Esimin ilk sevdigi kiz..

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
34
Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Evlenmiş barklanmış bakması saçma aynısını sen yapsan tepkisi ne olurdu acaba?

Eşimle taa liseden tanışıyoruz. İlk çıktığı kızı biliyorum. Yıllar sonra sen kalk karşımıza çık ikimizin arkadaşının düğünde. Yapacak hiç bir şey yok. O bakıyor mu bilmiyorum ama ben stolklarım arada. Bir şey hissettiğim için değil merak ediyorum bana çıkma teklif edip reddettiği çocuklara filan da bakarım :KK70:
Tabi düzenli değil de altta önerilerde falan çıktıysa yada aklıma düştüyse, o gün kızlarla bi dedikodu yaptıysak...

Siz size olan sevgisini hissediyor musunuz?

Ona olan bir hasret mi söz konusu hissettiğiniz şey?

Evlenmiş barklanmış bakması saçma aynısını sen yapsan tepkisi ne olurdu acaba?
Aynisini ben de ona dedim.hatta agzimdan kotu soz cikmasin diye duygu ve dusuncelerimi kagida yazip verdim.ya gecmisinde kal yada gecmisini sil benimle devam et dedim.hic bir sey yapmadi.ben sadece beni sevdigini gecmisini siliyorum demesini bekledim ama sana seni sevdigimi soyleyince her sey duzelecek mi dedi ge iki gündür hic bir adim atmiyor sadece facesini ve instasini sildi.gorusmesini istemedigim kizi da takipten cikardi.bunlari ben demeden yapamıyor muydu sanki.su an sadece beni sevdigine inandirmasini bekliyorum

Evliliğimiz nasil gidiyor normalde mutlu musunuz?
Evet mutluyuz bana ilgi gosterir cinsel anlam da da ilgi gosterir sadece sozel olarak sevdigini soylemez yaptıklarım belli ediyor der heop.ama ben soylemesini de istedigimi belirtmeme ragmen soylemiyor iste evlilik yuzugunu son 6 senedir takmiyoruz.esimin parmagina bol gelince cikartmisti o cikartinca ben de cikarttim hic onemsemedi bile hala da takmiyoruz bu bile uzuyor beni

Back