- 4 Ekim 2012
- 16.391
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi karcicegi94
-
Evet bu sebepten yakın davranıyor olabilirYani evet benim de içime dert oldu uyarsam iyi olur, bide benim eşim kadının eşini de tanıyor arada görüşüyorlar. Kadın bundan dolayı eşime yakın davranıyor olabilir mi? Hani sonuçta eşiyle de arkadaş ya
Suç ispat edilene kadar herkes suçsuzdur ile başlayıpKızlar uzun uzadıya anlatmak istemiyorum eşimin iş yerindeki bir kadından nem kaptım. Normalde de kendisini tanıyorum hiç gözüme batmamıştı ama son zamanlarda eşime karşı samimi davranıyor gibi, normal halini de biliyorum böyle samimi davranmıyordu ama son birkaç aydır eşimle aynı departmanda çalışıyorlar belki bunun da etkisi vardır.
Günahını da almak istemiyorum oda evli barklı iki tane çocuğu var beni de biliyor bebeğimiz olduğunu falan biliyor yani, görüşüp sohbet etmişliğimiz de var ama son görüşmemizde ben eşimin iş yerine uğramıştım o esnada kadın beni arka plana atıp eşimle konuşmaya sohbet etmeye çalıştı sanki ben orda yokmuşum gibi eşimle muhatap oldu şaşırdım açıkçası, biz eşimle konuşurken sohbeti bölüp araya da girdi kendini sürekli ön plana atmaya çalıştı gibi .. Bir de gerçekten eşime karşı samimi davranıyor. Bunun gibi birkaç hareketi daha oldu kısaca birinden bahsedecek olursam; kadın evden börek yapıp getirmiş oradaki herkese dağıttı eşimle bana da verdi. Daha sonra yanımıza uğradığında eşime dönüp “böreği beğendin mi?” dedi. Bana da garip geldi yani kimseye sormadı sadece eşime sordu, orda bende vardım iyi kötü tanışıyoruz arkadaş sayılırız hadi beni geçtim odada birkaç çalışan daha vardı onlara da sormadı mesela. Eşim de evet hocam güzel olmuş falan dedi.
Bir arkadaşıma bahsettim hareketlerinden arkadaşım da bilemedim evet yaptıkları saçma ve ayıp olmuş ama kesin bir şey diyemem belki kötü bir niyeti yoktur bilemeyiz dedi. Ama karakteri mi laubali yoksa sadece eşime mi böyle davranıyor bilmiyorum. Eşim ise mesafesini koruyor kadına karşı, mesafeli olması gerektiği gibi hareket ediyor. Kadının da art niyetli olmadığını düşünüyor yani ben açık açık bir şey demedim ama eşimin konuşmalarından bunu anladım. Şimdi bir şey desem kadının günahını alıyorsun diyebilir bana. Kadın da bir ara eşim hakkında bana “çok iyi bir insan kardeşim olarak seviyorum kendisini” falan demişti.
Kızlar ilk başta eşimi uyarmak istedim kadınla arasına mesafe koysun diye ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da sokmak istemedim. O nedenle bir şey dememeye karar verdim zaten eşim doğru düzgün karakterli biriyse kadının niyeti kötü de olsa Allahın izniyle bir şey olmaz eşim sınırını çizer kadına karşı mesafesini korumaya devam eder değil mi?
ben olsam uyaririm. ne münasebet beğendin mi soracak heee bayildim ne diyim yani bunu mu istiyorsun diyen olsa keşke. 13 yıldır sürekli çalışma hayatındayim kimsenin kocasına bırakın kocasını hiçbir erkeğe iş yerimde yaptığım ikram için "beğendin mi" diye sormadım. benim etik değerlerime pek uymayan bisey bu. Hadi sorsam da o kişinin karısının nişanlısının kiz arkadaşının yanında bu diyaloğa girmem yabi çok çiğ bir hareket. bence herkes duracağı yeri bilmeli.Yani kadının eşiyle de benim eşim arada görüşüyor arkadaşlar onlar da. Belki kadın bu yüzden eşime samimi diye düşünüyorum bazen ama tabi kimsenin niyetini bilemeyiz. Hani buna rağmen uyarsam mı sizce?
Eşini uyarabilirsin mesafe koysun diye. Kadınlar hissediyor.Kızlar uzun uzadıya anlatmak istemiyorum eşimin iş yerindeki bir kadından nem kaptım. Normalde de kendisini tanıyorum hiç gözüme batmamıştı ama son zamanlarda eşime karşı samimi davranıyor gibi, normal halini de biliyorum böyle samimi davranmıyordu ama son birkaç aydır eşimle aynı departmanda çalışıyorlar belki bunun da etkisi vardır.
