Adamı yakalamasanız aldatacaktı değil zaten aldatıldınız. Sonuçta sizi aldatmayı istemiş, düşünmüş, konuşmuş. BOŞANAMAMIŞSINIZ. Kadına hakaret edip eşinizle olunca kuyruğu dik tutmuş olmadınız söyleyeyim. Cesareti olmayan herkes gibi kabul ettiniz sadece. Kadın düşükse eşiniz daha düşük biriymiş. Bunu da kabul edin.
Aynı durumun benzerini yaşadım ama ben sevgiliydim. Adam flört ediyordu ve yakaladım. Direkt çıkardım hayatımdan. Bir cümlesini bile duymadım daha sonra. Yaşadınız mı diye sorduğunuz için yazdım. Maalesef evlilik ve sevgililik bir değil. Ortada çocuk var. Gözü kapalı yürüyemiyorsunuz. Buna da bir şey demiyorum. Kadın şöyle böyle demeden önce suçu kendi kocalarınızda arayın. Ben karşı tarafa hiçbir hakarette bulunmadım bu olaylarda. O da çok istekli idi oysa. Asıl sorun sevgilimdeydi zira ihaneti isteyen oydu. Beni küçük düşüren sevgilimdi karşı taraf değil. Bu çizgiyi anlamıyorsunuz.
Konu sahibi sizin durumunuzda da aldatma var. O görüşmeler planlı yapılmış. Konuşmalar vs. bildiğiniz flört. Aşkım demedi diye saçma bir tartışmaya girmişsiniz. Çocuk için düzen için devam etmek istiyorsanız edin. Kavga, tartışma ile sürdürüp daha fazla ailenize zarar vermeyin. Sizin eşiniz de son derece düşük biri ayrıca iyi bir baba olsa çocuklarının yanina flörtünü sokmazdı söyleyeyim.[/QUOT
Yanlış anlaşılma oldu yine .ben yazdım flört varı konuşma olduğunu zaten.ben demesem siz nereden bileceksiniz.askim demedi aldatma olmadı demiyorum ki,öyle bir kelime de suçlu ben olmayacaktim.simdi boşanmaya kalkıyorum suçlu benim neymiş çocuklar mahvolirmus ailem baskı yapıyor bana.cicugum olmasa aşkım demese de bosanirim ki