Eşimin hamilelik sendromu

Merhabaa kizlar. Bugun uyandim hamilelik sendromun bittiyse benimle ilgilenirmisin artik dedim hehe ne oldu ki dedi. Bende canim bal kaymak cekti git al dedim.
O da oleeyyy bende kendime nutella alayim dedi 😂😂😂😂 bu arada yasi 29... Cok ciddili bir insandir yani su halleri hem sinirimi bozuyor hemde komik geliyor.

Kendine bisey almiyosun dediklerimi alip geliyosun ben uzaniyorum sen kahvaltiyi hazirla dedim. Dondurma alayimmi sana dunkini ben yedim dedi oluur dedim. Kahvaltiyi hazirladi ben oturdum yedim 😂😂😂 sonra kalktim iceri gectim yine uzandim. Bugunu boyle gecireyim bari. Simdilik bisey yok ama zaten aksam olunca geliyolar. 😂😂😂
Hah böyle iyidir,devam:)
Atalarımız ne demiş,yapmayanın nazını yaparlar:D

Hamile olmanız eşinizi çok mu mutlu etti?
Yani bilemedim size eşlik ediyor galiba.
Offf gülmem geliyor :olamaz:
Sanırım trip naz bekliyordu,yapılmayınca,ben babayım BABA,yavrumu nazsız bırakırmıyım dedi o başladı:))
Vallahi suratımda kocaman bir gülümsemeyle dolanıyorum konuya gözattıkça 😂😂😂

Ben daha hamileligimi ogrenmeden bir yazida okumuştum bunu. Çok gülmuştum allah affetsin resmen başima geldiii. Orda birde şey yaziyordu dogum yaklasirken de erkeklerde psikolojik sanci cekermiss 🙄🙄🙄🙄 en komigide kadin kilo aldikca erkekte alirmis
Bizimki de ay zayıfladım dıyo. Yasakladım kılo muhabbetını evde 😂😂😂

Sanırım trip naz bekliyordu,yapılmayınca,ben babayım BABA,yavrumu nazsız bırakırmıyım dedi o başladı:))
Vallahi suratımda kocaman bir gülümsemeyle dolanıyorum konuya gözattıkça 😂😂😂
Ama oda haklı değil mi?
Tamam biz anayız ama
Onlar da baba? :D

Niye herkes guldu buna yahu , bana hic komik gelmedi
Ben hamileyken esim boyle davransa evden kovardim herhalde , bence cok tuhaf , belli ki siz tepki vermeyince abartmis da abartmis , cok sinir bozucu
Sinirlerimiz bozuldu milana,ondan gülüyoruz 😂😂😂
Yoksa eşim yapsa,anan doğururken Y kromozomunu düşürmüş,git bulmadan gelme deyip sepetlerdim 😂😂😂

Sinirlerimiz bozuldu milana,ondan gülüyoruz 😂😂😂
Yoksa eşim yapsa,anan doğururken Y kromozomunu düşürmüş,git bulmadan gelme deyip sepetlerdim 😂😂😂
İyi bari , bende diyorum niye guluyor herkes
Ben hic nazli bir insan degilim , hamileyken de hic nazlanmadim , benim yerime adam nazlansa frna bozardim

Ben hic nazli bir insan degilim , hamileyken de hic nazlanmadim , benim yerime adam nazlansa frna bozardim
Ben de valla,şimdi bile eşim hasta olsa aah oof,ben olsam ağzım var dilim yok olurum,ona da dört dönmüyorum yalan yok,geçer ya abartma deyip ilacını verip kahvemi içiyorum:))

Sinirden cıdden. Bende asırı güldüm gözümden yaş geldi. Ben hic asermedım mide bulantısı da yasamadım. Cok sukur. Eşim gıdıp boyle yapsa cok farklı tepkimi koyardım. Kilo almaya basladık a sen buyudunde falan dedı nasıl kızdım. Bıde kendı kilo kaybetti. Zayıfladım dedı. Oyle kızdım ki Evde tartı veya kılo muhabbetını yasak artık. Ohh. Ok rahat. Bende ne yapayım bebısım ıyı olsun. S verırız

Niye herkes guldu buna yahu , bana hic komik gelmedi
Ben hamileyken esim boyle davransa evden kovardim herhalde , bence cok tuhaf , belli ki siz tepki vermeyince abartmis da abartmis , cok sinir bozucu

Ben de zaman zaman gicik olup zaman zaman bu duruma güluyorum. Normalde esim ciddi bir insan hani boyle geveze bir tip degildir. Bunlari yaparken de guluyor ama benim sinirimi de bozuyor

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali ,rol çalıyor eşiniz.
İkinci doğumumda ki spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım,odaya gelirken eşim ameliyathane kapısındaydı ,gayet iyiydi derken odaya bir çıktık,eşim yarı baygın,benim doktorum bana iyimisin diye sormaya gelmişken eşimin tansiyonunu ölçüyordu düşünün.
Hala aramızda geyiği döner bu mevzunun

Sinirden cıdden. Bende asırı güldüm gözümden yaş geldi. Ben hic asermedım mide bulantısı da yasamadım. Cok sukur. Eşim gıdıp boyle yapsa cok farklı tepkimi koyardım. Kilo almaya basladık a sen buyudunde falan dedı nasıl kızdım. Bıde kendı kilo kaybetti. Zayıfladım dedı. Oyle kızdım ki Evde tartı veya kılo muhabbetını yasak artık. Ohh. Ok rahat. Bende ne yapayım bebısım ıyı olsun. S verırız
Bana eşim göbek kilo muhabbeti yapsaydı,onun bozulmamış göbek kaslarını tel tel ayırırdım.
Biz o düzgün fiziğimizden keyfimizden ödün vermiyoruz.
Derim bazen eşime,şimdiki aklım olsa,seni 1 tek çocuk için peşimde yıllarca dolandırırdım diye

Ben de zaman zaman gicik olup zaman zaman bu duruma güluyorum. Normalde esim ciddi bir insan hani boyle geveze bir tip degildir. Bunlari yaparken de guluyor ama benim sinirimi de bozuyor
:)Babalığı bu sanıyor galiba,babasına sorsun bakalım aşermesi kaç ay sürmüş 😂😂

Back