Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Daha sayamayacagım bır cok sey var bu kısaca ozet!!! Kendımden nefret mı,saygısızlıkmı bılmem ama ne yapmam gerektıgını bılemuyorum adlıye korıdorlarından sureklı gerı donus yapıyorum
O zaman aynen devam. Yapacak bir şey yok. Çocuğunuzun önünde öldürüleceğiniz güne kadar aşkınızı yaşayın.

Sevgımden dıyorum ama bı yanımda katlnma artık dıyo,ayrılmaya kalktıgım an tutup hrrkese hakkımda olır olmadık seyler soyleyerek daha cok benı kotulemeye calısıyo sanırım bundan korkuyoruö
Böyle adam sevilmez.Sen kendini biliyorsan o istediği kadar seni kötülesin.Böyle insanla aynı havayı solumak bile boğar ki siz evlisiniz.

Soz kestıgımız gın 5 bılezık ısteyısımın lafı oldu aılesı olmaz demıs o da aılesı 5 bılezıgı kabul etmedıgı ıcın bahanelerle yuzuk atmaya calıstı ıste

Size az bile yemin ederim.
İyi etmişler

Böyle adam sevilmez.Sen kendini biliyorsan o istediği kadar seni kötülesin.Böyle insanla aynı havayı solumak bile boğar ki siz evlisiniz.
Olan sadece bana degıl cocugumada oluyo vazgectım dıyorum bıttı dıyorum bı sekılde hayatıma gırmeyı basarıyo ya mahkemede aklımı celıyo ya da baska bıse sekılde cocugumu kullanarak

Bu ömür törpüsünden nasıl daha hızlı kurtulabilirim diye düşünmeye başlamalısın. Sevgi tek başına yeterli değil, birinci elden yaşıyorsun. Neden böyle yapıyor diye sebepler aramak yerine, ben neden bunları yaşatmasına izin veriyorum diye düşün.

Olan sadece bana degıl cocugumada oluyo vazgectım dıyorum bıttı dıyorum bı sekılde hayatıma gırmeyı basarıyo ya mahkemede aklımı celıyo ya da baska bıse sekılde cocugumu kullanarak
Çocuğum deme çocuklarım de 4 çocuk+ 1 kürtaj

Hakettiğinizi yaşıyorsunuz.
Kendisine bu şekilde muamele edilmesine müsade eden hakediyordur.
Bu kadar acımasız yorumunuzu kendınıze saklayın elestırıye acıgım ama burda fıkır alma derdındeyım bu kısıden 3 evladım var ve elımde bır tanesı kaldı onun ıcın savas vrrıyorum

Herşeye rağmen severken mi ? Büyü yapsalar böyle tutmaz. Kör kuyularda mi yasiyorsun ?

Bu kadar acımasız yorumunuzu kendınıze saklayın elestırıye acıgım ama burda fıkır alma derdındeyım bu kısıden 3 evladım var ve elımde bır tanesı kaldı onun ıcın savas vrrıyorum
3 çocuğu ne ara yaptınız ? Hiç uzulmediniz mi o çocuklara ?

Sorun sizde . Adam sözden beri size hakaret ediyormuş sözle nikah aynı gün değildi ayrılsaydınız. Bir de evlenip bu hakaretler arasında doğurmussunuz. Asla kimseye neden doğurdun demem ama bu adamın baba olması şart mıydı?

Dört çocuğun mu var?Tek sandım ama yine de imkanın varsa boşan.İmkanin yoksa da dört çocukla yani bilemedim Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…