Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

O ya da bu sebeple eşinden soğumuş ve zor duruma düşse destek olmayacak durumda geldiniz bana.
Sizin paranıza falan güvendiğini sanmıyorum çünkü zaten maaşınıza dokunmuyormuş adam.
Ortada şuan için ciddi bir sorun, işsizlik, size zora sokma durumu yokken bosanmayı düşünüyorsanız, boşanın, durduğunuz hata.

Subjektif bakınca tembellik, ya adamın acısından bakınca? Ne yasadıgını bilmiyoruz, agrıyorsa agrıyor, gitsin ne olacak işte diyor, haklı olabılır fakat kelimeler cok negatif. Evde de bu negatiflik varsa adam gittikçe daha olumsuza gider
Kendi açımdan bakıyorum kocasının açısından da konu sahibi bakmayı denesin artık.🤷

O ya da bu sebeple eşinden soğumuş ve zor duruma düşse destek olmayacak durumda geldiniz bana.
Sizin paranıza falan güvendiğini sanmıyorum çünkü zaten maaşınız dokmuyormuş genel olarak.
Ortada şuan için ciddi bir sorun, işsizlik, size zora sokma durumu yokken bosanmayı düşünüyorsanız, boşanın, durduğunuz hata.
Bundan da soguyan zaten ısınmamıştır, düşünün adam ameliyat vs olmamış, hastalıkta saglıkta diyoruz,altını almamış, yıkamamış. Allah kımseyi saglıkta ayırmasın da hersey de insanlar için yani..

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Her patron geliş gidiş saatlerine takar çok umursar diye bir kural yok ki belki esnek çalışma olayına sıcak biridir. Emin olun eşiniz patronundan azar yiyor olsa ya da yiyecek olsa bu kadar relax olmaz.. Tasarımcılarda önemli olan meaai saati değildir genelde verilen iş 3 günlükse3 gün sonra teslim ediyorsa işi gerisi onemli değildir. Bence cok gereksiz yere kuruluyorsunuz eşinize. Rahat olun biraz...

Her patron geliş gidiş saatlerine takar çok umursar diye bir kural yok ki belki esnek çalışma olayına sıcak biridir. Emin olun eşiniz patronundan azar yiyor olsa ya da yiyecek olsa bu kadar relax olmaz.. Tasarımcılarda önemli olan meaai saati değildir genelde verilen iş 3 günlükse3 gün sonra teslim ediyorsa işi gerisi onemli değildir. Bence cok gereksiz yere kuruluyorsunuz eşinize. Rahat olun biraz...
Adam evde olunca batıyor, anneme gideyim boş günlerimde dese o da batar ahhahhhahhh ah biz ahh biz :KK70:

Onu bunu bilmem, herkes kendini iyi etmekle yükümlü. İnsan eti ağırdır. Çaresiz hastalıkları yaşayan aile bireylerimden de kendini salan görmedim. Kendini salarsan yanındakilerin sabrı biter o zaman da iyi günde kötü günde klişesini çalıp oynamanın manası yok.

Hasta olunca mesleğim elimde ailem yanımda diye eşleri kapıya mı koyacagız yani :)
Tabi ki hayır.
Günümüzde; Fibromiyalji hastası olmayan çok az insan var.
Benim bi kız arkadaşım ciddi anlamda fibromiyalji hastasıydı. Ağladığını biliyoruz gözümüzün önünde. Ama işini asla aksatmazdı.
Tedavi + pilates vs yaptı şu an gayet iyi.

Bir erkek patates gibi evde nasıl kendini oturtturur.

Ne diyor ünlü düşünür Seda Sayan;
Nefret ederim uyuyan adamdan…..

Uyuyan adamdan nefret ederim.
Adam dediğin sabah kalkıp gider.
Ne yatıp duruyon.
Seeeemem..

Tabi ki hayır.
Günümüzde; Fibromiyalji hastası olmayan çok az insan var.
Benim bi kız arkadaşım ciddi anlamda fibromiyalji hastasıydı. Ağladığını biliyoruz gözümüzün önünde. Ama işini asla aksatmazdı.
Tedavi + pilates vs yaptı şu an gayet iyi.

Bir erkek patates gibi evde nasıl kendini oturtturur.

Ne diyor ünlü düşünür Seda Sayan;
Nefret ederim uyuyan adamdan…..

Uyuyan adamdan nefret ederim.
Adam dediğin sabah kalkıp gider.
Ne yatıp duruyon.
Seeeemem..
Ben de sevmem canım:)) Ama ne bilelim belki adam doruklarda yaşıyor, şaşırdık mı, tabii ki hayır.. Ama bu ürünler böyle yani, malzeme ozelliği, iade etsek gelecek olan da garanti degil sonuçta :))
İşi de gayet esneyebiliyor, kadınlara uygun bir meslekte, erkeklere yasaklanmalı bence, kadınlar bebek doguruyor, evden calısmaya daha cok ihtiyacları var

Kanser va dese herkes destek olurdu.
Şuan keyfinden çalışmıyor imajı geldı bana.
Mesela bir arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi ama genç adam atlattı..
Özel kurumda ogretmen kendisi.
Bunu bahane ederek daha calısmıcam diyormuş eşine.
Hadı gezelim tozalım ölmucem mı diyormuş.
Neyle gezecekse diyor arkadaşım.

