Eşimin iş arkadaşı

Benim de eşimin arkadaşları var şöyle düşünün ne kadar samimi olabilirler kadının eşi ile eşiniz olabilir ama bundan yüz bulup kadının da samimi olmaya kalkmasi ne münasebet ayrıca orada siz varken tavrı hiç hoş değil tam tersine düşünün olayı siz onun eşine sorsaydınız nasıl olmuş diye sizin eşiniz ve o kadın ne düşünürdü ?

Ayy helal olsun tam benim kafa yapısı valla

Eşime güveniyorum bence farkında bile değil kadının davranışlarının. Uyarsam mı uyarmasam mı çok ikilemde kaldım açıkçası
Farkında olmaması daha kötü değil mi? Arkadaşlar yazmışlar laf arasında güzelce söyleyin

Yani ben o an pek müdahale edemedim ama keşke etseymişim. Şimdi eşimi uyarmayı düşünüyorum çok da üstünde durmadan

Hmm yani söyleyeyim mi eşime? Çok ikilemde kaldım bu konuda. Şu börek konusu mesela size de tuhaf gelmedi mi bir eşime sorması?
Onca kisi varken esinize sormasi ona kiymet verdigi anlamina gelebilir ama bu illa cinsel bir cekim olmasini gerektirmez. Ben daha cok gereksiz yere ortaya atilmis "kardesim gibi seviyorum" vurgusundan rahatsiz olurdum mesela, sorulmadan edilmeden bunun vurgulanmasi gereksiz cidden.

Esinizle xx arkadasinin tavirlari degismis sanki biraz, umarim ben yanlis anliyorumdur ama sen kendini biraz cek bana kalirsa gibi bir konusma yapabilirsiniz.

Öyle şeyler okuyup görüp duruyoruz ki kadının evli ve çocuk sahibi olması ahlaklı olduğunu göstermez. Dikkatli olmanızda fayda var. Size yaptığı davranista çok terbiyesize ben de olsam rahatsiz olurdum. Eşinizle güven iliskiniz var bu iyi bir şey. Yine de bu durumun hoş olmadığını uygun bir dille eşinize anlatın. Ben elalemin adamına börek yapsam ve beğendin mi diye sorsam sen nasıl hissedersin gibi. Eşiniz mesafe koysun iş ile ilgili dipdibe ve laubali olacak bir gereklilikleri yoktur. Gerekirse börek yemesin reddetsin. Elalemin kadını gelecek laubaliligi had bilmezligi ile benim evimin huzurunu bozacak.

O zaman akşam eşime bu konuyu açıp hani biraz daha dikkatli olursan sevinirim kadının hareketleri pek hoşuma gitmedi gibisinden tatlı bir konuşma yapayım

Eşim zaten mesafesini koruyor gördüğüm kadarıyla. Sizce de rahatsız olmakta haklı mıyım yoksa ben mi abartıyorum? Mesela bu börek konusu bana tuhaf geldi açıkçası
Sizin gözünüzde tabi ki mesafeli olacak özel de siz yokken nasıl eşiniz asla emin olamazsınız bu tavizi eşiniz vermese kadın gövde gösterisi yapmazdı

Nem kapma sebebiniz sadece burada yazdıklarınızsa bana abartı geldi yani böreği beğendim mi diye sorabilir . Özel olarak iş saatleri dışında arar sorar mesaj atar temas eder yakın durmaya çalışır sürekli yardım isteme ayağına etrafında tutar o zaman anlarım ama sadece anlattıklarınız kadarıyla ben öyle bir şey göremedim. Evet siz de oradasınız ama siz onun iş arkadaşı değilsiniz tabii ki ilk ona sorabilir hani size de sorsa güzel olurmuş da bunda bir şey yok

Kadınlar hisseder. Erkekler de salağa yatarlar ama her şeyi farkederler bence gayet normal ya da kardeşim gibi falan hikaye bunlar. Benim olduğum yerde beni yok sayan kadının da niyetinin iyi olduğunu düşünemem. Bana göre evli olması ailece görüşmeniz tanışmanız da bir şey değiştirmiyor artık, neler duyuyoruz neler görüyoruz.

Eşinizi uyarmakta, kışkırtmadan rahatsızlığınızı dile getirmekte fayda var. Eşinize tabiki güveneceksiniz ama temkinli olmakta da fayda var.

Yani bana da sorsaydı hiç aklıma takılmazdı belki de. Unuttuğunu sanmıyorum bilerek sormadı bence. Eşimi bir yandan uyarmak istiyorum akşam konusu geçerse uyarayım diyorum ama bir yandan da aklına düşürmesem daha iyi olur diyorum.

