Esimin instagram hesabi ve supheli hareketler

napsamki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2023
57
59
34
Esim gorev dolayisiyla baska sehirde birkac ay daha kalacak. Evliligimiz son donemlerde epey kotu ,giderken de küs ayrildik.
Bana ters davraniyor surekli sacma sapan hareketler. Benim hakli oldugum bir konu olsa dahi hayatta ozur dilemez cok nadirdir yani. En son bayramda ben mesaj attim ozur dile de barisalim diye ortami yumusatmak icin yanasmadi benim ozur dilemem gerekiyormus.
Annesiyle bir konusmamizda annesi beni uyardi neymis boyle sogukluk girermis aramiza gonlu disariya kayarmis falan sacma sapan laflar etti. Kafama takildi yani uzakta sonucta napiyor ediyor bilmiyoruz. İnstagram sifresini daha once istemistim vermemisti. Bir gece yine tartistik benim icime kurt dustu dedim gireyim hesabina belki sifreyi tuttururum. Girmeye calistim acildi ama giremedim nolduysa o an galiba sayfadan ciktim bildirim gitmemistir zaten acilmadi diye dusumdum. Bu beni ariyor ust uste on defa aradi ben de en sonki tartismamizda dedigim bir lafa sinirlendi herhalde de ariyor diye dusundum. Sonra dank etti.
Hesabima niye giriyorsun diye mesaj atti. Bir seyler gormus gibi konustum yaziklar olsun ben burda senin cocuklarina bakarken sen oralarda napiyorsun annen hakliymis falan belki agzindan laf alirim diye. Esimi taniyorum yani bir sey olmasaydi ya kizardi ya guler gecerdi.
Surekli "ne gordun ne gordun ne varmis " diye sordu durdu. Bir de sifreyi degistirmis hemen...
Yemin ediyor bir sey yok yapmadim diye ama icime kurt dustu. Diyorum bakmama izin verseydin de bir sey olmadigini gorseydim sonra ben ozur dileseydim senden nasil boyle dusundum diye madem bir sey yok niye panik oldun bu kadar. Sifreni ver o zaman sakladigin bir sey yoksa diyorum neymis vermezmis ozeliymis. Arkadaslari bir seyler atiyormus.
Sonuc olarak elimde patladi keske girip bakabilmis olsaydim hesabina eminim bir seyler vardi. Simdi elimde kanit yok ama icimde kocaman bir suphe var. Guvenim zedelendi.
Sonra benden ozur diledi ne hikmetse. Onceki kavgalariniz ve ettigi agir laflar icin. Bir de diyor ki "simdi sen dusunursun o kadar zaman ozur dilemedi niye simdi diledi sucluluk psikolojisi mi ama alakasi yok"
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ? İnstagramda bi haltlar karistirmis mi? Yanima geldiginde kanit bulabilir miyim eski mesajlara ulasma vs
Nasil bir taktik izlemem lazim sonrasi icin. Yanimdayken tefonu ortadadir hep hesaplarina girer bakarim. Supheli bir hareketine rastlamadim.

Telefonunda ne gibi kanit bulabilirim peki? Cok anlamaz teknoloji islerinden her seyi silebilecegini sanmiyorum. Mesela instagramda engellenenlere bakicam ilk is. Aranan numaralarda en cok konustuklari. Baska ? Salak kafam ya acilmisken hesap nasil bakamadim cildircam mis gibi firsat varken

Evet bir haltlar karıştırıyor,anası da demiş gözü dışarı kayar var bi potansiyeli. Neyse özür diletmiş oldunuz zarf atarak :) Ayrılmazsınız zaten.

Aman karistirsa ne olcak ya .
Herkes de onu bekliyordu zaten.
Anca instada ona buna yürür.
Böyle evli erkekler var piyasada.
Biri de beni eklemişti hesabım açıkken.
Profilde de eşiyle fotosu var kadın da çok güzeldi herifte kel göbekli birşey.
Beni takip ediyordu storylerimi falan fotolarimu beğeniyor önce tanıdık sandım sonra bir baktım bu adam kim dedim engelledim gitti.

Kadinlarin ne yaptigindan ziyade esimin ne yaptigi beni ilgilendiriyor iste. Bahsettiginiz gibi bir hareket yaptiysa ergen ergen sacma salak bu aldatmadir benim gozumde.

Kirmizi cizgim aldatma. Bir yanlisi gorsem kanit olsa bosanirim.

O zaman şunu yap hemen bi fake adres aç, gerçek gibi olsun ama seksi bi kadın fotosu koy gizli yap hesabı 10 tane foto koy ( kameradan yeri Çek Çek at maksat dolu dursun ) fenomen hesaplarının altına gt ( geri takip ) yaz 40-50 takipçin olsun sen de takip et 40-50 ve eşine mesaj at konuştur.

Normalde işletmeye karşıyım ama iş delil toplamaya gelmiş ve baya açık vermiş eşin,

eve gelecekte telefonunu alacan da sosyal medyasında girecen de uzun sürer ki artık temkinli şifre değiştirmiş.

Fake işi çözer aldatılıp aldatılmadığını

Zaten en fazla finansal köle olur, kim ne yapsın alt-orta gelirli evli erkeği günde 200-300 TL para yedirir sevgili olduğu düşük profilli kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…