- 25 Aralık 2017
- 773
- 2.120
Ailem diyorki bu adam iyi adam zamanında sana iyi davrandı.cocuklarina düşkün insan hata yapamaz mı. Belkide evliliğin daha iyinolacak boşanmak için acele etme.bir kaç yıl sonra yine aynı duygulara sahip olursan boşan yada aynı şeyi yaparsa hemen boşan.ama yapamaz o hatasını anladı pişman oldu.bu bir aldatma degil bir hata.belki bir boşluk anında konuştu.onemli olan sana bundan sonraki davranışları diyorlar.ben ailemin yanına geldim.bir hafta sonra eşim gelecek bakalım kopma olacak mı aramızda .buna tahammül edemez isem ailemi de dinlemeyeceğim. Boşanacağım.
Merhaba, sizin profilinizden konuya yazdıklarınızın tamamını okudum ve pek aktif olmamama rağmen, yazmak için girdim.
Aklı başında, sağlıklı düşünen, gururlu ve iyi bir eş olduğunuzu düşünüyorum. Yaşadığınız hayal kırıklığını ve güvensizliği de anlıyorum, çok zor olmalı. Fevri çıkışlarınız, belki de kendinizinden beklemediğiniz davranışlarınız (kadını, müdürü aramak, takip konusunda takıntılı hale gelmek) için kendinizi suçlamayı ya da kötü hissetmeyi bırakın. Eşiniz sizi hayal kırıklığına uğrattı ve bu travmatik bir deneyim. Farkındalığınız yüksek ve oldukça sağduyulu davranıyorsunuz.
Eşinizin mutlu bir evlilik içerisinde böyle bir hata yapması çok üzücü ama eşiniz bir insan. Hayat boyu beraberlik hedeflediğiniz kişinin farklı alanlarda da farklı hataları olmuştur. Kimse mükemmel değil. Size karşı bir hadsizliği, olay öncesinde ve sonrasında büyük bir saygısızlığı yok.
Benim sevgilim (5.5 yıldır beraberiz ve birlikte yaşıyoruz), benzer seviyede bir macerası yaşayıp, öğrenme şansım olmamasına rağmen, bana bunu söylemişti ilişkimizin 2. yılında. Çok düşünüp, çok zorlanmıştım ama sizin gibi zamana bırakmaya karar verdim. Şu anda iyi ki böyle bir şey yaşamışız diyorum. Çünkü erkek arkadaşım konunun ciddiyetini ve maliyetini ufak hasarla öğrendi.
Ben kıskanç ve takipçi bir insan değilim, olaydan sonra bir süre kendime gelemesem de hala da değilim. Bence evliliğinize ve eşinize bir şans daha verin. Hayat uzun. Hayatı paylaşmak zor. İnanın eşiniz de sizi salak yerine koyduğunu düşünmüyordur. Pişmanlığına bakılırsa, çok üzgün. Ha diyelim ki değil? Anladığınız anda arkanıza bakmazsınız.
Konuşmak isterseniz, mesaj da atabilirsiniz.