Eşimin iş arkadaşı

Yani evet benim de içime dert oldu uyarsam iyi olur, bide benim eşim kadının eşini de tanıyor arada görüşüyorlar. Kadın bundan dolayı eşime yakın davranıyor olabilir mi? Hani sonuçta eşiyle de arkadaş ya

Yani evet benim de içime dert oldu uyarsam iyi olur, bide benim eşim kadının eşini de tanıyor arada görüşüyorlar. Kadın bundan dolayı eşime yakın davranıyor olabilir mi? Hani sonuçta eşiyle de arkadaş ya

Belki çalıştığı ortamda kendine en yakın eşini hissetmiştir eşiyle arkadaş kadın senle arkadaş diye amaa sen varken o şekilde davranması gerçekten yanlış benim zoruma giderdi açıkçası ve dediğim gibi bu devirde gercekten kimseye güven olmuyor senin gözün üstünde olsun yinede hoş bazıları inada bile yapıyor ama yinede sen dikkatli ol ben böyle insanlardan hiç hazetmem

Eşim zaten mesafesini koruyor gördüğüm kadarıyla. Sizce de rahatsız olmakta haklı mıyım yoksa ben mi abartıyorum? Mesela bu börek konusu bana tuhaf geldi açıkçası
Cocugunuz bir yaşını geçmiş artık küçük sayilmaz gayet işyeri ziyareti yapılabilir. Hatta pembe yalanlar da olur çocuk baba baba dedi bizde geldik falan gibisinden. Normalde dış görünüşünuz nasıl bilemem ama birazda şıkır şıkır gidin. Dosta güven dusmana korku lazım bazen

Bir insan börek yapıp ikram ettiğinde ya bana ve eşime soracak yada direkt bana soracak. Beni görmezden gelip eşime beğendin mi? Diyemez buna eşiyle tanışık olmamız bile yetmez. Hoş değil, kendi kendine kuruntu yaptığını düşünüyorsun biliyorum ama niyet iyi olsa bile bazen kurallar tektir bu sebepten ötürü sen eşini tatlı dille uyar anlat. Ama çok takılmamış gibi de gözük, sohbeti başlat işten güçten sonlara doğru çıtlat çok üstünde durduğunu çaktırma.

İş yerleri gezme yeri değildir.

Peki bu börek konusunu açsam mı konuşurken? Şimdi adam demesin bunu mu taktın kafana ben fark etmedim bile

Peki bu börek konusunu açsam mı konuşurken? Şimdi adam demesin bunu mu taktın kafana ben fark etmedim bile
Benim dikkatimi çekti, neden sadece sana sordu ki sanki ben yokmuşum gibi garip dimi? Aman neyse o da biliyordur ikimize de sorulması gerektiğini ama belki akıl edememiştir diyip konuyu değiştir anlar eşin çok üstünde durmamış gibi yap yani

İş yerleri gezme yeri değildir.
Oturup çay çorba icsinler demedim zaten ortada ekstrem bir durum olduğu için dedim. ZİYARET dedigimde ne anladınız bilemedim ZİYARET kelimesi kısa süren aktivitelerdir geçerken uğramak gibi. Belli iki işyerleri nazi kampi değil börek çay muhabbeti olduğuna göre. Konu sahibine öneri olarak sundum

hayatta kimseye güvenmem. bu mümkün bile değil. eşim mesafeli demişsiniz siz oradaydınız diye öyle davranmış olma ihtimali yok mu sizce? bence var. olabilir yani. en son çok yakın bir akrabamin 14 yıllık eşini 5 yıldır evli iki çocuklu bir kadın ile aldattığını da duyunca güven konum iyice yerle bir oldu. karısı ile ilgili de bana kadınlık yapmıyor diye konuşuyor ahlaksız. erkekler çok kötü erkekler çok acımasız ve pis nefisli. eşiniz yapmıştır yapmamıştır yapıyordur veya hiç aklında yoktur bilemem ama bence bir çoğu fırsat bulsa yapar. Allah onları iyi etsin ahlak yoksunları

Eşime güveniyorum bence farkında bile değil kadının davranışlarının. Uyarsam mı uyarmasam mı çok ikilemde kaldım açıkçası

