- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Kadının giyimini eşine bağlaman çok saçma. Belki sevgilisi var, belki kendine özenmek istiyor. Giyimi değişti diye eşinizle neden samimiyeti olsun.Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Cok iyi okudum tatlim,Ayy biz tutturmusuz evet,Hala digerleri rahat giyiniyor,davranislarindan bahsetseydin onu da degerlendirirdik,sen bahsettin de Hani nerde ????Konuyu iyi okumadınız heralde.diğer kafınlar saten rahat giyiniyo .beni ilgilendiriyo dedim mi.banane bir kadının giyimine niye karışayım tıpkı bana kşmse katılmayacağız gibi.ben bu kızdaki davranışsal ve diğer değişimlerden bahsettim.herkesin içinde özellikle bana laf çakmadı vsr mesela özellikle.herşeyi anlatmadım tutturdunuz kadının kıyafeti
Kız zaten evli.giyimi illa eşim için yaptı demedim.ilgiyi kusksnıyo diğerleriyle saha samimi olduğu için ve o kızlar gibi giyiniyo artık dedimKadının giyimini eşine bağlaman çok saçma. Belki sevgilisi var, belki kendine özenmek istiyor. Giyimi değişti diye eşinizle neden samimiyeti olsun.
Cok iyi okudum tatlim,Ayy biz tutturmusuz evet,Hala digerleri rahat giyiniyor,davranislarindan bahsetseydin onu da degerlendirirdik,sen bahsettin de Hani nerde ????
Anlatsaydin o halde,on cumlenin dokuzu kadinin kiyafeti , ozeni, corabi bilmem nesi! Kadin size laf sokuyorsa girmezsiniz o ortama ya da sizde bir guzel cevabini verirsiniz derdin ne dersiniz! Ikincisi siz kocaniza neden yoruyorsunuz belki Kadin kendisi icin,kocasi icin özenli artik kocanizi bulunmaz hint Kumasi sanirim... Kadinlari burda giyiminden bilmem nesinden yargilayip kocama mi goz koyduya getiriyorsuniz hastaliklisiniz bence!
Biz de dusunelim artik o Zaman ayy bilmem kimin karisi ne dusunur etek giymeyim ozen gostermeyim corap giymeyim oha gercekten.Resmen corap demissiniz ne turlu fantaziler kurdinuz kafanizda acaba,kadina laf edeceginize o halde sevgili dunyanin sekiznci harikasi kocanizi hizaya getirin o halde milletin hikayesine cevap vermesin madem.Ama en kolayi kadinlari karalamak Dimi gidin cukurda falan yasayin artik kidemiz bulaniyor,sizin gibi zihniyetlerden.
Ben bir sey giyecem,tarzimi degistirecem ya da sonra calisma arkadasimin 7 sulalesini Mi dusunecem hadi canim hadibirpncisi
Neden diye sorduğunda ise saçma sapan bahaneler üretiyorlar ben eşimi seviyorum aslında diyorlarVe çok rahatlar. Hiç korku yok. Neden diye sorduğun zamanda kime ne diyorlar.
Birşncisi hikayesine yorum atan eşim değil kus heröeye beğeni kalp atmış eşim de sil onları demiş.eşime güvenmediğim için zaten hesabına gşrdim.yazdığım herşeyi tam tersi yorumlamışsınız.kız o gruptaki en dizgin gözüken kişi normalde dedim, ama 1 yıldır tamamen değişti grupsal hareketleri, giyimi alakasız o kızlara özendi, eşimin doğumgünü için grupça yemeğe gittiklerinde özellikle aşırı giyimi vs, ayrıca bunu kızın basitliğinden demedim grupta dışlanmama psikolojisi de olabilir dedim.birçok şey vsr yazabileceğim.hastalıklı kişi olsam diğerleri zaten öyle giyiniyo yıllardır izin verir miydim asla değilim
bizim okulda da çay parasını hep bi erkek öğretmen topluyor ona hayran mı olmalıyımKonuyu değiştirmeyin öyle bişy mi yazdım.diğer kadınlar onun peşinde mi dedim.bütün heröeye organizasyonu o yapıyo, çoğu işlerine yardımcı oluyo o tarz şeyler
Bu dememis halinGiyimi kendi tercihi niye giyiyo dşyen yok
Abla şirkette yaşadığım şeyleri görmesem duymasam sana hak vericem ama acı bir gerçek var. Evli sevgili fark etmiyor. A*gın kadın erkek fark etmez güzelliğe ya da yakışıklılağada bakmıyor. Aldatan her türlü aldatıyor. Kadın bir şeyler hissetmiş ki böyle bir konu açmış. Bir insan hele ki kadınsa hislerinden asla şaşmamalı.Cok iyi okudum tatlim,Ayy biz tutturmusuz evet,Hala digerleri rahat giyiniyor,davranislarindan bahsetseydin onu da degerlendirirdik,sen bahsettin de Hani nerde ????
