- 3 Temmuz 2023
- 123
- -63
- 40
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabilirizNiye sil diyor. Onu neden ilgilendiriyor. Bence sıkıntı eşinde. Kadına msj atmasını uygun bulmadım
Sen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .
Ya arkadaş ortamında olabilir , hikaye insan nazar boncuğu alkış komikse gülme emoji atar, bunlar olabilir de beğeni kalp emoji çökmüş denemek ki bizimki de öyle yazmışSen de ona laf çak, kız senin instagramında ekliyse foto filan yükle, kudursun. mal mal hareketler, özelden kalpli malpli emoji ne mana yani .
işte abarttığı için eşinizin de dikkatini çekmiş ki kibarca sil diye uyarmış . Aslında aklın yolu bir inanın.Ya arkadaş ortamında olabilir , hikaye insan nazar boncuğu alkış komikse gülme emoji atar, bunlar olabilir de beğeni kalp emoji çökmüş denemek ki bizimki de öyle yazmış
Kısa bir detox yaptımKız sen nirrrdesin ? Özlettin kendini
Valla bakındım bakındım göremedim özledim baya nasılsınKısa bir detox yaptım
Mantıklı veya sağduyulu yorumlar başüstüne.sadece konuyu yarım yazabildim dşrek giyim olayına takıldı herkes.o kız da normalde bunu yapacak biri değil ama sezinler ya insanVallahi bilemedim yine de ,ama sal bacim kocani da kadinlari da zaten bir halt yicekse seni mi dinler sen kendini paraladiginla kalirsin...kucuk bir tavsiye
Siz içgüdülerinize güvenin, biraz daha gözlemleyin. Kadınlar birbirlerini çok iyi hisseder, paranoyak olmadığınız sürece o insan bir anda radarınıza girdiyse bunda bi anlam olabilir.Mantıklı veya sağduyulu yorumlar başüstüne.sadece konuyu yarım yazabildim dşrek giyim olayına takıldı herkes.o kız da normalde bunu yapacak biri değil ama sezinler ya insan
Mesajdan cevap verdimValla bakındım bakındım göremedim özledim baya nasılsınenisteyle nasıl aralar var mı Nişan ?
Görürse görsün ne var ki bunda.Eşimin her hikayesine kalp nazar boncuğu vs emoji atmış, o da çok fazla kalp var sil demiş.bunu onun eşimaçısından da gmrürsem bnm açımdan da demiş olabilir başka bişy de olabilir
Beğenilerin yüzde doksanı Bi taraftansa o değil midirGörürse görsün ne var ki bunda.
Ona kalırsak benim de kayınım bütün hikayelerime kalpler atar. Bütün resimlerimi beğeniler atar. Ne çıkarmam gerekir benim buradan Behlül falan sanmam lazım heralde
Eğer biri birinden hoşlanıyorsa bu eşinizdir bence.
Bunu dalga geçmek için söylemiyorum ciddiyim.
Yok bee ona kalırsak bizim dükkanla eşimin abisinin dükkanı karşı karşıya. Karşı dükkanda yani kayınımın dükkanında muhasebeci bir kız var. Eşimle Instagram'dan da takipleşiyorlar. Kız dikkatimi eşimin hesabindan baktım eşim kızın bütün dağ bayır resimlerini begenmiş kızın kendi resimlerini de beğenmiş. Hiç tuhaf gelmedi. Kız da eşimin resimlerini beğenmiş ama eşim gibi hepsini değil. Ne eşim msj atmış ne de kız msj atmış. oyuzden tehlikeli görünmüyor bana. Ama eşim msj atsaydi eşimden şüphe duyardım sanane demek ki sen begenince farklı duygular mi besliyorsun derdimBeğenilerin yüzde doksanı Bi taraftansa o değil midir
Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Ya daYok bee ona kalırsak bizim dükkanla eşimin abisinin dükkanı karşı karşıya. Karşı dükkanda yani kayınımın dükkanında muhasebeci bir kız var. Eşimle Instagram'dan da takipleşiyorlar. Kız dikkatimi eşimin hesabindan baktım eşim kızın bütün dağ bayır resimlerini begenmiş kızın kendi resimlerini de beğenmiş. Hiç tuhaf gelmedi. Kız da eşimin resimlerini beğenmiş ama eşim gibi hepsini değil. Ne eşim msj atmış ne de kız msj atmış. oyuzden tehlikeli görünmüyor bana. Ama eşim msj atsaydi eşimden şüphe duyardım sanane demek ki sen begenince farklı duygular mi besliyorsun derdim
Ya da kızın gizliden hoşlandığını anlıyordur o yğzden demiş de olabilir
Kabile şefinin de birden fazla karısı olurLider onun kocasi. Kabile şefi gibi
Kadın evli olmasına rağmen hakkında bunları yazarken "ben ne diyorum" diye 1 saniye düşünmüyorsunuz. Bir de kadın bekar olsaydı, neler yapacaksınız kim bilir.
Normal mi peki gizliden hoşlandığını düşünüp yem atar gibi msj atması? O daha kötü değil mi bildiğin kadını yokluyor.Ya da kızın gizliden hoşlandığını anlıyordur o yğzden demiş de olabilir