- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sorunlu1234
-
Mutluyuz sukur bi sorunumuz yok iste benim kafama taktiklarim var :)Ya ben de cok memnunum aramasinlar sormasnlar mumkunse ama esim masallah dilinden dusurmuyor bazen bi kere de dedm artk ben senn hatrn icn gidiyorm onlara gttgmzde dedim o gunden sonra bi gece aramsti kardesi esimi konstu falan hic bisi soylemedi ne selam var falan:)Herkesin yapısı farklı. Sizi seviyorsa ve evliliğiniz yolunda gidiyorsa kafaya takmayın bence. Eşinizin kardeşlerinin seyrek araması, hatta sizi hiç aramaması da iyi bir şey bence, buradaki konuları okudukça böyle düşünüyorum. Benim görümce de beni bugüne kadar bir kere aradı, o da eşime ulaşamamış. Valla halimden çok memnunum
Bunun oncesi de var nisanlilik donemi :) hersey tabiki daha farkliydi ama esim hep ayniydi..ben ara dersem ancak oylee..inanin yonlendrmeye calisiyorum tamam ararim diyo mesela bi gun cumaydi ara da cumalarini hayirla dedim mesaj atmis :) bi keresinde de artk dedimki ilgi beklerler senden ara sor soyle boyle ben boyleyim iste istedgm zaman ararm falan dedi ben de bisi demedm artk kizdim kendi kendimeDaha yeni evlisiniz.Adapte olamamıştır.Sen yönlendiriceksin birazda haftada iki kere oturun hadi arayalım bi hal hatır soralım die, sadece kendi ailenizi değil onunda kardeşlerini..
Zamanla alışkanlık kazanır diye düşünüyorum..
Benimde eşim ilk zamanlar aramazdı. Kötü niyetinden değil yeni bir hayat değişik bir düzen vs. hepsi bi anda olmuyor.Aklına gelmezdi aramam gerekir diye öyle söyliyim.Ha yüzyüze gelince hiçbir zaman soğuk olmadı elbette. Eşinizde zamanla alışır diye düşünüyorum.Ama ne yapacaksanız iyilikle yapın.tersine gitmeden.Durumu da bu kadar büyütmeyin bence.Dediğim gibi daha çok yeni evlisiniz.Zamanla herşey yoluna giriyor
Kendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandimHerkesin yapısı karakteri farklı.Evlenmeden öncede böyleydi eşiniz bunu sorun yapcaksaniz o zaman yapıp ayrilsaydiniz.
Eşinizi başkalarıyla kıyaslamayın,bu çok yanlış bi davranış.Bu tavırlarınızın sebebinin de kıskançlık olduğunu düşünüyorum kardesinizin nişanlısı sıcakkanlı bi insan olmasaydı aklınıza bile gelmezdi bence .
Daha çok yeni evlisiniz bugünlerin tadını çıkarmaya çalışın ,yoktan yere kendinizi de eşinizi de uzmeyin derim
Ben boyleyim iste kendime eziyet ediyorumHayır adamın soğuk yapılı olduğunu biliyorsun daha neden dert ediyorsun?
Kendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandimyaptgm cocukluk yani baska bisey degil..
Aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yazmışızSen zaten biliyorsun kendini =) Bu kadar dert etme ve inan bana gün gelecek eşinin soğuk ailesine şükredeceksin, KK da okuduğum konulardan sonra bunun bir nimet olduğunu anladım
Eşinin de ailene mesafeli olması bence iyi bir şey, hafta da bir hal hatır sormaya yönlendir tamam ama fazlasına zorlama adamı unutma çok muhabbet tez ayrılık getirir der eskiler. Mesafe her zaman iyidir
Evet yaptığın çocukluk.Yani eşinin hareketi tavrı sana dokunmasın çünkü dokunacak bi şey yok ortada.Adama da söylenip mutluluğunu bozma hem mesafe her zaman iyidir emin ol eşin en iyisini yapıyorKendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandimyaptgm cocukluk yani baska bisey degil..
Evliligin farkina varamadim bunlari dusunmekten..her sabah huzursuz bi sekilde uyaniyorum mutsuzum tadim yok..Benim eşim de annemi babamı aramaz. Ayda bir gideriz o zaman görüşürler ama hastalık ya da bayram vs. yoksa aramaz. Demek adamın yapısı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?