Anlatsaydin o halde,on cumlenin dokuzu kadinin kiyafeti , ozeni, corabi bilmem nesi! Kadin size laf sokuyorsa girmezsiniz o ortama ya da sizde bir guzel cevabini verirsiniz derdin ne dersiniz! Ikincisi siz kocaniza neden yoruyorsunuz belki Kadin kendisi icin,kocasi icin özenli artik kocanizi bulunmaz hint Kumasi sanirim... Kadinlari burda giyiminden bilmem nesinden yargilayip kocama mi goz koyduya getiriyorsuniz hastaliklisiniz bence!
Biz de dusunelim artik o Zaman ayy bilmem kimin karisi ne dusunur etek giymeyim ozen gostermeyim corap giymeyim oha gercekten.Resmen corap demissiniz ne turlu fantaziler kurdinuz kafanizda acaba,kadina laf edeceginize o halde sevgili dunyanin sekiznci harikasi kocanizi hizaya getirin o halde milletin hikayesine cevap vermesin madem.Ama en kolayi kadinlari karalamak Dimi gidin cukurda falan yasayin artik kidemiz bulaniyor,sizin gibi zihniyetlerden.
Ben bir sey giyecem,tarzimi degistirecem ya da sonra calisma arkadasimin 7 sulalesini Mi dusunecem hadi canim hadii
Vallahi bilemedim yine de ,ama sal bacim kocani da kadinlari da zaten bir halt yicekse seni mi dinler sen kendini paraladiginla kalirsin...kucuk bir tavsiyeBirşncisi hikayesine yorum atan eşim değil kus heröeye beğeni kalp atmış eşim de sil onları demiş.eşime güvenmediğim için zaten hesabına gşrdim.yazdığım herşeyi tam tersi yorumlamışsınız.kız o gruptaki en dizgin gözüken kişi normalde dedim, ama 1 yıldır tamamen değişti grupsal hareketleri, giyimi alakasız o kızlara özendi, eşimin doğumgünü için grupça yemeğe gittiklerinde özellikle aşırı giyimi vs, ayrıca bunu kızın basitliğinden demedim grupta dışlanmama psikolojisi de olabilir dedim.birçok şey vsr yazabileceğim.hastalıklı kişi olsam diğerleri zaten öyle giyiniyo yıllardır izin verir miydim asla değilim
Niye sil diyor. Onu neden ilgilendiriyor. Bence sıkıntı eşinde. Kadına msj atmasını uygun bulmadımKızın beğeni kalp vs ,atmalarına sil diyo mesaj ayrıca normal arkadaş olduklarıniçin gruptan da yaxıyolar
Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabilirNiye sil diyor. Onu neden ilgilendiriyor. Bence sıkıntı eşinde. Kadına msj atmasını uygun bulmadım
Esini bana tercih ettinMesela uzgun surat atsa bunun anlami ne olurdu
Sen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .Kızın herkesin içinde özellikle bana laf çakması,sebepsiz yere öyle davranmadık,önceden mesafeliysen şimdi her esprisine atlamadı gibi birçok sebep var
Kadının giyimini eşine bağlaman çok saçma. Belki sevgilisi var, belki kendine özenmek istiyor. Giyimi değişti diye eşinizle neden samimiyeti olsun.
Kız sen nirrrdesin ? Özlettin kendiniÖfffffffff...