- 2 Temmuz 2023
- 9.300
- 26.229
- 468
- Konu Sahibi whiteangels_
-
Kafasi goturmedi artık demekki.Acaba onu 4cocuk + kurtajdan sonra durduran ne oldu en çok onu merak ediyorum hshsh
Aen normal degilsin bence git tedavi ol ciddenHerkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
Kendine saygın ve azıcık merhametin varsa boşan ...Herkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
4 cocuk mu aboo akil dagitirken yuce yaradan sen neredeydin ya bi dr hala seviyo musun sev bebegim sev.Bu pislik adama 4 çocuk yapmış bir de hahaha
Hikayede inanılmaz bir kopukluk var. 5 kere dava açıldı? Eee sonuç? Ne istediğini bile yazamamışsım barışmak için bizden akıl mı istiyorsun çünkü 1 sayfa boyunca eşinin yaptığı kötülükleri yazıp sonuna da seviyorum yazmışsın e git ayaklarına kapan bariHerkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
Deveye diken insana ... Sendromu bence hocamBu ne oluyor tam olarak, ne sendromu? Altın pipi sendromu falan diyebilir miyiz? Ne var bu adamda bu kadar vazgeçilmeyecek? Neden kendinizden bu derece nefret ediyorsunuz?
Elimde köprü var düşünür müsün canımİnandım valla
Bu yaşa kadar hiç dolandırılmamış olmam mucize
Kimse seni anneliğinle yargılamıyor. Böyle bir evlilikte, böyle bir kocada neden 4 çocuk doğurdun diyor. Be her şeyi hak ediyorsun, bu hayatı hak ediyorsun. Başına ne geldiyse sen seçmişsin bu yaşamı. Olan çocuklara olacak kötü bir ailede, ortamda yetişecekler. Umarım kendilerini kurtarabilirler bu cehaletten.Sen benım annelıgımı sorgulayamazsın bu 1 burda nnelıgımden degıl es sorunundan bahsedıyorum bu 2,yorum yapmasını yada adam akıllı elestırı yapmasını bılmıyosan yapma bu 3,cocuklarıma cokda guzel bakıyorum bu 4,don ve kendı annelıgını sorgula konuyu nerelere cekmıssın yazık
Ailen arkandaysa boşan ne bunu kendine nede bebegine yapmaHerkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
Ayyy kac çocuğu varmışSize az bile yemin ederim.
İyi etmişler
Ilk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok
Sevmeyeceksin arkadaşım, sana bunca hakareti, zulmü yapan adamı nasıl sevebiliyorum diyorsun ??gercekten ben onu herseye ragmen severken
daha önce bir yerde yazdınız mı?Ilk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok
Hayy maşallah, dogurmadan biraz durayım falanda dememişsin. Esra Erol'da değişik insanlar oluyor, her adamdan bolca çocuk...gözümde canlanan tamda bu tabloIlk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok
Bir de 4 çocuğu mu varmış bem bir çocuk var sandım ona bile delirdim üreme makinesi ! Kediden köpekten farkı ne ise! Pardon kedi köpek çocuklarına bakıp koruyor yine onlara hakaret olmasın Allah aşkına konu sahibi gel seni veterinere götüreyim kısırlaştıralım seni ben ödeyeceğim. Veteriner senin hakkınAcaba onu 4cocuk + kurtajdan sonra durduran ne oldu en çok onu merak ediyorum hshsh
Hapise bile girmişsiniz şikayetleri ile doğru anladım ise ? Daha sonraki aşama sizi öldürmek heralde . Her şeyi yapmışlar daha be yapacaklar ? Ya aşırı sinirlendim neden korunmuyorsunuz neden siz anne baba oluyorsunuz! O çocuğa yazık değil mi? O çocukta yarın topluma zarar ziyan olarak yetişecek ! Sizin ve eşinizin çiftleşmesi toplum için de tehdit ! Şu dakikadan sonra temennim devlet siz ve eşiniz gibileri kısırlaştırsın! Cidden ileride sizin gibilerin çocukları toplumdaki masum diğer insanları katlediyor.
Yorumunu daha terbıyelı yap ıstersen kac cocuk dogurdugum senı ılgılendırmez,cocugumun bakımıyla alakalı sorunu dıle getırmedım tamamen yprum yapmak ıcın yotum yapmıssın alakasızBir de 4 çocuğu mu varmış bem bir çocuk var sandım ona bile delirdim üreme makinesi ! Kediden köpekten farkı ne ise! Pardon kedi köpek çocuklarına bakıp koruyor yine onlara hakaret olmasın Allah aşkına konu sahibi gel seni veterinere götüreyim kısırlaştıralım seni ben ödeyeceğim. Veteriner senin hakkın
Burda herkes benım annelıgımı vs sorgulamıs cocuklarım gelecegı falan dıye ya konuyu dıkkatlı okumadınız ya da gercekten eleştırmek ıcın yorum yapıyosun sıze ben esımın bana karsı hakaretlerıyle alakalı bı konu actım cocuklarıma bakamıyorum vs dıye degıl colta guzel annelık yapıyorum evlatlarıma,tek sorun esımın bana karsı yaklasımları anlatabılıyomuyum konu bundan ıbaret kısırlastırılması gereken bı dunya anne musvettesı kadınlar var bu yorumlarınızı onlara yapıj ben butun dogumlarımda tek basıma amelıyatlı halımle baktım cocuklarıma gece gunduz sut goturdum yanı annelıgımı sorgulamak yerıne ınsan gıbı yorum yapın konuyla alakası olsunHerkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?