Eşime güveniyorum bence farkında bile değil kadının davranışlarının. Uyarsam mı uyarmasam mı çok ikilemde kaldım açıkçası
Valla bende eşime güveniyorum ama ne olursa olsun uyarirdim herkes yerini bilsin diye ki bu benim 2nci evliliğim eşimi çok seviyorum ama asla hata yapmaz diyemem heleki karsisinda beni hiçe sayarak kocamla ilgilenen bir kadın varsa güvenme kimseye yapmaz deme uyarıp Uayrmamak sana kalmış ama gözün hep üstünde olsun burdaki herkes sonunda sen üzülme diye sana fikir veriyor

sizce farkinda olmama ihtimali olabilir mi? sızım fark ettiğiniz hareket onun gözünden kaçmış olabilir mi? bence sadece mış gibi yapar. erkekler çok zeki çok cin ama sizi sinirlendirmek istemediği için farkında değilmiş gibi yapar. eşiniz çok ahlaklidir ona bisey demem kadın kötü davranmış siz varken. bence rahatsızlığınızı dile getirin

Herkesin ben üzülmeyeyim diye fikir verdiğini biliyorum tabiki, o nedenle buraya konu açıp yazdım. Kadının eşi de benim eşimle arkadaş arada görüşüyorlar bir şey lazım olsa eşimi arar falan hani bunları düşündüm yine de uyarsam mı? Gerçekten bir dış göze ihtiyacım var bu konuda

Yani kadının eşiyle de benim eşim arada görüşüyor arkadaşlar onlar da. Belki kadın bu yüzden eşime samimi diye düşünüyorum bazen ama tabi kimsenin niyetini bilemeyiz. Hani buna rağmen uyarsam mı sizce?

Gıcık olurum böyle tiplere 18 yaşımdan 25 yaşina kadar çalıştım,aşçıyım mutfakta hep erkek egemenliği vardır kimseyle vıcık vıcık olmadım asla herkesle olması gereken mesafemi korudum bu nişanlıyken de böyleydi asla sevmem böyle şeyleri suan 29 yaşındayım baksan çoğu insana göre çocuk kalirim ama hala bilirim nerde ne yapmam gerekeni ayıp komşuya giderken bile eşi evdeyse gitmem veya eşi geldi mi hemen kalkarım sevmem böyle şeyleri apt da görsem iyi günler abi der geçerim asla asla eşli görüştüğümüzde bile gerekmedikçe başka biri ile ikili diyaloğa girmem eşler olarak sohbet ederiz,haklısınız bazı insanlar evli mi çocuğu mu var hiç dinlemiyor siz gene de temkinli olun

Çok özür dileyerek bir örnek vercem belki yanlış bişey ama söylemek istedim genelde pek ilgilenmem ama Müge Anlı'ya baktım dün kadın eşinin kardeşi ile kaçmış yani hayatımızda böyle örnekler varken kime guvene biliriz kötü ahlaklı insanlar hayatımızda hep var keşke olmasalar ama her zaman olacaklar duygusal boşluk diye birşey de var küçücük ilgiyi bile çok bişeymiş gibi algılayıp o boşluğa düşenler var kimseye yapmaz dememeliyiz biz önlemimizi alalimda hâlâ aynı şekilde devam ediyorsa oda onun karaktersizliği dir hoş yanlış bir hareket görsem (yolarım ) ama dedim gibi sen alttan alttan uyar burdaki her arkadaştan fikir aldın aklına bişeyler yatmıştır muhakkak ki söyleyeceğin şeyleri kafanda belirlemişsindir bence

Evet benimde dikkatimi çekti bende hiç sevmiyorum laubali mi desem ne desem bilemiyorum hiç hoşuma gitmedi. Ama şöyle bi detay da var yukarıya yazmamıştım; benim eşim kadının eşiyle de arkadaş görüşürler ara sıra, iyi de anlaşırlar. Hani kadın bundan dolayı eşime samimi davranıyor olabilir mi? Yine de uyarsam mı sizce eşimi?

Vala o böreği beğendin mi diye sorduğu an diyecektin ki kocama böyle gereksiz soru sorma. Bir kadın olarak bana sorman yeterli diyecektin. O zaman kendini toplardi. Ya da seni yok saydığını zannettiğin zaman devreye girip bir dk. buradayım evet ne demiştin ben de dahil olayım diyecektin.

Ben olay sıcak iken müdahale etmeyi seven tiplerdenim. Yani sonradan eşin uyarılması anlamsız geliyor. Ortamda kocama bakan birini görürsem ( ki o genelde kendi işiyle meşgul olur farkında bile olmaz) ona hissettirmem. O bakan kişiyi gözlerimle döverim. Sıcak müdahale iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…