- Konu Sahibi Sorunlu1234
-
sen takıntılı ve detaycısın. eşin içine kapanık ve soğuk. idare edeceksin.Merhabalar..4.5 aylik evliyim..once kendmden bahsedeyim biraz ben fazla duygusal bi insanim herseye cok takilan inceleyen..en baslarda esimin tavirlarina bu yuzden takildigimi dusunurdum kendimi suclardim hep ama simdi objektif baktigimda kendmi suclayamiyorum..esim esnaf..aksam 8 bucuktan asagi gelemiyor eve..esimin annesi ve babasi rahmetli..iki tane kardesi var onlarda evli ne ararlar ne sorarlar ayda yilda bir ararlar onu beni hic soylemiyorum bile :) bunu ayri bi baslik altinda acicam :) konuya gelecek olursam esimin ailesi soguk yapili bi aile ve esim de onlar gibi.. Benim annem esimi oglu gibi sahiplendi madden manen herseyine destek olmaya calisiyor..esimde sagolsun destek olur..skntm su..ben demeden pek bisey yapmaz ara demeden aramaz,gidelim demeden gidelim demez,hareketleri tavirlari genel olarak soguk oldugu icin beraber oldgmz ortamlarda da oyle olur..ailem taniyo artk onu aliniyolar midir bilmem ama bu benim icime dert olmaya basladi..uzerine bi de kardesimin nisanlisi esimin tam tersi her an annemleri arar sorar surekli annemlere gider herseylerine yardim eder suan evin erkegi oldu yani..benim esim tembeldir ona nazaran.. ve suan ailenin gozdesi enistem kiskandim ne yalan soyleyim hep onun adi geciyor..bu da beni uzuyor biraz esim biraz daha sicak davransa icime sinicek bisiler ama olmuyo istebiraz karsk yazms olablrm ama icimden gecenleri direk dokuverdim kusura bakmayin
ben de sevmem hep aransin sorulsun yani esinize baski yapmayin adamin yapisi buBunun oncesi de var nisanlilik donemi :) hersey tabiki daha farkliydi ama esim hep ayniydi..ben ara dersem ancak oylee..inanin yonlendrmeye calisiyorum tamam ararim diyo mesela bi gun cumaydi ara da cumalarini hayirla dedim mesaj atmis :) bi keresinde de artk dedimki ilgi beklerler senden ara sor soyle boyle ben boyleyim iste istedgm zaman ararm falan dedi ben de bisi demedm artk kizdim kendi kendime
Ben de bayram/düğün gibi kalabalığın olduğu mecburi gorusmeleri sevmem uzerimde baskı oluşturuyor yani icimden gelmeyince bana yapmacik geliyor bu tarz seylerHerkes farklı onunda yapısı bu demek.bende aynı eşin gibiyim hic sevmem telofonla hal hatır sormayı,benim akrabalarimi bile eşim aratıyor bana sağolsun:)eşimin ailesi beni aramaz ben onları,öyle geçinir gideriz..
Özellikle telofonla arayip hal hatır sorma işi nedense bende baskı oluşturuyor.sanki mecburiyet duygusu uzerimde baskı kuruyor ve ben aramaktan kaçıyorum.bayramlarida bu yüzden sevmem.acaba icinde bulunduğum psikolojinin bir aciklamasi varmidir,diye düşünmeden edemiyordum.
+1benim ailemde izole bir ailedir. bundan dolayı ben kendi ailem çok şükür hayattayken bile ayda yılda bir görüşürüm benim yapım böyle.. onlara gelmiyorum gitmiyorum diye onları sevmediğim anlamına gelmiyor. sizde eşimin düşüncelerini gördüm ve irkildim yani.. herkes sizin gibi olmak zorunda değil soğuk ailede yetişen insanlar böyle sıkı fıkı aile ilişkilerinden sıkılr ve de bunalırlar. bilmiyorum 1.5 yılda eşime anlatamadım siz beni anlarmısınız bilemiyorum... lütfen eşinizi olduğu gibi sevin ailenizi değil sizi mutlu etsin...
