Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Niye sil diyor. Onu neden ilgilendiriyor. Bence sıkıntı eşinde. Kadına msj atmasını uygun bulmadım
Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabiliriz
Sen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .

Sen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .
Ya arkadaş ortamında olabilir , hikaye insan nazar boncuğu alkış komikse gülme emoji atar, bunlar olabilir de beğeni kalp emoji çökmüş denemek ki bizimki de öyle yazmış

Ya arkadaş ortamında olabilir , hikaye insan nazar boncuğu alkış komikse gülme emoji atar, bunlar olabilir de beğeni kalp emoji çökmüş denemek ki bizimki de öyle yazmış
işte abarttığı için eşinizin de dikkatini çekmiş ki kibarca sil diye uyarmış . Aslında aklın yolu bir inanın.

Vallahi bilemedim yine de ,ama sal bacim kocani da kadinlari da zaten bir halt yicekse seni mi dinler sen kendini paraladiginla kalirsin...kucuk bir tavsiye
Mantıklı veya sağduyulu yorumlar başüstüne.sadece konuyu yarım yazabildim dşrek giyim olayına takıldı herkes.o kız da normalde bunu yapacak biri değil ama sezinler ya insan

Mantıklı veya sağduyulu yorumlar başüstüne.sadece konuyu yarım yazabildim dşrek giyim olayına takıldı herkes.o kız da normalde bunu yapacak biri değil ama sezinler ya insan
Siz içgüdülerinize güvenin, biraz daha gözlemleyin. Kadınlar birbirlerini çok iyi hisseder, paranoyak olmadığınız sürece o insan bir anda radarınıza girdiyse bunda bi anlam olabilir.

Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabilir
Görürse görsün ne var ki bunda.

Ona kalırsak benim de kayınım bütün hikayelerime kalpler atar. Bütün resimlerimi beğeniler atar. Ne çıkarmam gerekir benim buradan Behlül falan sanmam lazım heralde

Eğer biri birinden hoşlanıyorsa bu eşinizdir bence.
Bunu dalga geçmek için söylemiyorum ciddiyim.

Beğenilerin yüzde doksanı Bi taraftansa o değil midir

40 yaşından sonra giyim tarzı değişiyor, daha renkli daha cüretkar giyinmeye başlıyor bazı kadınlar. Hatta saç baş makyaj tümden degisiyorlar. Sizin bahsettiğiniz kadında bu yaslardaysa değişimi normaldir. Eşinize yürümüyordur.

Beğenilerin yüzde doksanı Bi taraftansa o değil midir
Yok bee ona kalırsak bizim dükkanla eşimin abisinin dükkanı karşı karşıya. Karşı dükkanda yani kayınımın dükkanında muhasebeci bir kız var. Eşimle Instagram'dan da takipleşiyorlar. Kız dikkatimi eşimin hesabindan baktım eşim kızın bütün dağ bayır resimlerini begenmiş kızın kendi resimlerini de beğenmiş. Hiç tuhaf gelmedi. Kız da eşimin resimlerini beğenmiş ama eşim gibi hepsini değil. Ne eşim msj atmış ne de kız msj atmış. oyuzden tehlikeli görünmüyor bana. Ama eşim msj atsaydi eşimden şüphe duyardım sanane demek ki sen begenince farklı duygular mi besliyorsun derdim

Konuyu cok anlayamadim ama, bu kadar supheyle mutlu olunmaz.

Hayatini sosyal medyada geciren arkadasim, en son esinin arkadasini reelde takip etmeye baslamisti. Sonu iyi bitmedi.

Hobi edinmelisiniz.

Ya da

Saçma paranoyak kadınlar gibi davransam gşder mu msj ne demek serim ikisine de.ben bi içimde oluşan bi hisse öngörü yazgıydım.gidip bişy mi dedim kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…