• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin huyları ve mutsuzluğummm

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Kızlar yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşim eve her gün en geç 4 te geliyor kızlar. hafta sonu 2 gün tatil. Ben de kpss ye çalışıyorum güya... Neden güya çünkü çalışamıyorum bir türlü :KK43: Sınav mayısta ve ben doğru düzgün henüz hiç çalışamadım kızlar. Eşimin huyları yüzünden... Gece eşim bi türlü yatmak bilmiyor ve bende de bir huy var :KK43: Evde tv çalışıyorken uyuyamıyorum :KK43: öbür odada bile olsa sesi çok minik geliyor ve ayrıca eşim yatmadan yatamıyorum illa ona sarılıp öpüp öyle uykuya dalmam lazım :KK43: Gece 1 gibi yatıyor bende öyle maalesef ve sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için kızlar. Öyle normal bi kahvaltı da istemiyor illa sıcak şeyler olacak. patatesli yumurta, menemen vs.... ben evdeyim çalışmıyorum o çalıyor diye elimden geldiği kadar onu işe konforlu gönderiyorum. ütüsü herşeyi kıyafetleri önüne geliyor. onu yollayınca 1 saat uyuyayım diyorum kızlar 2 saatten aşağı kalkamıyorum. kalktığım da saat 10 oluyor ve ev işi yapmaya başlıyorum mutfakta vs dağınıklık vs ne iş varsa... sonra saat tam 12 olunca öğlen eve geliyor ve önüne gene bir şey koyuyorm ve gidince oturuyorum derse... 1-2 saat çalışıyorum ve tam o sırada ya annem arar ya kayınvalide ya arkadaş.. :KK43: zaten eşim 3-4 gibi geliyor ve tv açıyor maalesef devam edemilyorum. yemek yapmak istiyorum ama akşam ne yapacğım çoğunlukla belirsiz. hadi markete gidelim diyor bi insan her gün markete gider mi? Markete hafta da bi kaç kez gidilir bütün ihtiyaçlar alınıp gelinir ama biz her gün çıkıyoruz. Parça parça alıyor. Şu eksik diyorum onun acelesi yok sonra alırız diyor. Hepsini tek seferde alsak bölünme durumum olmayacak. Birazda indirimleri takip ediyor 50 kuruşluk indirim var mı diye günlerce bekliyor her gün market. indirim yoksa almıyor bekliyor indirim olduğu an ihtiyacı yoksa bile alıyor ama ihtiyacım olan şeyler çok acil değil diye almıyor. Ayrıca buz dolabımızın derin dondurucu kısmı bomboş. Eşim buzluğa bir şey koydurmuyor. Özellikle et... Buzluğa girip çıkan eti yemiyor içinde ki değerler ölüyor diye ve her gün markete gidip her şeyi günlük alıyroruz ve bu beni yoruyor. Arkadaşlarımla sohbet ediyroum her gün yemeklerini gündüzden yapıp ders çalışıyorlar ve benim ne yapacağım belli olmuyor çoğunlukla. Kuru fasulye yapacağımız günleri seviyorum çünkü bir gün önceden belli oluyor. İnanın artık yoruldum kızlar.. Ders çalışamıyorum. Bunları eşim ile konuştum ama ona göre rahatsızlık verici bi durum yokmuş. Bende bu yüzden ders çalışayım diye gündüzden pek ev işi yapmıyorum bu kez gelip bana söyleniyor neymiş çok dağınıkmışım. kendisi bekarken bile bekar evinde ki arkadaşları böyle değilmiş. İnanın artık yorulmaya başladım kızlar. Ütü , çamaşır, bulaşık, yemek bunlar beni yoruyor. Bi de evimde 3 aydır yatılı misafirlerim vardı. Yarınımı göremiyorum. Çalışmak istiyorum ev de durmak istemiyorum ama sınava hazırlanamadım. Şimdide memlekete gidiyoruz 15 tatil olduğu için. bir hafta 10 gün kadar daha çalışma durumum olmayacak. sınav mayıs ayında ve ben başarısız olacağım. Özel sektörde çalışmamı da istemiyor :KK43: Ben çalışmıyorum diye asgari geçim indirimi alıyor 200 tl civarı ya da 180 tl sanırım. o kesilecek diyor. ev de işleri kim yapacak diyor. eve hafta da 1 kez bir yardımcı lazım diyor eline kala kala eline fazla bir şey kalmayacak diyor :KK43: Yol parası yok şu yok bu.... aldığın paraya değmeyecek diyor. kosgebe başvuralm hibe çıkarsa dükkan açarsın diyor kızlar yani özelde az para verecekler diye istemiyor çalışmamı ders çalışmama da yardımcı olmuyor. her iş bana bakıyor inanın artık yoruldum. Sizlerle dertleşmek için yazdım :KK43:((( Uzun oldu biraz kusura bakmayın

Bence sabah uyumayin esinizi gonderdikten sonra direk derse oturun 8den 1 e kadar calisin. Gayet verimli olacaktir, bolunme gibi bi durum olmayinca.
1 den sonrada esiniz gelene kadar ev islerini halleder ve biraz dinlenirsiniz.
Aksamda 2 saat kadar calissaniz basirili olmaniz icin yeterli olcaktir bence..