Günahını da almak istemiyorum oda evli barklı iki tane çocuğu var beni de biliyor bebeğimiz olduğunu falan biliyor yani, görüşüp sohbet etmişliğimiz de var ama son görüşmemizde ben eşimin iş yerine uğramıştım o esnada kadın beni arka plana atıp eşimle konuşmaya sohbet etmeye çalıştı sanki ben orda yokmuşum gibi eşimle muhatap oldu şaşırdım açıkçası, biz eşimle konuşurken sohbeti bölüp araya da girdi kendini sürekli ön plana atmaya çalıştı gibi .. Bir de gerçekten eşime karşı samimi davranıyor. Bunun gibi birkaç hareketi daha oldu kısaca birinden bahsedecek olursam; kadın evden börek yapıp getirmiş oradaki herkese dağıttı eşimle bana da verdi. Daha sonra yanımıza uğradığında eşime dönüp “böreği beğendin mi?” dedi. Bana da garip geldi yani kimseye sormadı sadece eşime sordu, orda bende vardım iyi kötü tanışıyoruz arkadaş sayılırız hadi beni geçtim odada birkaç çalışan daha vardı onlara da sormadı mesela. Eşim de evet hocam güzel olmuş falan dedi.
Bir arkadaşıma bahsettim hareketlerinden arkadaşım da bilemedim evet yaptıkları saçma ve ayıp olmuş ama kesin bir şey diyemem belki kötü bir niyeti yoktur bilemeyiz dedi. Ama karakteri mi laubali yoksa sadece eşime mi böyle davranıyor bilmiyorum. Eşim ise mesafesini koruyor kadına karşı, mesafeli olması gerektiği gibi hareket ediyor. Kadının da art niyetli olmadığını düşünüyor yani ben açık açık bir şey demedim ama eşimin konuşmalarından bunu anladım. Şimdi bir şey desem kadının günahını alıyorsun diyebilir bana. Kadın da bir ara eşim hakkında bana “çok iyi bir insan kardeşim olarak seviyorum kendisini” falan demişti.
Kızlar ilk başta eşimi uyarmak istedim kadınla arasına mesafe koysun diye ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da sokmak istemedim. O nedenle bir şey dememeye karar verdim zaten eşim doğru düzgün karakterli biriyse kadının niyeti kötü de olsa Allahın izniyle bir şey olmaz eşim sınırını çizer kadına karşı mesafesini korumaya devam eder değil mi?
Kadınlar hisseder. Ayrıca ben bu kişi zaten gevşek herkesle laubali konuşur mantığını kabul etmem herkesle olabilir eşimle olamaz bitmiştir. Bir de ne alaka yok kardeşim gibi yok ablam gibi bu tarz söylemler bana hep savunmacı gelir. İş arkadaşi dersin geçersin aksi bir şey olmadığını kanıtlamaya çalışıyor gibi kardeşim gibi denilmesini sevmem. Benim çalıştığım ekipte de erkekler var ikram götürdüğüm zaman hiç kimseye özel olarak beğendin mi diye sormam eline sağlık der geçilir. Bilmiyorum ya bana sıkıntılı geldi bu konuKızlar uzun uzadıya anlatmak istemiyorum eşimin iş yerindeki bir kadından nem kaptım. Normalde de kendisini tanıyorum hiç gözüme batmamıştı ama son zamanlarda eşime karşı samimi davranıyor gibi, normal halini de biliyorum böyle samimi davranmıyordu ama son birkaç aydır eşimle aynı departmanda çalışıyorlar belki bunun da etkisi vardır.
Öyle mi dersiniz? Bilemiyorum gerçekten kafam allak bullak olduİşyerine falan gidip kendini rezil etme. Adamın evli olduğunu biliyorlar, seni görmeleri şart değil yani. Haaa evliymiş diyecek halleri yok. Kadın eşine asılacak olsa bunu senin yanında yapmaz zaten. Biz de iş ortamında konuşup gülüşürüz evliler bekarlar zaten biliniyor. Kötü bir niyeti olan farklı davranır emin olun. Samimi yazıp durmuşsunuz ama somut bir şey de anlatmamışsınız
bana da öyle geliyor malesef.. eşi orada değilken demekki samimiler ki eşinin yanında minik bir gövde gösterisi yapmış gibiSizin gözünüzde tabi ki mesafeli olacak özel de siz yokken nasıl eşiniz asla emin olamazsınız bu tavizi eşiniz vermese kadın gövde gösterisi yapmazdı
Boyle bi cevapla çok sakil durursunuz. Yapmayin böyle seyler baya bir id problemi var icinde.Benim eşim benim karımın böreği yanında bu idare eder der.Derdi biz karı koca bayılıyoruz böyle bozmaya eğlence oldu bu bize birbirimize anlatır güleriz cok yaşamasakta bu tarz şeyler Ters benimki bu tarz şeylerde biz ters tipleriz ya iyi niyet ve kötü niyeti anlıyor insan iş hayatı tecrübe.Karpuz kabuğu sokmak değil bu orda diyebilirdi eşiniz benim karımın böreği şef bu da elemanı olurdu yaniNe var bunda.
