İsten ayrılması gerektiğini net bir şekilde söylediğimde bana şunları söyledi.işimi seviyorum 15 yılımı verdim.senin şüphelerin yüzünden işimi bırakamam dedi.ama ben de guvenmemeye devam ederim dedim.o da bu senin sorunun neye inanmak istiyorsan inan.boşanmak istiyorsan boşan dediAynen öyle. Rest çekip büyük oynayacaksınız. Her türlü kaybedeceksiniz çünkü böyle. Ya bu yapılacak ya da benim de çocuklarımın da yüzünü kolay göremeyeceksin diyeceksiniz. Dik güçlü duracaksınız. Dırdır etmeyecek az öz konuşup topu eşinize atacaksınız. Yoksa ayrılalım diyeceksiniz. Sonuna kadar gideceksiniz. Ya o kadının ya da eşinizin işten ayrılması kesinlikle gerekli. Ayrıca o kadının mutlaka ailesine de ulaşın. Ya da eşinize eğer biri işten ayrılmazsa kendisiyle birlikte o kızın da hayatını tepetaklak edeceğinizi bütün sülalesine ulaşıp anlatacağınızı söyleyin.
Ya da takipte kalın sakin kalım tamam peki deyin. Bir şey yakalarsanız yine boşanırsınız. Bana göre bu ihtimalde kocanızın o kadına yeniden meyletme ihtimali daha çok. Üstüne utanmadan evlenme ihtimalleri de var bir iki yıla. Özür diliyorum ama fikrim bu.