- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
Sensin mal derdim
Ne münasebet mal diyor
Ne münasebet mal diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şakasına derdik ama o bile doğru değilmiş dün anladım artık tek kötü söz edemez.Sensin mal derdim
Ne münasebet mal diyor
Ne kadar daha kendini bu evliliğe hapsedeceksin. Mutlu değilsin eşini sevmiyorsun. Her yaptığı gözüne batıyor.Bazen birşeyi yemeye takar tost gibi, çikolatalı ekmek gibi sürekli onu yer.Yada yeni yeni hevesleri türer bir ara elektronik sigara almıştı elinde üç makina vardı.Şimdide hayvan sevgisi başladı evde dört balık bir muhabbet kuşu var.Balık kolay bir zoru yok ama kuş kafesten çıkması bir dert girmesi bir dert bence nasıl davranması gerektiğini hala bilmediği için çok hırçın iki hafta oldu.Hala alışmadı bize.
Gelelim bugün beni sinirlendiren konuya.Bu sıcakta evimizin en serin yeri hol orada bile termometre 26 dereceyken en çok güneşli odada camları kapatıp bırakıyor akşam esinti oluyormuş hayvan sıcaktan ölecek dedim bu kadar abartma herşeyin suyunu çıkarıyorsun.Bana mal dedi dedim doğru konuş ne dedim ki hakaret ediyorsun ailenden aldığın terbiye bu işte fazlası değil sergile dedim.Her zaman söylediğim şey n var dedi eee daha ağırını söyle çekinme o zaman lafını bil insan gibi konuş yeter dedim.Söylene söylene işe çıktı gitti.Dört gün annemlerdeyim konuşmak istemiyorum gidene kadar.Ben çıkmadan yazmış salondan al küçük odaya koy yeni çarşaf yıkanmıştı deterjan korkmasın hayvana yazmış şaka gibi... Gerçekten bu adama ne yapacağım ben?...
Bence bunu ifade etmenin yolu ve üslubu bu değil. Üstelik koca koca insanlarsınız, en azından evlenecek çağa gelmiş evlenmiş insanlarsınız. Evet herkes bir aile terbiyesi alır ama belli bir yaştan sonra tüm davranışlarımızın sorumlusu kendimiziz. Aile terbiyesinden bağımsız olarak hem de.Terbiyeyi aile vermiyor mu birdaha öyle konuşmasın diye dedim
Hayır koç benim bahsettiğim şeyler takıntılar aslındaİstediğini yesin istediği ilgi alanına yönelsin ne olacak yani? Biriyle evlenince onun midesini, zevklerini de tapulamıyoruz sonuçta. Hastalık ne alaka yani? Bu arada eşiniz ikizler burcu mu?
Evet var birikmişlik.Bence bunu ifade etmenin yolu ve üslubu bu değil. Üstelik koca koca insanlarsınız, en azından evlenecek çağa gelmiş evlenmiş insanlarsınız. Evet herkes bir aile terbiyesi alır ama belli bir yaştan sonra tüm davranışlarımızın sorumlusu kendimiziz. Aile terbiyesinden bağımsız olarak hem de.Biraz aileye karşı birikmişlik seziyorum sizde.
![]()
Ailesi ölene kadar onları sevindiremem onlara yem edemem.Ne kadar daha kendini bu evliliğe hapsedeceksin. Mutlu değilsin eşini sevmiyorsun. Her yaptığı gözüne batıyor.
O an ben sinirlenince anladı kendini haklı görse yazmazdı zaten asla.Kuş konusunda haklı, muhabbet kuşları çok narin hayvanlar. Esintiden hastalanabilir. Ama size mal demesi çok ama çok ayıp ve yanlış. Ama okurken eşinizin kötü niyetli bir insan olduğunu hissetmedim, biraz çocuk ruhlu gibi sanki. Bence üstüne gitmeyin, siz yokken değerinizi anlar belki abarttığını anlar.
Burcu KoçEşinizin burcunu merak ettim.Yukselenim akrep, koç burcuyum.
Ben de zirt pirt heves degistirip birşeylere başlar o birseylerden biseylere atlarim cogunu yarim birakirim, bazi yiyeceklere takarim.
Bu arada doğru soylemissiniz niye mal diyor ki sicakta hayvan odaya mi kapatilirmiş.
Buarada hayvanlardan hobi ya da heves olmaz oyuncak değil.
Bir hafta sonra saldık ilk o zaman neredeyse birgün dışarda durdu girmedi.O an evde değildim çoktan gitmiştim zaten eşime benzediğimi düşünmüyorum bu kadar takıntıyla yaşayamam ki ben.Bir kere kuşun kendine alıştırma süreci vardır. Önce eline kafesin içinde biraz uzağında bekletirsin. Sonra yaklastirirsin falan. Yani dan diye dışarı salmazsın kuşu. Yavru kussa alışır. Bir de gerçekten narin hayvanlar, cereyana falan cabuk kapılırlar. Bir de kuruyan çamaşırın olduğu odada ben de kalmak istemem cidden rahatsız edici bir şey hayvani niye bırakasın al kafesini başka yere koy tabii ki. Esinize laf söylemeyin ille siz de benziyorsunuz ona.
Diyorum ki o hayvanin alışma süreci var. Ben seviyorum hadi alayım ile bitmiyor. Eşiniz bunu araştırıp almalıydı. Önün dışında siz eşinize çok takıyorsunuz. Öyle aman aman yaptığı bir şey yok.Bir hafta sonra saldık ilk o zaman neredeyse birgün dışarda durdu girmedi.O an evde değildim çoktan gitmiştim zaten eşime benzediğimi düşünmüyorum bu kadar takıntıyla yaşayamam ki ben.
Araştırdı zaten sürekli video izledi hemen karar verip almadı.Konuyu güncelledim buna rağmen yorumunuz bu mudur?Diyorum ki o hayvanin alışma süreci var. Ben seviyorum hadi alayım ile bitmiyor. Eşiniz bunu araştırıp almalıydı. Önün dışında siz eşinize çok takıyorsunuz. Öyle aman aman yaptığı bir şey yok.
Guncellemenizi okumadım ona göre yorumum bu. Ayy seviyorum canım istedi hadi evcil alayım diyenlere yorumum bu... guncellemenizi okuyayım ona göre yorumu güncellerim gerekirse ben de.Araştırdı zaten sürekli video izledi hemen karar verip almadı.Konuyu güncelledim buna rağmen yorumunuz bu mudur?