Eşinizi işe gönderdikten sonra uyumanız hata !
Kalkıp evinizi toplayıp sonrasında markete gidebilirsiniz..
Yemeğinizi erken pişirebilirsiniz.
Öğleden sonra da dersinize yoğunlaşırsınız..
10 yıldır evliyim , eşimi işe gönderdikten sonra uyuduğumu hiç bilmem.
İdealiniz için planlı olmanız gerekir..
Yeni evlisiniz ve erkeklerin ilk zamanlar böyle hesaplar yapmaları da normal..

Bence sabah uyumayin esinizi gonderdikten sonra direk derse oturun 8den 1 e kadar calisin. Gayet verimli olacaktir, bolunme gibi bi durum olmayinca.
1 den sonrada esiniz gelene kadar ev islerini halleder ve biraz dinlenirsiniz.
Aksamda 2 saat kadar calissaniz basirili olmaniz icin yeterli olcaktir bence..
gece 1-2 gibi yatıp sabah kalkınca uykusuzluktan kötü oluyorum en az 7 saat uyumam gerekiyor sanırım. Gece erken uyumaya çalışmam gerekiyor :( çünkü eşim gidince ev çok dağınık oluyor.gece meyveler kahveler içiyor oturma odası çok dağınık oluyor. Makinede yıkanın bulaşıklar yerleşiyor yerine pis olanları koyuyorm. Hergün makineye çamaşır atıyorum :( çamaşır katlama vs... bunlar rahat 1 saat sürüyor. uyku da eklenince gündüz öğlene kadar olan vakit çöpe gidiyor. gece erken yatmam gerek sanırım :(

Bu hayat mi Modern kölelik resmen
Hayatınızı resmen adama göre yaşıyorsunuz
Sizin karar alma mekanizmaniz adama mi bağlı
Ne istiyorsanız ona göre kendinizi planlayin

Eşinizi işe gönderdikten sonra uyumanız hata !
Kalkıp evinizi toplayıp sonrasında markete gidebilirsiniz..
Yemeğinizi erken pişirebilirsiniz.
Öğleden sonra da dersinize yoğunlaşırsınız..
10 yıldır evliyim , eşimi işe gönderdikten sonra uyuduğumu hiç bilmem.
İdealiniz için planlı olmanız gerekir..
Yeni evlisiniz ve erkeklerin ilk zamanlar böyle hesaplar yapmaları da normal..
Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bende :( Gece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor :( Alışamadım sanırım evliliğe

Bu hayat mi Modern kölelik resmen
Hayatınızı resmen adama göre yaşıyorsunuz
Sizin karar alma mekanizmaniz adama mi bağlı
Ne istiyorsanız ona göre kendinizi planlayin
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım eder :((( O da çok fazla olmadı sanırım. Ev de iş yapmamamk için bile çalılşmamı istemiyor :(

Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bende :KK43: Gece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor :KK43: Alışamadım sanırım evliliğe

Geç yatıp erken kalkmak yorucu olabilir. Ama idealin için buna değer.
Erken kalkıp ev işlerini halledip dersine bakabilirsin.
Eşin de o zaman ev neden dağınık diye laf edemez.
ayrıca her gün market işi cidden yorucu olur..

Evlilik baştan aşağı büyük bir sorumluluk KPSS keza öyle.2sni bir arada yürütmek için disiplin ve Planlı Artı becerikli olmak şart .

Kazanana kadar evliliği erteleyebilirdiniz.

