- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Sizce bu masum mu?Şifresini değiştikten sonra iki gün boyunca şifresini vermedi.zorladim tehdit ettim sana güvenmem dedim yani.bu kez de şöyle yaptı tamam vereyim ama silerim Instagram i dedi.bir de kızın bundan 6 yıl önceki fotokarina yorum yapmış ninem diyerek.o fotoya yorum yapmak için bayağı kızın profili incelemek gerek.surekli kızı. Fotolarini like liyor
Aynen aptallık yaptimKeske daha akilli davransaydinizda hesap sormasaydiniz hemen takip etseydiniz biraz boyutunu anlasaydiniz mevzunun
Beni rahatlattı rahatlattin gerçekten.abartiyorum değil mi sacmaliyorum.gece mesajlasmalari ve espriler kafama tajtim
Ne yapmalıyım adam yemin ediyor
O zaman şüphelen canım.. çünkü ben eşimin bütün bayan arkadaşlarıyla tanışığım nasıl insanlar olduğunu biliyorum..eşin deseydiki tanıştırayım sizi sende gör nasıl iyi bir kız diye o zaman hak verirdim eşine ama madem tanıştırmıyor o zaman var bişiler.Tanışalım kızla dedim istemedi.dediki ne alaka der dedi
İlk defa takip etmiyorsun ya,bütün şifrelerini bilirim diyosun.bu zamana kadar olmadi da neden simdi rahatsiz olmus?Şifreyi onu takip etmemden rahatsız olduğu için değişmiş
İşine gelmez de ondanTanışalım kızla dedim istemedi.dediki ne alaka der dedi
Ama eşim her kızla boyle konusmuyir taniyorut onu.ve ben mesajlarını okuduğumu söylemeden önce şöyle dedim.aksam sana soracaklarim var dedimd da diğer odada mesajları sildi hemenbir kadınla erkeğin esprili konuşmasında ne gibi sıkıntı olabilir ki?
iyi anlaşıyorlardır.
eşiniz her iyi anlaştığı kişiye aşık olacak potansiyelde değilse sorun yok.
birde şifre değişmiş kesin aldatıyor diyenlerin gazına gelmeyin.
çocuk gibi kontrol edilmek istemiyor adam belki. kusura bakmayında arkadaşlarımla mesajlaşmalarımın okunması üstüne bundan suçlanmak benimde hoşuma gitmez. bende olsam eşiniz gibi yapardım.
Bana iyi davranır ama biz çok sakinizdir evde ve çok yorukdum der beni hiç dinlemez.hatta ben ona isimle ilgili bir şey anlattigimda beni ilgilendirmiyor senin iş yerinde olanlar işi işte bırak dedi o günden beri anlatmamEsinizin o kizla iyi vakit geciriyor, egleniyor sakalasiyor, iki saatte bir mesaj atiyor. Size karsi da boyle mi? Degilse cok yaralayici, kim esinin kendi disinda bir kadinla bu kadar ilgilenmesini eglenip mutlu olmasini hoşgörüyle karşılar ki
Kk üyeleri haksız çıkmaz bunlar bildiğin flört evresinde o zaman.Ama eşim her kızla boyle konusmuyir taniyorut onu.ve ben mesajlarını okuduğumu söylemeden önce şöyle dedim.aksam sana soracaklarim var dedimd da diğer odada mesajları sildi hemen
Ee tabi seni biraz oyalacak bu defada gizli yapacak çünkü eve gelince mesaj atmayacak ama işyerinde aynı samimiyet devam edecek.. sakın takibi bırakma birde ikinci telefon kullanma ihtimali yüksek olabilir bunuda göz ardı etme..Son durumumuz su ben onla barıştı m çünkü ispat edemiyorum.soz verdi bana o kızla yazismayacagina.cicujkarin önünde tartışmak iyi olmuyor.bana bunu ogrendigimden beri çok sıcak davranıyor hediye falan aliyor