Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Kadının giyimini eşine bağlaman çok saçma. Belki sevgilisi var, belki kendine özenmek istiyor. Giyimi değişti diye eşinizle neden samimiyeti olsun.

Cok iyi okudum tatlim,Ayy biz tutturmusuz evet,Hala digerleri rahat giyiniyor,davranislarindan bahsetseydin onu da degerlendirirdik,sen bahsettin de Hani nerde ????
Anlatsaydin o halde,on cumlenin dokuzu kadinin kiyafeti , ozeni, corabi bilmem nesi! Kadin size laf sokuyorsa girmezsiniz o ortama ya da sizde bir guzel cevabini verirsiniz derdin ne dersiniz! Ikincisi siz kocaniza neden yoruyorsunuz belki Kadin kendisi icin,kocasi icin özenli artik kocanizi bulunmaz hint Kumasi sanirim... Kadinlari burda giyiminden bilmem nesinden yargilayip kocama mi goz koyduya getiriyorsuniz hastaliklisiniz bence!
Biz de dusunelim artik o Zaman ayy bilmem kimin karisi ne dusunur etek giymeyim ozen gostermeyim corap giymeyim oha gercekten.Resmen corap demissiniz ne turlu fantaziler kurdinuz kafanizda acaba,kadina laf edeceginize o halde sevgili dunyanin sekiznci harikasi kocanizi hizaya getirin o halde milletin hikayesine cevap vermesin madem.Ama en kolayi kadinlari karalamak Dimi gidin cukurda falan yasayin artik kidemiz bulaniyor,sizin gibi zihniyetlerden.
Ben bir sey giyecem,tarzimi degistirecem ya da sonra calisma arkadasimin 7 sulalesini Mi dusunecem hadi canim hadii

Bi

Birşncisi hikayesine yorum atan eşim değil kus heröeye beğeni kalp atmış eşim de sil onları demiş.eşime güvenmediğim için zaten hesabına gşrdim.yazdığım herşeyi tam tersi yorumlamışsınız.kız o gruptaki en dizgin gözüken kişi normalde dedim, ama 1 yıldır tamamen değişti grupsal hareketleri, giyimi alakasız o kızlara özendi, eşimin doğumgünü için grupça yemeğe gittiklerinde özellikle aşırı giyimi vs, ayrıca bunu kızın basitliğinden demedim grupta dışlanmama psikolojisi de olabilir dedim.birçok şey vsr yazabileceğim.hastalıklı kişi olsam diğerleri zaten öyle giyiniyo yıllardır izin verir miydim asla değilim

Konuyu değiştirmeyin öyle bişy mi yazdım.diğer kadınlar onun peşinde mi dedim.bütün heröeye organizasyonu o yapıyo, çoğu işlerine yardımcı oluyo o tarz şeyler
bizim okulda da çay parasını hep bi erkek öğretmen topluyor ona hayran mı olmalıyım

Abla şirkette yaşadığım şeyleri görmesem duymasam sana hak vericem ama acı bir gerçek var. Evli sevgili fark etmiyor. A*gın kadın erkek fark etmez güzelliğe ya da yakışıklılağada bakmıyor. Aldatan her türlü aldatıyor. Kadın bir şeyler hissetmiş ki böyle bir konu açmış. Bir insan hele ki kadınsa hislerinden asla şaşmamalı.

Vallahi bilemedim yine de ,ama sal bacim kocani da kadinlari da zaten bir halt yicekse seni mi dinler sen kendini paraladiginla kalirsin...kucuk bir tavsiye

Askı memnu sezonu açıldı hep ondan bu kafalar. Eşinizin yenge dediği kadına kötü gözle bakacağını düşünüyorsanız o adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz? Yok kocam yapmaz diyorsanız milletin eteğinden çorabından size ne?

Niye sil diyor. Onu neden ilgilendiriyor. Bence sıkıntı eşinde. Kadına msj atmasını uygun bulmadım
Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabilir

Kızın herkesin içinde özellikle bana laf çakması,sebepsiz yere öyle davranmadık,önceden mesafeliysen şimdi her esprisine atlamadı gibi birçok sebep var
Sen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .

Kadının giyimini eşine bağlaman çok saçma. Belki sevgilisi var, belki kendine özenmek istiyor. Giyimi değişti diye eşinizle neden samimiyeti olsun.

Bahsettiği kadın evli zaten. Konu başlığı ve içeriğinde kadının evli olduğunu; kocasının kadının eşini tanıdığını da yazmış. Yenge muhabbeti de oradan geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…