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Youtube Dr.Berg türkce fibromiyalijeye karşida takviyeler ve beslenme önerisi sunuyor .
Ingilizce yorumlarda faydalaniri gören var.

İşte konu bu ben de tembelliğe vurduğunu düşünüyorum . Ayrıca millet sabah 5 te uyuyup sabah işine gidiyor. 2 de yattı diye 8 de uyanamıyor. Ağrım var diyor. Evet ağrı kesici ile geçmiyor ama yok yani ağrın olsa bile Kalk git yani oturarak çalışıyor zaten
Fibromiyalji öyle bir şey ki lütfen araştırın ve destek olun esinize. Sizide çok iyi anlıyorum ama biz fibromiyalji hastaları olarak inanın çok şiddetli ağrılar çekiyoruz. Çekmeyen asla anlamaz öyle soyleyeym. Ve o atak donemindeki ruh hali çok başka oluyor. Bu arada manuel terapiye gitmesini tavsiye ederim ağrılara çok çok iyi geliyor. Şu an ağrım yok elhamdülillah. Ama olduğunda adım atmak işkence geliyor. Benimde 4 yaşında bir oğlum var ve ben bir anneyim. 🥺 O ağrı kalk gitlik bir ağrı pek olmuyor öyle söyleyeym. Ağrıyla birlikte bir sürü etkisi oluyor

hiç kimse sırf iş güç durumundan dolayı kocasını erkek olarak görememe seviyesine gelmez
konuda bahsettiği mesele sadece bize anlattığı kadarı. kim bilir daha anlatmadığı, bizimle paylaşmadığı ne detaylar var da
artık erkek gibi göremez olmuş
bir anda tek bir sebeple olacak bişey gibi gelmiyor bu bana.
ek olarak konu sahibi çalışan bir kadın. belki kendisi sabahın köründe kalkıp işe gidiyor adam evde malak gibi saat 10a kadar yatıyor, bazen işe saat 12de gidiyor falan
gece film izlediği için sabah uyanamıyor adam
ya böyle bir erkeğe duyduğu saygıyı kaybetmesi çok normal geldi bana.
sağlıktan bağımsız olarak
ağrısı olduğu için gece uyuyamadı sabah erken kalkamadı dememiş çünkü
gece film izlediği için sabah uyanamamış herif
rezil bir erkek profili bence.
2de yatıp 10a kadar uyuyorsa bu ne uykuculuk?
ben de geç yatan biriyim, 2den 3den önce uyumam ama her sabah 8.30da kalkıp işimin başında olurum.
Aynen öyle. Harika bir yorum. Adamla aynı evde yaşayan biriyim. Ayrıca patronu bir gün fırça atacak 34 yaşında ki adamın fırça yemesi ne kadar itici

Tamam tembel insan iyi değil ama ucu size dokunduğu zaman sogusasin daha iyi bence.Evde iş bölümü yapıyor musunuz? Sorumluluklarını yerine getiriyor mu? Siz kendinizi ifade edin gerisine karışmayın.Boyle devam edip işten çıkarıldım diye gelme sakın,kavga ederim gibi söylenin.Yoksa o işyerinden memnunsa , patronla sıkıntı yaşamıyorsa size ne yani? Benim eşim de çok rahat bir tiptir.Planlama çok az var.Eskiden ya niye öyle yaptın ,zamanında yapmadın diye dertlenirdim.Sonra Amaaan bana ne dedim.O iki mizlanir ,ben de umursamam bir yolunu bulur.Bir de başkasının işine kafa yoramam moduna geldim ben.
İş bölümü yok her şey ben de . Güya lafta ediyor

Fibromiyalji öyle bir şey ki lütfen araştırın ve destek olun esinize. Sizide çok iyi anlıyorum ama biz fibromiyalji hastaları olarak inanın çok şiddetli ağrılar çekiyoruz. Çekmeyen asla anlamaz öyle soyleyeym. Ve o atak donemindeki ruh hali çok başka oluyor. Bu arada manuel terapiye gitmesini tavsiye ederim ağrılara çok çok iyi geliyor. Şu an ağrım yok elhamdülillah. Ama olduğunda adım atmak işkence geliyor. Benimde 4 yaşında bir oğlum var ve ben bir anneyim. 🥺 O ağrı kalk gitlik bir ağrı pek olmuyor öyle söyleyeym. Ağrıyla birlikte bir sürü etkisi oluyor
Eşimi cidden seviyorum ve çok iyi birisi ama bunu bence uykudan yapıyor .. konu tamamen bu belki de onu anlamıyorum

Nesini araştırdın? Madem araştırdın ne diye adami darlıyorsun?? Fibro bir sene içinde geçen bir hastalıkmi?? Konuyu okuyan adam grip oldu, kırım kırım kırılıyor sanacak
Ben burda eşimin cinsellik konu olunca hiç ağrısı olmadığını, geceleri geç yattığını yazdım değil mi?

Sizce böyle bir konuyu neden sallıyım 😂
Peki ablacım bu alttaki konun ne?
Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim

X