Kişiliği düşündüğünüz gibi olsa herkese aynı olur sadece eşinize değil.
Ayrıca iş yerinde sadece ufak stajyerler kardeş gibi olur gerisi iş arkadaşıdır. Ne samimiyetin varda kardeş gibi oluyor veya neden esiniz böyle birsey soyleme ihtiyacı hissetti

Erkekler salak değil. O da farketmiştir ama umursamıyordur. Size işyerime gel demesi belki bu sebepten bile olabilir. Yılışık kadınları hiç sevmem ama kocam da gereğini yapıyorsa o daha gurur verici. Eşiniz orda sizinle ilgilendiyse dönüp sizi konuşmaya kattıysa kadın mesajı almıştır.

O zaman akşam eşime bu konuyu açıp hani biraz daha dikkatli olursan sevinirim kadının hareketleri pek hoşuma gitmedi gibisinden tatlı bir konuşma yapayım
Eşini de havaya sokma emi. Kendini begeniliyormus hissine kapılıp bir şey zannetmesin. Erkeklerin bir çoğunun huyudur havalanma.
İsterseniz hiç bahsetmeyin bu yakın tarihte bir kaç kez daha gidin işyerine gözlem yapın öyle hareket edin. Aceleci davranıp kendinizi hakliyken haksız konuma düşürmeyin. Bebeğiniz 15 aylikmis çok küçük degil aslında gitmenize mani değil.

Yani evet bende bu yüzden uyarsam mı uyarmasam mı diye ikilemdeyim havalanmasın diye, bide eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemem aslında zaten ben demeden kendisinin mesafe koyması gerekmez mi? Benim dememe gerek var mı gerçekten? Kararsızım bu konuda

Eşiniz memurmuş. Hangi devlet kurumunda eşler çocuklarıyla ziyarete gidip, oturabiliyor ?
Konunuza göre sizin kadınla bir samimiyetiniz yokmuş gibi görünüyor. Eşiniz kadınla iş arkadaşı, kocasıyla da arkadaşmış.

Kadın iş arkadaşlarına bir ikramda bulunmuş. Belki iş arkadaşları olarak aralarında bir sohbet vardı öncesinde. Durduk yere size gelip niye böreğin nasıl olduğunu sorsun ? Kadının mesai arkadaşı siz değilsiniz, size de nezaketen selam vermiştir herhalde.

Son düzenleme:
Kadının yaptığı hadsizlik ama eşiniz mesafeliyse onu uyarmaya gerek olmadığını düşünüyorum böyle bir mesele için. Çünkü hayırdır neden falan diyecek ve söylediğiniz şey erkekler için çok da önemsenecek bir şey değil. Bence bir kere daha gidin ama mutlaka bir bahaneyle. Tekrar bakın bakalım nasıl davranacak. Çünkü ilk defa böyle davrandı dediniz. Baktınız yine aynı tavırdaysa o zaman bahsedecek bir şeyleriniz olur. Bir de mesajlarına arama kayıtlarına bakın bakalım kadından gelen bir şeyler var mı.

Acaba eşiniz böyle bir durumun farkında mı değil gibi geldi bana. O yüzden sakince geri planda bekleyin. İş yerinde ziyarete daha çok gidin ve sadece gözlemlemeye çalışın.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalim ama göz göre göre de meydanı boş bırakmayalım. Baktınız kadın aynı laubalilikte, esiniz de bu durumu yadirgamiyor bir ayar çekersiniz.

Ben de çalışan bir kadınım. İnanın bazı kadın ve erkekler (genelde evli olanlar) çok sınırsız. Şaka, kahkaha yeme içme ayağına her şeyi konuşup gulusup egleniyorlar. Normalleri bu. Bana uymadığı için tercih etmiyorum bu tip ortamlari. Bence erkek de kadın da biraz kendini bilecek.
Kadın börek yapmış gelmiş sizin eşinize beğendin mi diye soruyor git sor bir hanım arkadasina. Ne alaka yani elin kocası senin boregini begense ne begenmese ne. İkram edersin, teşekkür eder afiyet olsun dersin konu kapanır. Beğendin mi ? Hee beğendim bayıldım eline sağlık enfes mı diyecek. Saçma salakca bir konusuk.

Ben mi çirkefim bilmiyorum ama ben olsam kadına o an sorardım kimseye sormadın niye eşime soruyorsun derim açık açık .

Önce kadın ayağını denk alsın adama yaklaşan o.Eşime de ayrı bir konuşma yaparım tabi oradan kadınla kavga etmeden çıkarsam

İşyerine falan gidip kendini rezil etme. Adamın evli olduğunu biliyorlar, seni görmeleri şart değil yani. Haaa evliymiş diyecek halleri yok. Kadın eşine asılacak olsa bunu senin yanında yapmaz zaten. Biz de iş ortamında konuşup gülüşürüz evliler bekarlar zaten biliniyor. Kötü bir niyeti olan farklı davranır emin olun. Samimi yazıp durmuşsunuz ama somut bir şey de anlatmamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…