Cok cok guzel anlatmissiniz..isin detayina da girecek olursak aslinda benm de hatalarim var tabiki ilk iki ayda cok fazla gidip gelmstm anneme hergun ordaydim esim evlilige alisamadgmi dusunup rahatsiz oldu bu durumdan..bu yuzden artk esime bosey soylerken cekiniyorum..yine de soyluyorum ara sor diye hal hatr sor ihtiyaclari varmiymis diye..soyluyorum ya bakalim dedgnz gibi zamanla hersey yavas yavasSen bu adamı degistirmek için mi evlendin. Onu boyle kabullenmen lazım yapısı böyle demekki herkesin bi yetiştirilme tarzı vardır ve her çift aynı olacak diye bi kaide yoktur önemli olan aynı konularda farklı düşüncelerinizi örtüştürebilmeniz bide herseyden önce eşini kardeşinin eşiyle kıyaslama çok çok yanlış böyle yapmaya devam edersen daha da soguyacaksin. Ayrıca eşinin bu tarz davranışları sogumani gerektirecek davranislar değil bence madem sen söylemeden aramiyo gitmiyo sen söyle o zaman bu çok zor olmamalı biraz idare etmeyi ogrenmen lazım sen birden degistirebilmek istiyosun herseyi ama bu imkansız yıllar içinde yavaş yavaş değişecek degisecekse bile. Bnm eşim de ailemi ben demeden çok arayip sormaz ben gidelim demeden gidelim demez ama ben dediğimde gideriz arariz bu sıkıntı olmamalı bence. Daha çok yenisiniz siz biraz sen biraz o alttan alarak ilerletebilirsiniz bu ilişkiyi evlilik kolay bişey değil cnm çok fedakarlık istiyo
Can'ım ben ablamla eltiyim ama eniştem eşimden cok farklıdır anemlere gıder oturur sohbet eder ama benımkı ara sıra gelır ben demeden aramaz gıtmez karakter meselesi Ikı kardeşler ama Ikı farklı ınsan dıyecegım o ki değiştiremezsin olduğu gıbı kabul etMerhabalar..4.5 aylik evliyim..once kendmden bahsedeyim biraz ben fazla duygusal bi insanim herseye cok takilan inceleyen..en baslarda esimin tavirlarina bu yuzden takildigimi dusunurdum kendimi suclardim hep ama simdi objektif baktigimda kendmi suclayamiyorum..esim esnaf..aksam 8 bucuktan asagi gelemiyor eve..esimin annesi ve babasi rahmetli..iki tane kardesi var onlarda evli ne ararlar ne sorarlar ayda yilda bir ararlar onu beni hic soylemiyorum bile :) bunu ayri bi baslik altinda acicam :) konuya gelecek olursam esimin ailesi soguk yapili bi aile ve esim de onlar gibi.. Benim annem esimi oglu gibi sahiplendi madden manen herseyine destek olmaya calisiyor..esimde sagolsun destek olur..skntm su..ben demeden pek bisey yapmaz ara demeden aramaz,gidelim demeden gidelim demez,hareketleri tavirlari genel olarak soguk oldugu icin beraber oldgmz ortamlarda da oyle olur..ailem taniyo artk onu aliniyolar midir bilmem ama bu benim icime dert olmaya basladi..uzerine bi de kardesimin nisanlisi esimin tam tersi her an annemleri arar sorar surekli annemlere gider herseylerine yardim eder suan evin erkegi oldu yani..benim esim tembeldir ona nazaran.. ve suan ailenin gozdesi enistem kiskandim ne yalan soyleyim hep onun adi geciyor..bu da beni uzuyor biraz esim biraz daha sicak davransa icime sinicek bisiler ama olmuyo istebiraz karsk yazms olablrm ama icimden gecenleri direk dokuverdim kusura bakmayin
Tabiki karakter meselesi bu adamin sucu gunahi kotu niyeti yook biliyorumCan'ım ben ablamla eltiyim ama eniştem eşimden cok farklıdır anemlere gıder oturur sohbet eder ama benımkı ara sıra gelır ben demeden aramaz gıtmez karakter meselesi Ikı kardeşler ama Ikı farklı ınsan dıyecegım o ki değiştiremezsin olduğu gıbı kabul et
Su akar yolunu bulur cnm ben evleneli 2 yıl iki ay oldu ve şimdiye kadar onu değiştirmeye calissaydim haddinden fazla yorulup onu da yoracaktim ilişkimizide hersey zamanla oturuyo yerine sabırlı ol bide annene çok sık gitme yani artık evlisin biraz evinle esinle haşır neşir ol hergün hergün gitmen esinin hoşuna gitmez annenlerde özledim seni biraz mesela hafta sonları ya da hafta da bir gün git. Ben hafta da bir gidiyorum bazen 2 hafta gitmediğim oluyoCok cok guzel anlatmissiniz..isin detayina da girecek olursak aslinda benm de hatalarim var tabiki ilk iki ayda cok fazla gidip gelmstm anneme hergun ordaydim esim evlilige alisamadgmi dusunup rahatsiz oldu bu durumdan..bu yuzden artk esime bosey soylerken cekiniyorum..yine de soyluyorum ara sor diye hal hatr sor ihtiyaclari varmiymis diye..soyluyorum ya bakalim dedgnz gibi zamanla hersey yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?