Bu yazdıklarıniz kadarıyla ben cok olumsuz bir enerji almadim ama eğer siz çok rahatsız olduysaniz biraz izleyin derim.Kızlar uzun uzadıya anlatmak istemiyorum eşimin iş yerindeki bir kadından nem kaptım. Normalde de kendisini tanıyorum hiç gözüme batmamıştı ama son zamanlarda eşime karşı samimi davranıyor gibi, normal halini de biliyorum böyle samimi davranmıyordu ama son birkaç aydır eşimle aynı departmanda çalışıyorlar belki bunun da etkisi vardır.
Yok yazmıyor yani şimdiye kadar iş haricinde konuştuklarını görmedimBu yazdıklarıniz kadarıyla ben cok olumsuz bir enerji almadim ama eğer siz çok rahatsız olduysaniz biraz izleyin derim.
Bu arada iş arkadaşı kişisi wpden falan yazıyor mu is harici?
Kadında eğer bir art niyet yoksa kaba bir davranış olur, bir de kendini komik duruma düşürebilir. Bence gözlemlemek en iyisi şu aşamadaVala o böreği beğendin mi diye sorduğu an diyecektin ki kocama böyle gereksiz soru sorma. Bir kadın olarak bana sorman yeterli diyecektin. O zaman kendini toplardi. Ya da seni yok saydığını zannettiğin zaman devreye girip bir dk. buradayım evet ne demiştin ben de dahil olayım diyecektin.
Ben olay sıcak iken müdahale etmeyi seven tiplerdenim. Yani sonradan eşin uyarılması anlamsız geliyor. Ortamda kocama bakan birini görürsem ( ki o genelde kendi işiyle meşgul olur farkında bile olmaz) ona hissettirmem. O bakan kişiyi gözlerimle döverim. Sıcak müdahale iyidir.
Fazla laubali ve eşin yüz verdikce tepesine çıkarır. Bidaha lafını keserse rica etsem beni eşimle yalnız bırakabilirmisin ziyaretine geldim malum deyin lafı ağzına tık yollaKızlar uzun uzadıya anlatmak istemiyorum eşimin iş yerindeki bir kadından nem kaptım. Normalde de kendisini tanıyorum hiç gözüme batmamıştı ama son zamanlarda eşime karşı samimi davranıyor gibi, normal halini de biliyorum böyle samimi davranmıyordu ama son birkaç aydır eşimle aynı departmanda çalışıyorlar belki bunun da etkisi vardır.
İş yerlerinin çoğunda çalışma alanına ziyaretçi girişi yasaktır. Konuya yazan çoğu kişi konuda bahsi geçen kadının orda çalıştığını unutuyor sanırım. Ne zamandan beri bir iş yerine ziyarete giden ziyaretçiler diğer çalışanlara ayar verebiliyor ?Fazla laubali ve eşin yüz verdikce tepesine çıkarır. Bidaha lafını keserse rica etsem beni eşimle yalnız bırakabilirmisin ziyaretine geldim malum deyin lafı ağzına tık yolla. Gerekirse alınsın herkes yeri zamanı çizgisini bilmeli. Sen daha baskın olmalısın. Eşin de biraz stop etmesi lazım her dakka her saniye konuşulmaz her fırsatta sohbet edilmez.
Açıkcası benim midem bulandı sonuçta sinek küçük olur ya mide bulandırır o hesap. Hani neyi ıspatlamaya göstermeye calışıyor? Bence onu şaşırtmalısın bidahakine ve en önemlisi eşinle bunu evde konuşmalısın hoşuna gitmediğini söylemelisn. İçine attıkca seni kemirir.
Kusura bakmayın çizgisini aşan herkes ağzının payını alır sizin kocanız sürekli aynı iş ortamında biriyle bu laubalilikte olsaydı emin olun sizde ayar verirdiniz. Küfür yok kavga yok saç başa girme olayı yok kocamla bişey konuşucam yalnız bırakabilirmisin diyilebilir o kişi de seveeee seve alınabilir :)İş yerlerinin çoğunda çalışma alanına ziyaretçi girişi yasaktır. Konuya yazan çoğu kişi konuda bahsi geçen kadının orda çalıştığını unutuyor sanırım. Ne zamandan beri bir iş yerine ziyarete giden ziyaretçiler diğer çalışanlara ayar verebiliyor ?
İş yerinde ziyaretçinin ne işi var ? Eşiyle, arkadaşıyla görüşmek isteyen; yemek arasında, mola süresinde iş yeri dışında istediği gibi görüşebilir.Kusura bakmayın çizgisini aşan herkes ağzının payını alır sizin kocanız sürekli aynı iş ortamında biriyle bu laubalilikte olsaydı emin olun sizde ayar verirdiniz. Küfür yok kavga yok saç başa girme olayı yok kocamla bişey konuşucam yalnız bırakabilirmisin diyilebilir o kişi de seveeee seve alınabilir :)
Seni bu durum neden bukadar rahatsız ? etti isteyen istediği zaman gider görür kocası rahatsız olmamış sen niye bukadar rahatsız oldun ?hayırdır hikayedeki kadınmısın tövbe tövbeİş yerinde ziyaretçinin ne işi var ? Eşiyle, arkadaşıyla görüşmek isteyen; yemek arasında, mola süresinde iş yeri dışında istediği gibi görüşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?