Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Aen normal degilsin bence git tedavi ol cidden

Kendine saygın ve azıcık merhametin varsa boşan ...

Hikayede inanılmaz bir kopukluk var. 5 kere dava açıldı? Eee sonuç? Ne istediğini bile yazamamışsım barışmak için bizden akıl mı istiyorsun çünkü 1 sayfa boyunca eşinin yaptığı kötülükleri yazıp sonuna da seviyorum yazmışsın e git ayaklarına kapan bari

Kimse seni anneliğinle yargılamıyor. Böyle bir evlilikte, böyle bir kocada neden 4 çocuk doğurdun diyor. Be her şeyi hak ediyorsun, bu hayatı hak ediyorsun. Başına ne geldiyse sen seçmişsin bu yaşamı. Olan çocuklara olacak kötü bir ailede, ortamda yetişecekler. Umarım kendilerini kurtarabilirler bu cehaletten.

Ailen arkandaysa boşan ne bunu kendine nede bebegine yapma

Yazık yaa çok üzüldüm çocuklara
4 çocuk ilk eşden olan babasında
İkisi de ikinci eşde
Biri sizde

Hiç birine faydanız olmamış
Çil yavrusu gibi dağılmış çocuklar

İlk eşde olana bakamadınız yanınıza alamadınız bari düşünüp ben beceremiyorum en iyisi doğurmayayım diyemediniz mi
Hem de böyle bir adamdan

Bu yaşta bir daireden azıcık kavga sesi duysam elim ayağım titriyor
Küçücük çocuklara neler yaşatıyorsunuz
Siz ne yaşıyorsanız hakediyorsunuz ama inşallah çocuklarınızın güzel geleceği olur

Sizin gibileri okudukça ülkeden de ümidim azalıyor
Bu çocuklar nasıl büyüyecek de kendine topluma faydalı olacak

Ilk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok

Aaa bacım adam ne yaparsa yapsın sen doğurmaya devam et. Hatta tek tek olmasın tüp bebekle ikiz üçüz yapın. Bu şahane evliliğinizi kutluyorum. Umarım harika evliliğinizin kitabını yazarsın da alır okuruZ.

Hapise bile girmişsiniz şikayetleri ile doğru anladım ise ? Daha sonraki aşama sizi öldürmek heralde . Her şeyi yapmışlar daha be yapacaklar ? Ya aşırı sinirlendim neden korunmuyorsunuz neden siz anne baba oluyorsunuz! O çocuğa yazık değil mi? O çocukta yarın topluma zarar ziyan olarak yetişecek ! Sizin ve eşinizin çiftleşmesi toplum için de tehdit ! Şu dakikadan sonra temennim devlet siz ve eşiniz gibileri kısırlaştırsın! Cidden ileride sizin gibilerin çocukları toplumdaki masum diğer insanları katlediyor. Zarar ziyansınız

Anlamadığım şey sofraya oturmayan adam yatağa nasıl geliyordu aç haliyle? Çocuklar eşinizden dimi?

Ilk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok
Hayy maşallah, dogurmadan biraz durayım falanda dememişsin. Esra Erol'da değişik insanlar oluyor, her adamdan bolca çocuk...gözümde canlanan tamda bu tablo

Acaba onu 4cocuk + kurtajdan sonra durduran ne oldu en çok onu merak ediyorum hshsh
Bir de 4 çocuğu mu varmış bem bir çocuk var sandım ona bile delirdim üreme makinesi ! Kediden köpekten farkı ne ise! Pardon kedi köpek çocuklarına bakıp koruyor yine onlara hakaret olmasın Allah aşkına konu sahibi gel seni veterinere götüreyim kısırlaştıralım seni ben ödeyeceğim. Veteriner senin hakkın

Burda herkes benım annelıgımı vs sorgulamıs cocuklarım gelecegı falan dıye ya konuyu dıkkatlı okumadınız ya da gercekten eleştırmek ıcın yorum yapıyosun sıze ben esımın bana karsı hakaretlerıyle alakalı bı konu actım cocuklarıma bakamıyorum vs dıye degıl colta guzel annelık yapıyorum evlatlarıma,tek sorun esımın bana karsı yaklasımları anlatabılıyomuyum konu bundan ıbaret kısırlastırılması gereken bı dunya anne musvettesı kadınlar var bu yorumlarınızı onlara yapıj ben butun dogumlarımda tek basıma amelıyatlı halımle baktım cocuklarıma gece gunduz sut goturdum yanı annelıgımı sorgulamak yerıne ınsan gıbı yorum yapın konuyla alakası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…