Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Kadın gelirken yanına oturabilir ama giderken arkaya mi gecmeliydi diyorsunuz ciddi ciddi. Ben şu sürekli birlikte takılma konser, etkinlik olayını da anlamadım . Öğretmenler galiba çevre okul gezisine fln gidiyorlar da onuu söylüyorsunuz yanına oturdu nispet yaptı diyen bir kadının kocası nasıl sürekli her şeye izin verilmiş ilginç
Okul gezisi değil.okulda 4 kişilik samimi arkadaş grubu.arkadaşlarınla takılırsın ya

Kadın gelirken yanına oturabilir ama giderken arkaya mi gecmeliydi diyorsunuz ciddi ciddi. Ben şu sürekli birlikte takılma konser, etkinlik olayını da anlamadım . Öğretmenler galiba çevre okul gezisine fln gidiyorlar da onuu söylüyorsunuz yanına oturdu nispet yaptı diyen bir kadının kocası nasıl sürekli her şeye izin verilmiş ilginç
Kadının kocası mı izin niye veriyo diyosunuz

Okul gezisi değil.okulda 4 kişilik samimi arkadaş grubu.arkadaşlarınla takılırsın ya
Tamam benim de vardı sosyal hayatta da görüştüğüm insanın arabasina bindigimda bagajda yolculuk yapmıyorum kadın yanına oturdu nispet yaptı diye burda yukseliyorsunuz

Kadının hikayesine mi yazmış bunu? Kalpleri nerden görmüş ki? Instagram hikayesine yollanan kalpleri bir baskasi göremiyor ki. Hadi görülüyor diyelim, böyle bir uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş olması çok saçma. Evli barklı kadın, kocası düşünsün ona mı kalmış uyarmak?

Çorap derken bu sıcakta külotlu çorap mı giyiyor
Okul zamanı
Kadının hikayesine mi yazmış bunu? Kalpleri nerden görmüş ki? Instagram hikayesine yollanan kalpleri bir baskasi göremiyor ki. Hadi görülüyor diyelim, böyle bir uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş olması çok saçma. Evli barklı kadın, kocası düşünsün ona mı kalmış uyarmak?
hayır kafın eşimin hikayelerine beğeni atınca mesaj kısmında hep kalp gözükür ya.eşim de muhtenelen yanlış anlaşılır dşye kalpleri temizle dşyo yani sil

Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
kurmuşsun çok fena of.

Yemin ediyorum bir bitmediniz . Sizin gibi kadınlardan da erkeklerden de nefret ediyorum . Ben de işe giderken hep bakımlı giderim . Kendisi paspal gelen kadınlar kıskanç kıskanç bakış atar , is arladaşiyiz diye selam verdiğimiz erkekler vay bunun bende gözü var der .bi bitmediniz .

Yemin ediyorum bir bitmediniz . Sizin gibi kadınlardan da erkeklerden de nefret ediyorum . Ben de işe giderken hep bakımlı giderim . Kendisi paspal gelen kadınlar kıskanç kıskanç bakış atar , is arladaşiyiz diye selam verdiğimiz erkekler vay bunun bende gözü var der .bi bitmediniz .

Nasılmış bizim gibi kadınlsr.ben o kadımdsn dan daha çok etek giyşyorumdur.mesele o mu.kıskanacak olsam değer samimi olduğu kız daha gzl ve yıllardır öyle.ama öyle bi kurmtıta gşrdim mi hayır.gördüğüm hissettiğim şey vsr ki yazdım

X