi gitmek istiyorum çünkü psikolojik olarak bana iyi gelecek vs tarzı şeyler söyledi.
Benden demedi ama borçlardan ve kendi aile içi meselelerinden (annesi babasıyla yaşadığı) bunlardan sıkılmış.Kimden ya da neyden bunalmış, esas konu bu. Umarım sizden değildir. Şayet sizdense, düşündüğünüz kadar iyi tanımamışsınız demektir.
Gitmeme şansını kullansa iyi olurmuş. Ama psikolojisi bozuk, hamileliğin son aylarını size zindan edecek bir kocadansa iki ay uzakta kalmış ama kendini toparlayarak dönmüş bir kocayı tercih ederdim ben olsam. Kimden, neden bunalmış bilmiyorum. Ama bir insan bunaldığını söylüyorsa ona alan açmak gerektiğini biliyorum.Evet tabi daha kötüydü ama hiç gitmemek gibi bir seçeneği de vardı. Bunu teklif dahi etmedi şirkete zaten benimle konuşurken de bu konuyu zorundayım vs demedi gitmek istiyorum çünkü psikolojik olarak bana iyi gelecek vs tarzı şeyler söyledi.
Kızlar tekrar merhaba herkese daha öncede evliliğimle ilgili bir soru sormuştum farklı yorumları görmek iyi gelmişti şimdi tekrar farklı bir konu açıp görüşlerinizi okumak istiyorum.
Şuan 7 aylık hamileyim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım zaten eşimi yıllardır tanıyordum bir şüphem yoktu bu konuda.
Ama sorun şu ki kendisi iş için 2 aylığına farklı bir şehire gitti. Beni üzen nokta da bu durumda gitmemeyi düşünmedi yani zorunlu bir durum değildi gitmememesi çok büyük bir sorun çıkarmayacaktı ama kendisi gitmek istedi. Ben de haliyle hamile halimle bu zamanda beni yalnız bıraktığı için çok kırıldım ve bunu söylediğimde de çok bunaldığını ileri tarihte gitse yani doğumdan sonra vs daha zor olacağını bu yüzden de gitmek istediğini söyledi. Belki haklı ama benim ona bu zamanda ihtiyacım olduğunu çok açık şekilde belirttim bir kaç hafta olsa belki ama 2 ay onsuz bir çok konuda sıkıntı çekeceğimi biliyordu yani. Yani kendisine de söyledim gitmesine değil ama gitmeyi bu karar istemesine çok kırıldım. Size göre normal bir durum mu ben mi hormonlarımın etkisiyle abartıyorum?
Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve çok severek evlendik. Sevgili olduğumuz dönem çok güzel çok tutkulu gerçekten sevildiğimi hissettiğim zamanlardı. Benim için her konuda aşırı fedakarlıklar yaptı maddi manevi.
Her sorunda beni bırakmak istiyor. Tanıdığım günden beri aynı. Küçük ya da büyük her tartışmada ayrılmak istiyor ve ben sürekli sakinleşelim diye çaba gösteriyorum.
1 yıllık evlilikte belki 10 kere boşanmayı dile getirdi eşyalarını topladı vs vs.
Eşiniz evliliğinizdeki tartışmalara çözüm bulamadığı için iş için bir başka şehre 2 ay gitmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.Terapi denedik ama devam etmek istemedi. Benim sadece aklımı karıştıran şu konu; genelde tartışmalar benden kaynaklı çıkıyor biraz fazla trip atabiliyorum ya da hakaret küfür vs değil ama onu kıracak şeyler söyleyebiliyorum o daha uyumlu ilişki içinde ama boşanacak kadar büyük bir hata da yapmadım sadece bunlar sürekli olduğu için cidden boşanmak mı istiyor yoksa dediğiniz gibi travma tepkisi ya da alışkanlık mı buna emin olamıyorum.
Belki ama bu sorunları baya çözmüştük uzun süredir çok güzel gidiyordu her şey21 Mart 2025 konunuzdan
Eşiniz evliliğinizdeki tartışmalara çözüm bulamadığı için iş için bir başka şehre 2 ay gitmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.
Evet ve burda iş yükü daha fazla orda daha rahat olacak.Yani soru sahibi 2 ay kısa bir süre tolere edilebilir ama şu konuda haklısın gitmek mecburi değilse niye gitti? Bunaldım lafını ailevi problemleri ve borçlardan dolayı mı dedi sadece?
Zaten evlenip kısa süre sonra hamile kaldım demişsiniz. Ne ara sorun yaşadınız, çözüldü ve uzun süre geçip hamilelik planladınız? Boşanma kelimesini pelesenk etmiş adam ne kadar çabuk güven tazeledi?Belki ama bu sorunları baya çözmüştük uzun süredir çok güzel gidiyordu her şey
Evlenmeden önce uzun süredir tanıdığımı söylüyorum ilişki dönemimizde uzun sürdü yani. Önceki soruda bahsettiğim durumları da son zamanlarda yaşamadık hiç yani gitme durumu ortaya çıktığında gayet mutluyduk birlikte. Benimle bi sorunu olduğu için gitmek istese o zaman giderdi sorunsuz geçirdiğimiz şu günlerde gitmezdi diyorum.Zaten evlenip kısa süre sonra hamile kaldım demişsiniz. Ne ara sorun yaşadınız, çözüldü ve uzun süre geçip hamilelik planladınız? Boşanma kelimesini pelesenk etmiş adam ne kadar çabuk güven tazeledi?
Üzgünüm sizi üzmek de istemem ama adam sizden kaçmış durum onu gösteriyorEvet ve burda iş yükü daha fazla orda daha rahat olacak.
Bazen bir seyi bitti sanıyoruz bitmiyorEvlenmeden önce uzun süredir tanıdığımı söylüyorum ilişki dönemimizde uzun sürdü yani. Önceki soruda bahsettiğim durumları da son zamanlarda yaşamadık hiç yani gitme durumu ortaya çıktığında gayet mutluyduk birlikte. Benimle bi sorunu olduğu için gitmek istese o zaman giderdi sorunsuz geçirdiğimiz şu günlerde gitmezdi diyorum.
Bi konu açılınca ajan gibi eski konuları araştırıp buraya editleyip nasıl tekrar gündem yapmayı başarıyorsunuz ,belki düzeldiler belki aştılar belki konu sahibi bu konularının anılmasını istemiyor.21 Mart 2025 konunuzdan
Eşiniz evliliğinizdeki tartışmalara çözüm bulamadığı için iş için bir başka şehre 2 ay gitmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?