Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Çocuklarınıza besi hayvanı gibi baktığınızda, yani onlara barınacak bir çatı, yiyecek bir ekmek sağladığınızda ebeveynlik görevinizi tamamlamış olmuyorsunuz. Sizi eleştirenler, psikolojik şiddet ve çekişme dolu, huzursuz, toksik bir aile içine niye çocuk yapmaya devam ettiniz diye eleştiriyorlar. Bakın bir değil, iki değil, üç değil, dört çocuk... Birinin ihtiyacı olan sevgi, saygı ve güven ortamını sağladınız da mı devam ettiniz? İnsanlar mutlu, huzurlu yuvalarının içine ikinci çocuğu yaparken kırk kere düşünüyorlar "Acaba ilk çocuğuma sağladığım şartları sağlayabilecek miyim ikinci evladıma da? Enerjimle, maddi-manevi yetebilecek miyim?" diye. Sizin ise maşallahınız var, eş olmayı bile becerememiş bir adamın kucağına peşi sıra saymışsınız dört tane. Evet, anneliğiniz eleştirilir bu durumda da.

Gerçi konu neresinden tutsam elimde kalıyor, can sıkmaya açılmış gibi görünüyor ama reelde de sizin gibiler bol.

Çocuklar o hakaretlere şahit olmuyor mu

Bunca şeye rağmen nasıl seviyorsunuz. Bunca şeyi kendinize reva gördüğünüz için baş sorunlu sizsiniz.
Hele hele çocuğumu elimden alıp bana göstermeyecek? Böyle bir şey olabilirmi?

Ayy halen kocam da kocam diyorsun şaka gibisin ! Kocandan büyük problemlerin var ! Herkes neden anneliğine yorum yapmış sence acaba ?Bi düşün

Pardon da leş gibi ortamlara tam 4 çocuk dogurup sağa sola dagitmişsiniz, çocukların hepsi ayrı yerlerde yaşıyor, nasıl çok güzel annelik bu? Bir de anneligimi sorgulayamazsiniz demez mi Şaka mısın arkadasım akşam akşam

konu sahibi ortada kocanizin size davranışlarından çok daha büyük sorunlarınız var farkında mısınız acaba? yahu 4 çocuğundan 3 u yanında değil senin ciğerin buna nasıl dayanıyor da koca koca diye daha konu açıyorsun? allahim çok şaşkınım. koca nedir ya Allah aşkına...benim 3 ciğerim orda burda ben daha kocam hakaret etti yok elini tuttum yürüdüm gittim tatavasi yapacagim. muhtemelen aklı selim değilsiniz. çünkü aklı selim insanlar (burada onlarca kişinin sizi eleştirdiği gibi) şu an koca yası tutmak yerine evlatlarının peşinde koşuyorlar. işte sizin gibi ebeveynler yüzünden yetişen çocuklar ortalıkta heba oluyor ve milletin de başına bela oluyorlar. az akıllı olun da çoluk çocuğunuza sahip çıkın. adliyede sürekli madde bağımlısı çocukların ifadesi alınıyor it kopuk dolu. çok yazık. herseye hazırlıklı olun... ama bosverin ya kocanız size hakaret etmesin iki hoş kelam etsin de cocuk dediğin nedir ki beş dk da bir tane daha yaparsınız...

Konu sahibinin böyle derdi yok çünkü direkt üreyip yeniden çoğalıyor!
Kahroldum o yavrucaklara ya

Son düzenleme:
Yani tek derdin o kocan mı? Çocuklarına karşı da suçlusun! Böyle bir babaya 4 tane çocuk doğurmak ne ya? Hayır doğurdun diyelim o zaman bak! Adamın hakaretlerini dinlemekten peşinde koşmaktan o elini tutmaktan 4 çocuğa vakit mi kalır? Resmen çocuk ziyan etmek bu.
Boşanacaksın çalışıp çocuklarına bakacaksın. Senin çözümün bu.

Balım ortada tek bir baba olsa yine iyi, konu sahibi iki ayrı adamdan toplam 4 çocuk yapmış, çocuklardan 1 i ilk babada, 2 si diğer babada....Niyeyse konu sahibi lütfedip 1 tane almış yanına, o da emiyor felan diye herhalde.... Memeden kesilince onu da hemen postalar yerine, yeni aşklara yeni çocuklara yer açmak lazım çünkü ...

Son düzenleme:
Neeeeeeeee inanamıyorum! Daha anneliğimi sorgulamayın demiş. Kısırlaştırılması gerek acil olarak. Belki de adamlar normaldir çocuklar için hayırlı olan baba yanıdır. Gece gece sinirim bozuldu pirayecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…