EŞİMİN İŞ ARKADAŞLARI

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
Merhaba hanımlar...Önümüzdeki hafta eşimin iş ardaşları iş çıkışı yeni evli olduğumuz için ev ziyaretine gelecekler.Pasta türü şeyler yapacağım bir akşam önceden ne yapabilirim ertesi akşama kalabilen birde ben evde olmayacağım sunumunun rahat olması gerekiyor herşeyi hazırlayacağım masaya onlar gelir tabaklara servis edecekler.Eşim fazla çeşit yapmana gerek yok ama ayıp olur biraz doyurucu olsun diyorum ilk kez evime gelecekler.Ben şöyle düşündüm;
1)Akşamdan makarnayı haşlayayım garnitürünü yogurdunu ayırayım eşim gelince karıştırıp servis yapsın.
2)Havuçlu tarçınlı cevizli kek (kek fanusunda rahat saklanabilir)
3)Poaça
4)Önceden buzluğa sigara böreği pişirip açmıştım onu çıkartayım ısıtıp servis yapsın
5)Tiramisu yapayım diyorum saçma mı oldu sizce bi de mantar kurabiye yapayım mı ?

Menün gayet güzel canım,yanına 1-2 ekleme olarak birgün önceden zeytinyağlı yaprak sarma yap zeytinyağlı eksik bu menüde ve Mercimekli köfte yap çok güzel yakışır menüne.

Menün gayet güzel canım,yanına 1-2 ekleme olarak birgün önceden zeytinyağlı yaprak sarma yap zeytinyağlı eksik bu menüde ve Mercimekli köfte yap çok güzel yakışır menüne.
Ama onları yapamam ki daha önce hiç denemedim yeni evliyim ve yemek konusunda biraz yeteneksiz sayılırımYerine başka bişey olmaz mı?

Ama onları yapamam ki daha önce hiç denemedim yeni evliyim ve yemek konusunda biraz yeteneksiz sayılırımYerine başka bişey olmaz mı?
Köfte yerine kısır yap o zaman,ölçülü yaparsın kişi başı bir çay bardağı katarsın biz bir çay bardağı katarız,zeytinyağlı güzel olurdu aslında.

Köfte yerine kısır yap o zaman,ölçülü yaparsın kişi başı bir çay bardağı katarsın biz bir çay bardağı katarız,zeytinyağlı güzel olurdu aslında.
Köfte yapmıycaktım ki zaten makarna salatası yapcaktım şöyle bir gün önceden hazırlamam lazım kısır yapsam şişer makarna salatasını da şöyle düşündüm yoğurdunu koymayınca kurumaz ya bu geldi aklıma yani dayanıklı şeyler yapmam lazım tadı bozulmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…