Eşimin Instagram'da ki takip ettiği kaslı kadınlar...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Adamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?

Adamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
Bdv de dur daha neler duyacağız
Kaslı erkekler iyide kaslı kadın bilemedim şimdi

Onlar hiç güzel olmuyor ki. Model falan olsa tamam da. Belki sadece meraktir. Hemen yaftalamayin ve sorun neden takip ettiğini.

Kaslı kadın deyince aklımıza öyle üçgen pernir gibi vücutlar gelmesin bayanlar.. Fitness son yıllarda kadınlar arasında da çok moda. Gayette kadınsı taş gibi hatunlar oluyor.

Peki bu kadınlar spor ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler paylaşıyorlar mı ? Ben de fitness antrenörlerini (erkek) takip ediyordum inst. varken amaç bilgi edinmekti, öyle bişey olabilir mi ?

Kendisine sordun mu,kendisimi takibe aldı,yoksa alınmış mı,takipçi sayısı artırma vs gibi birşey de olabilir haberiniz olmadan karşı tarafı takibe alıyorsunuz eğer karşı taraf böyle birşey kullandıysa.

Kaslı kadın deyince aklımıza öyle üçgen pernir gibi vücutlar gelmesin bayanlar.. Fitness son yıllarda kadınlar arasında da çok moda. Gayette kadınsı taş gibi hatunlar oluyor.

Peki bu kadınlar spor ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler paylaşıyorlar mı ? Ben de fitness antrenörlerini (erkek) takip ediyordum inst. varken amaç bilgi edinmekti, öyle bişey olabilir mi ?
Evet bayağı sexi kadınlar. Ve ayrıca çok açık giyimli. Ama benim bakacağımı düşünmedi zaar, niye ayan beyan takibe alsın ki?

Kendisine sordun mu,kendisimi takibe aldı,yoksa alınmış mı,takipçi sayısı artırma vs gibi birşey de olabilir haberiniz olmadan karşı tarafı takibe alıyorsunuz eğer karşı taraf böyle birşey kullandıysa.
Sormadım. Ama sizin dediğiniz gibi bişey olacağını sanmıyorum.

Evet bayağı sexi kadınlar. Ve ayrıca çok açık giyimli. Ama benim bakacağımı düşünmedi zaar, niye ayan beyan takibe alsın ki?
Dediğim gibi egzersiz videoları paylaşıyorlarsa onları takip ediyor olabilir.

Mesela Zuzka Light, Kayla İtsines gibi instagram sporcuları var. Onlar gibi mi ?

Kendisine sorabilirsiniz fakat kötü bir niyeti olmayabilir.
Örneğin instagramda bir sayfa var. Kendisi yaşam koçu.
Takip etmemdeki amaç beslenme veya fitness ile ilgili faydalı bilgiler paylaşıyor.
zaman zaman kaslı kadın veya erkek resmi de koyuyor.
Fakat amacım kesinlikle sapıklık değil:D Belki eşinizin de fitness a ilgisi vardır.

Eşiniz sporla ilgileniyorsa veya niyeti varsa spor videolari için olabilir zira bilgide veriliyor. Son zamanlarda fitnees ile ilgileniyorum insta profilim kadınlı erkekli sporcularla dolu. Bi gün evlenwsem eşim erkek olanlari sil dese çok pis bozarim heralde. Gözde perde yok bu mantikla filmde izlemeyelim sokagada çıkmayalım etraf taşlarla kaynıyor.

Belki sizin en gıcık olduğunuz nokta eşinizin böyle kadınları begenirken sizin öyle olmayisiniz. Bundan dolayida kendinizi eksik hissetmeniz. Öyle bi probleminiz yoksa cokta sallamayin bi ara saka yollu bi laf sokma bi takilmaca dile getirirsiniz durumu

Onlar gibi spor yapıyorlar ama bayağı dekolteli ve sexi hepsi.
Anlıyorum ama ben kendimden örnek verecek olursam ben de adamları takip ediyordum ama spor öncesi sonrası beslenme, hangi hareket hangi kas grubunu çalıştırır bu tür şeyler öğrenmek için. Farklı gözle bakmam söz konusu dahi olmadı.

Eşiniz spor yapan biri mi ?

Dediğim gibi egzersiz videoları paylaşıyorlarsa onları takip ediyor olabilir.

Mesela Zuzka Light, Kayla İtsines gibi instagram sporcuları var. Onlar gibi mi ?

Konu sahibi okumaa !!!

Valla çok sexi oluyor oluyor o hatunlar.
Fitness mitnıs squat derken...Hobaaaa....
Direk konu sahibine yazmadım ki ateşe körükle gitmeyeyim...
:))))))

Back
X