- Konu Sahibi seda84yilmaz
Ve çok rahatlar. Hiç korku yok. Neden diye sorduğun zamanda kime ne diyorlar.Bu konuda haklısın aldatmak aşırı normalleşmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve çok rahatlar. Hiç korku yok. Neden diye sorduğun zamanda kime ne diyorlar.Bu konuda haklısın aldatmak aşırı normalleşmiş
O gülüş "kocamdan mi korktun ?" Gülüşü değil "beni mi kiskandin ?"gülüşü . Ayrıca bir kadinin giyimi değişti diye kocanizi etkilemek için yaptığını düşüncene kadar çok MUKEMMEL kocaniza " SANANE ELALEMİN SAYFASİNDAKİ KALPLERDEN " diyemediniz mi ? Sizin aklınıza mükemmel kocanizin sizi aldatabilecegi gelmiyor ama o kötü ,pis hele ki çorap giyen kadının kocanizin aklını celmeye çalıştığı aklınıza geliyor. Aklı yok mu bu adamin? Kocanız çok namusluysa çıplak kadına da bakmaz merak etmeyin. Ama siz kocama guvenmem derseniz bilemem.Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Aşık dşyen mi olduYahu size ne kızın giyiminden, yok çorapmış yok özenmeye başlamış. Her kendine özenen kadın o biricik kocişlerinize aşık değil bir sakin olun.
Giyimi kendi tercihi niye giyiyo dşyen yokSize ne insanın giyiminden Ya
Ne giyerse giysin giyimi beni ilgilendirmiyor kışın değişiminden bahsettim davrsnışsal değişim ve bu değişim .ne giyerse giysin kimsenin bnm giyime katılamayacağı gibiSize ne insanın giyiminden Ya
Hahaha kocanizi isinden edin bir rezillik cikarin ve memurlugunu yakin derim benceEşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Hahaha kocanizi isinden edin bir rezillik cikarin ve memurlugunu yakin derim bence
Pardon ama size mi soracakti da izin belgesi mi alacakti kadin etek, corap bilmem ne giyerken oha Yani size ne!!! Bu nasil sizofreni kiskanclik dolu igrenc bir dusuncedir. Calisan kadin isterse her gun sac makyaj o bicim gelir, gidin tedavi olun. Allah yardimcisi olsun esinizin ve cevresindekile
Konuyu iyi okumadınız heralde.diğer kafınlar saten rahat giyiniyo .beni ilgilendiriyo dedim mi.banane bir kadının giyimine niye karışayım tıpkı bana kşmse katılmayacağız gibi.ben bu kızdaki davranışsal ve diğer değişimlerden bahsettim.herkesin içinde özellikle bana laf çakmadı vsr mesela özellikle.herşeyi anlatmadım tutturdunuz kadının kıyafetiHahaha kocanizi isinden edin bir rezillik cikarin ve memurlugunu yakin derim bence
Pardon ama size mi soracakti da izin belgesi mi alacakti kadin etek, corap bilmem ne giyerken oha Yani size ne!!! Bu nasil sizofreni kiskanclik dolu igrenc bir dusuncedir. Calisan kadin isterse her gun sac makyaj o bicim gelir, gidin tedavi olun. Allah yardimcisi olsun esinizin ve cevresindekilerin
Eşini tanıyo çünküEşiniz iş arkadaşına neden yenge diyor yahu
Konuyu değiştirmeyin öyle bişy mi yazdım.diğer kadınlar onun peşinde mi dedim.bütün heröeye organizasyonu o yapıyo, çoğu işlerine yardımcı oluyo o tarz şeylerHerkes senin kocanla samimi olmak icin sirada demek. Ilginc
Kızın herkesin içinde özellikle bana laf çakması,sebepsiz yere öyle davranmadık,önceden mesafeliysen şimdi her esprisine atlamadı gibi birçok sebep varYaa insan arasıra kocasını kıskanmak yoluyla bir heyecan yaratmak istiyor evlilik hayatında :))
Ama hiç hoş olmuyo yaa fazla ileri gidince ve paranoya gibi yapınca..
Arkadaşlıklar falan bozulacak şimdi durduk yere
Kızın beğeni kalp vs ,atmalarına sil diyo mesaj ayrıca normal arkadaş olduklarıniçin gruptan da yaxıyolarİyi de msj atan senin kocan. Önce kocandan şüphelen elin karısına ne diye msj atıyor mesela
Konuyu değiştirmeyin öyle bişy mi yazdım.diğer kadınlar onun peşinde mi dedim.bütün heröeye organizasyonu o yapıyo, çoğu işlerine yardımcı oluyo o tarz şeyler