Akşam en azından 11 gibi yatalım dese ben sabah tekrar uyumam çünkü uykusuz olunca derse konsantre olamıyorum en az 7 saat uyumam gerekiyor :( Sabahları zeytin peynir ile kahvaltı yapsa sıcak şeyler beklemese ya da bi yarım saat fazla uyusam. :( Evde olduğu günler evde bir işin ucunu tutsa... Yemek yaparken yardım etse... Evimde 3 ay yatılı misafir baktım bir kez olsun gelip yardımcı olmadı yeni evliyim alışmam kolay olmuyor :( Yorucu geliyor herşey :(

Yapmayın
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım eder :KK43:(( O da çok fazla olmadı sanırım. Ev de iş yapmamamk için bile çalılşmamı istemiyor :KK43:

Yapmayın siz de toplamayın
Az yesin hizmetçi tutsun
Kadının çalışmasını çok önemsiyorum ben
Bir maaşınız olsa bir işte çalışsaniz evden uzaklaşmak bile biraz rahatlatır sizi
Ne derse desin benim çalışmam lazım benden bu kadar demelisiniz
Gece uyku içinde göz bandı ve kulak tıkacı alın

Yapmayın
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım eder :KK43:(( O da çok fazla olmadı sanırım. Ev de iş yapmamamk için bile çalılşmamı istemiyor :KK43:

Az yesin hizmetçi tutsun
Bir maaşınız olsa bir işte çalışsaniz evden uzaklaşmak bile biraz rahatlatır sizi
Gece uyku içinde göz bandı ve kulak tıkalı alın

Senin hatan ise yolladiktan sonra uyuman canım 12 olmadan işini bitirmeyi yemeğini yapmalisin yoksa kalirda kalır yetismez biri gelse ev dağınık olur

Evlilik baştan aşağı büyük bir sorumluluk KPSS keza öyle.2sni bir arada yürütmek için disiplin ve Planlı Artı becerikli olmak şart .

Kazanana kadar evliliği erteleyebilirdiniz.
Sınava kadar çocuk düşünmüyorum. Eşim matematik öğretmeni ve benim matematik netlerim düşük aynı evde bana yardımcı olur daha da faydası olur diye düşünmüştüm ama tam tersine yardım etmeyi bırak ben ona yardım ediyorum. internete sınav notu geçirmeye. sınav kağıdı hazırlarken çizemediği şekilleri çizmeye.... 28 yaşına geldim ayrıca bu 2. girişim olacak kpss ye. okuldan geç mezun oldum. Hayat şartları maalesef

gece 1-2 gibi yatıp sabah kalkınca uykusuzluktan kötü oluyorum en az 7 saat uyumam gerekiyor sanırım. Gece erken uyumaya çalışmam gerekiyor :KK43: çünkü eşim gidince ev çok dağınık oluyor.gece meyveler kahveler içiyor oturma odası çok dağınık oluyor. Makinede yıkanın bulaşıklar yerleşiyor yerine pis olanları koyuyorm. Hergün makineye çamaşır atıyorum :KK43: çamaşır katlama vs... bunlar rahat 1 saat sürüyor. uyku da eklenince gündüz öğlene kadar olan vakit çöpe gidiyor. gece erken yatmam gerek sanırım :KK43:
Bencede erken uyumalisin, ses cok rahatsiz ediyosa kulak tikaclarindan al faydali oldugunu duymustum. Subat ayinda bile baslasaniz calismaya gec kalmis sayilmazsiniz. Duzenli ve verimli calistiktan sonra.

Yapmayın

Az yesin hizmetçi tutsun
Gece uyku içinde göz bandı ve kulak tıkalı alın
ikinci dönem artık eskisi gibi olmayacağım. yarın memlekete gidiyoruz diye salladım iyice ders işini de bu siteye üye oldum dün paylaşmak istedim ama ikinci dönem memleketten gelince bilgisayara el bile sürmeyecğim gerçi normaldede hiç eşimden fırsat düşmüyor pc ye dokunmak. daha disiplinli olacağım bende çalışmak istiyorum evde köle olmak istemiyorum evde durmak psikolojimi yeterince altüst etti çünkü

Senin hatan ise yolladiktan sonra uyuman canım 12 olmadan işini bitirmeyi yemeğini yapmalisin yoksa kalirda kalır yetismez biri gelse ev dağınık olur
cnm işte yemek yapınca kızıyor niye beni beklemedin diye marketten et almaya götürüyor. sürekli et yiyor. iki günde bir. buzluğa atma huyu yok. 4-5 market gezdiriyor. yoruldum artık. onsuz markete gitme durumum yok herşeyi beraber yapmak istiyor ama iş yapınca yardım etmiyor ama ben ona her konuda yardımcı oluyorum. gece yarılarına kadar sınav sorusu hazırlarken vs hep yardımcı oluyurm

Bebeğinizin yok Allahtan .Pratik kazanamamissiniz henüz saydiklariniz ders çalışmanız engel olacak şeyler değil ki.Arayanlara açık açık ders çalışmanız gerektiğinizi söyleyin.

Back